La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    17
Уефа биле гомнарска организација што Реал има едно минимум 4,5 ЛШ титули на поклон од истоимената организација. Па уште една ствар ако не им е по ќеиф се кренаа ко којзнае што не дај боже стварно да ги ограбат на терен... Типичен цигански менталитет

ova na vinicius mu e se edna golema karma od univerzumot, za site gomnarii od provokacii ovaa sezona, za site pederski raboti sto gi pravese kako vnatre taka i nadvor od terenot.

Dali mozda vinicius poise ja zasluzi? apsolutno.
Dali mi e merak sto ne ja dobi? apsolutno.
Dali ustvari me boli kur za ovaa kurtonska ceremonija bazirana na mislenje od top 100 "novinari".. u (prevod koj ima poise vrski ke osvoi)
Ama ic ne me boli uvo za ceremonijava a ete napisav mislenje povrzano so toa cisto onaka od kejf.

Гави сега седи со телефонот во рака и си вели да го дотолчам или да го поштедам, судбината е во негови раце моментално :D

Не е прв пат @cholismo да се исклиза на фејк твит, ама и цела фан база дека ве наседна со муабетов меѓу Гави и Винисиус е прејако.

Па и уште си го вози тоа, нема везе што Винисиус му се искурчил со освоените две ЛШ, а је со Златната Топка. :ROFLMAO:

Ова сега е уште посмешно. :pos:

France Football be:
Прегледај го приврзокот 433497

Гави сега седи со телефонот во рака и си вели да го дотолчам или да го поштедам, судбината е во негови раце моментално :D
Нема никаде видео дека тоа му го рекол, се истрчувате по лажни вести од лик што изгледа вака

IMG_2041.jpeg

матер му еба Елон Маск на твитеров, плати 8 долари и веднаш стануваш веродостоен извор.

Еве го видеото, во коментари има превод

А што бараат?
Јаката церемонија Златна Топка.
Само среден прст у гз за УЕФА, нека си праат церемонии без Реал, што ќе им е толку битен Реал да присуствува?

Ова не е никаков хејт према Родри, се гледа дека не сакаат да имаат ништо со кое што допир има УЕФА.

Ете, ништо не и фали на манифестацијава без Реал, нека си тераат.
Зошто играат ЛШ тогаш?

Не е прв пат @cholismo да се исклиза на фејк твит, ама и цела фан база дека ве наседна со муабетов меѓу Гави :icon_lol: :pos: и Винисиус е прејако.

Па и уште си го вози тоа, нема везе што Винисиус му се искурчил со освоените две ЛШ, а је со Златната Топка. :ROFLMAO:
Брат, Дунав не го пере срамот. Без разлика дали се "искурчил" со златна топка шо не ја освои, дали со двете лш, или со некоја друга мајмунска фора.

До пред 5 саата Винисиус (и цел Мадрид) мислеше дека ќе оди да му ја дадат златната топка. За на буквално неколку саати пред настанот да му кажат Zzzzzzz и цел клуб да откаже присуство затоа што Вини факинг Џуниор немало да добие златна топка. Сигурно затоа што е црн. :icon_lol: :icon_lol::pos:

Нема никаде видео дека тоа му го рекол, се истрчувате по лажни вести од лик што изгледа вака

Прегледај го приврзокот 433498

матер му еба Елон Маск на твитеров, плати 8 долари и веднаш стануваш веродостоен извор.

Еве го видеото, во коментари има превод
Од чирингито тоа го објавија првично

Зошто играат ЛШ тогаш?
Па зашто е нивно право, исто како што е нивно право да одбијат да присуствуваат, како што е право и на овие 100 новинари да си гласаат за кого сакаат.

Не ја сфаќам поентата на прашањево.

Back
На врв Bottom