Лацио-Рома, 07.11.10 - 15.00

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во гратското дерби?

• Лацио

Гласови: 19 43,2%
  • Нерешено

Гласови: 14 31,8%
  • Рома

Гласови: 11 25,0%

• Вкупно гласачи
    44
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
oh-nooo.jpg
images

јбг, навивам за Лацио :)

Колку само да! А баш сакав да ја ставам сликава, да се оправдам зошто вечер ќе навивам за Лацио!

И јас сум за Лацио. Интер и Лацио се БРАЌА и ТРЕБА ДА СЕ ПОДДЖУВАМЕ МЕЃУСЕБЕ !!!

:icon_lol:

Не, шала на страна, за Рома само во ЛШ навивам, кога играат во Италија едноставно не ги поднесувам ради нивната нефер да не речам циганска игра. А Лацио увек ми биле посимпатичен тим од Рома и секако дека ќе навивам за нив. Форца Лацио !!!

Ја па мислев заради ова сте за Лацио !

:pos:

Рома играат топло - ладно во последно време и во калчото и во лш,додека Лацио тепа ли,тепа ли...
Типувам на Лацио 2-0.

Ја па мислев заради ова сте за Лацио !

:pos:

Не не, ради ова сме:
oh-nooo.jpg

... каде што ни овозможија полесно да го освоиме шампионатот лани, а сите вие останатите (читај, зеро титули guys) да го гледате Занети како го крева пехарот.

неможам да бидам објективен во оваа утакмица, иако Хуан нема да игра Бурдисо е неизвесен,Тоти суспендиран сепак типувам на победа и тоа со многу голови, мислам целосно утакмицата ќе има многу голови и нормално повеќе во мрежата на Лацио, Рома има големи шанси да примат гол бидејќи сентрални дефанзивци ќе бидат Мексес и Касети, нагласувам КАСЕТИ!!

еве оваа формација и овој состав го очекувам:
4-3-1-2

............................Бертагњоли...................................

Сисињо.............Касети............Мексес..................Рисе

............Симплицио.....Де Роси......Перота....................

................................Менез.......................................

.....................Бориело..........Вучиниќ.........................

или па и вака може 4-2-3-1

............................Бертагњоли..................................

Сисињо..........Касети.............Мексес..................Рисе

....................Симплицио......Де Роси.........................

Менез......................Перота.........................Вучиниќ

.............................Бориело....................................

еве една разлика меѓу Рома и Лацио, односно граѓани и селани!!!

--- надополнето ---

сега читав изјава на Раниери во која потврди дека Бурдисо ќе игра, сега сум спокоен, значи Касети оди на десната бековска позиција,а Бурдису и Мексес во средина, ОДЛИЧНО!!!!

Очекувам победа на Лацио.Годинава се некако ептен појаки него лани.Хернанес им е доста јако засилување сезонава.

Во Рим ќе биде покољ.Осеќам пак ќе им собираат секири ко на претходното дерби.
Иначе за фудбалот Рома ќе тепа.Лацио можда добро изигра до сеа а Рома ептен слабо.Обично ваквите екипи се будат баш на дерби утакмиците.

Особено годинава Рома- Интер и Милан-Јуве ..

Брат на сите од Јуве така ни одговара .. А верувам и на Интер и милан

зошто бе ви одговара Х??? така ли ќе го стигнувате лидерот на табелата? доколку Лацио изгуби повеќе ќе му се приближите :)

зошто бе ви одговара Х??? така ли ќе го стигнувате лидерот на табелата? доколку Лацио изгуби повеќе ќе му се приближите :)
И јас мислам за тоа, изгледа уште од сега ја започнаа битката за второто место :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom