Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот?Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
На кој игри?Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
Знаме чаре .. Да си купиш поубав пакет за интернет, а ова што си прашал како да намалиш fps за да не ти лагира, нема никаква врска со интернето. Како што рече Acid, не ја разликувате разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот?
Уште ли не ја научивте разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“?![]()
Сецкање =/= лаг.Ја не реков дека сакам да играм нови игри тику да ми кажат зш ми сечкаат некои игри
А да пишеше што конфигурација имаш и кои се тие игри што кочат? Не гатаме овдека.
Сакам да го зголемам де![]()
Не заебавај?Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).