Лаг со игри [Помош]

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра. :) .Само да не e game booster :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра. :) .Само да не e game booster :D
Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот? :)
Уште ли не ја научивте разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“? :)

B

BrunoFresh

Гостин
Знаме чаре .. Да си купиш поубав пакет за интернет, а ова што си прашал како да намалиш fps за да не ти лагира, нема никаква врска со интернето. Како што рече Acid, не ја разликувате разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот? :)
Уште ли не ја научивте разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“? :)
Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Ја не реков дека сакам да играм нови игри тику да ми кажат зш ми сечкаат некои игри

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
А да пишеше што конфигурација имаш и кои се тие игри што кочат? Не гатаме овдека.

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Добро де лаг нека биди :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:24 ---
А да пишеше што конфигурација имаш и кои се тие игри што кочат? Не гатаме овдека.
Processor:Intel Core i5 – 2400 - 3.1 GHz
Motherboard:Asus P8H67-M LE
Memory:Vengeance DDR3 4GB 1600MHz
Hard DiskSeagate 1 TB
Graphics CardAsus GTX 560 1GB DDR5

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ти сакаш лагот да го намалиш или фпс-от ? Сите сакаат да го зголемта фпс-то, ти да го намалиш, хмммм, чудно нешто, прв пат слушам

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Пак не кажа кои се игрите што ти кочат?
Инаку конфигурацијата е добра, не би требало поради тоа да кочат, ете кажи тоа што те праша Psyside, и кои се игрите.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).
Не заебавај? :)
Дечкото бараше "програма против лаг" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom