La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Серхио Рамос мамата ни ја еба, и тоа трудејќи се нежен да биде :D

Пак плаче овој за расизам, како само он да е црнец во лигата.:facepalm: Не сфаќа оти заебанциите се заради тоа што е најтоксична особа у последните 20 години во шпанскиот фудбал. Пепе не беше толку дно а имаше обид за убиство на играч на Гетафе.

Бајото у позадина изиграва мајмунчина, нема да стапне веќе на стадион али го боли кур.:pos::pos:

FB_IMG_1697928086847.jpg

Мајмунски работи кратко кажано.
Не така. Во стилот на ZZ ќе пишеш: И да ми извини фан клуб на Реал Мадрид, мајмунски работи. :icon_lol:

60c33df26bd2f9a332d5dcc834deb19c.jpg

Мите со 200 мозочни удари per minute во фан клуб Реал.

Белингем не дае гол и Негреира крив.:pos:

Не сваќа дека скоро сите се чуваат за Ел Класико, и Барса ќе прави ротации вечер и лагано глуп кикс очекувам.

Прегледај го приврзокот 395254

Мите со 200 мозочни удари per minute во фан клуб Реал.

Белингем не дае гол и Негреира крив.:pos:

Не сваќа дека скоро сите се чуваат за Ел Класико, и Барса ќе прави ротации вечер и лагано глуп кикс очекувам.
Кој ротации да ги прави Барса бе брат, 5 првотимци се повредени. Плус Атлетик секад ни бил незгоден противник.
Со овој состав Х е добар резултат.

Што е приказнава со Џирона сезонава?

Што е приказнава со Џирона сезонава?
Како и секоја сезона шо има некоја екипа, ќе земат залет на полусезона и ќе потонат до крајот.
Макар шо во случајот сакам да ме демантираат и да изненадат али тешко
А и гледам распоред, досега сите изиграни им се со екипи од долниот дел на табела, со Сосиедад кикс, со Реал исто.

Како и секоја сезона шо има некоја екипа, ќе земат залет на полусезона и ќе потонат до крајот.
Макар шо во случајот сакам да ме демантираат и да изненадат али тешко
А и гледам распоред, досега сите изиграни им се со екипи од долниот дел на табела, со Сосиедад кикс, со Реал исто.

Добро овие не се на ниво од Валенсија, Билбао, Севиља или Сосиедад. Несвојствено е некој освен овие да изненади во Премиера. Не пратам шпанско, затоа прашањето. Гледам лесно ги декладираат противнците.

Добар фудбал? Добра школа?

Знам дека сте ретардоси цел фан клуб. Ми е жал и да ти реплицирам, али кога веќе ме спомињаш, да те прашам.
Ја гледаше Севиља - Реал утакмицата ?
Ја гледаше Виљареал со Алавеш да видиш што се случува таму и општо колку спорни одлуки има насекаде низ цела Ла Лига?

Земал пишал Негреира лига а другиве кога ги оштетуваат ќутиш како мисир.

Општо народно кажано ти си општ пример за аутизам и неуспешен абортус.

Барем стај си профилна од циги џуниор уште однапред да им покажеш на луѓево дека си ментално заостанат.

Не знам колку имате фрлено око ама Џирона има доста талентирани играчи, едино подобар штопер им фали. Ако изборат ЛЕ ништо чудно налето да инвестираат газди е од Сити.

Back
На врв Bottom