Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти јас те мислев тебе женско?Е ова се вика фенериинаку ова се мајка и ќерка, ке се испотепаа кој да седи врз мене, па некако најдоа заеднички договор и ме поделија
Прегледај го приврзокот 57101

Па арно мислеш пријателеОти јас те мислев тебе женско?![]()
само што носам дуксер и малку поспортска опрема плус кратка косаПа арно мислеш пријателесамо што носам дуксер и малку поспортска опрема плус кратка коса

Овие не се мои инакуИнаку, дома кога ги чувате, како се справувате со влакната? И вие ли ги дресирате на „лепо понашање“ по дома или ги оставате на дресура?
мојата живее надвор. Со влакна во стан се митарат почесто, ама тоа тоа си зависи и од организмот на самото куче. На пример мојата пријателка што ги чува двете кучки,едната постојано се митари другата само сезонски. Дресура, досега не сме имале проблеми за да стигнеме до дресер, плус со мојата јас си имам работено. Лабрадорите во принцип се многу лесни кучиња за работа.Со правосмукалка и постари прекривачи кои се менуваат почесто...Кај мене и на дресура беше и пак ништо не разбира, ако е оставен сам ќе направи некоја беља гарант.Инаку, дома кога ги чувате, како се справувате со влакната? И вие ли ги дресирате на „лепо понашање“ по дома или ги оставате на дресура?
Ова за бељата ме потсети,мојата е многу дружељубива,не сака да е сама, па летото додека спиеше на кревет на терасата од лутина што е сама ми го изгриза креветот, баба ми мислам дека ке ја закопаше на местоСо правосмукалка и постари прекривачи кои се менуваат почесто...Кај мене и на дресура беше и пак ништо не разбира, ако е оставен сам ќе направи некоја беља гарант.

. Има педгре од мајката, таткото е од кај комшиите грци па имало некој проблем со педигрето ама ич не ми гајле, нема да оди на изложби па што, јас пак си го сакам со или без педигре не битно , битно е да ви носи радост и љубов. А лабрадорите го даваат тоа неизмерно. Го чуваме дома , живее со нас, изгриза и издраска се што стигна, пушта и влакна ама то е ништо во споредба со радоста и љубовта што ни ја дава.
не знам, ке ви кажам зошто јас зедов - мн е убав ми се допаѓа како изгледа , има прекрасен карактер, премногу енергија, секогаш е спремен за игра, супер е со деца , генерално е со добро здравје и отпорен, обожува вода , јаде се ама буквално се, хехе море вечно е гладен ( повеќе пазам што да не изеде нешто што не треба ) и лесно се подмитува , лесно се дресира и послушен е, за мене важно не е агресивен , мил е и буквално разбира што му зборувате.
( ке ме искараат некои почитувани членови ) ама во синтетски витамини не верувам ни кај луѓе, е да му давам квалитетно рибино масло.Се прилагодуваат, имам пријателка што чува 2 возразни кучиња во мал стан. Не прават проблеми и не се гласни.искуство со лабрадор во стан????