Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти јас те мислев тебе женско?Е ова се вика фенериинаку ова се мајка и ќерка, ке се испотепаа кој да седи врз мене, па некако најдоа заеднички договор и ме поделија
Прегледај го приврзокот 57101
Па арно мислеш пријателеОти јас те мислев тебе женско?![]()
Па арно мислеш пријателесамо што носам дуксер и малку поспортска опрема плус кратка коса
Овие не се мои инакуИнаку, дома кога ги чувате, како се справувате со влакната? И вие ли ги дресирате на „лепо понашање“ по дома или ги оставате на дресура?
Со правосмукалка и постари прекривачи кои се менуваат почесто...Кај мене и на дресура беше и пак ништо не разбира, ако е оставен сам ќе направи некоја беља гарант.Инаку, дома кога ги чувате, како се справувате со влакната? И вие ли ги дресирате на „лепо понашање“ по дома или ги оставате на дресура?
Ова за бељата ме потсети,мојата е многу дружељубива,не сака да е сама, па летото додека спиеше на кревет на терасата од лутина што е сама ми го изгриза креветот, баба ми мислам дека ке ја закопаше на местоСо правосмукалка и постари прекривачи кои се менуваат почесто...Кај мене и на дресура беше и пак ништо не разбира, ако е оставен сам ќе направи некоја беља гарант.
Се прилагодуваат, имам пријателка што чува 2 возразни кучиња во мал стан. Не прават проблеми и не се гласни.искуство со лабрадор во стан????