La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Шо е до мене, јас се крстам секој натпревар Феликс да дај гол, како иначе ќе ве превариме за да го откупите :icon_lol:
Земете го и брат му негов најгрд на цел свет шо е 20240201_182804.jpg

IMG_0438.jpeg
Автоматски споено мислење:

Со овој жолт картон Чуамени нема да игра во недела. Јас никогаш немам видено играч да добие жолт картон откако ќе заврши натпреварот. Чуамени направи фаул некаде во 92ра минута но судијата дозволи предност и потоа досуди офсајд каде што имаше прекин и тогаш не му даде жолт. Чудно, знаејќи дека Реал нема пораз кога Чуамени игра прва постава.

Последно уредено:
Гирона ќе ја остаеле шампион да биди, нема грешка, чист гол му поништија со варот

Во офсајд е играчот, проблемот е шо свиреа офсајд од игра а пред да падни голот два пати играа со топка играчите на Сосиедад, ја изгубија топката па Гирона доби посед и падна голот, значи после 25 секунди голот падна, друга акција, вар не требаше да се уклучи тука.
Инаку гледај Манзано шо дешава, ги нареди сите со жолти и сега Блинд доби жолт откако заврши натпреварот, дури и на Мичел му акна црвен.
Без тројца клучни играчи против Реал
Автоматски споено мислење:

Еве за шо доби Блинд жолт :icon_lol:

Последно уредено:
Да не претерваме сеа ама ги има сите предиспозиции за еден напаѓач, агилен, снаодлив во шеснаесетникот, а и брз е со оглед на физикусот кој го има.
Е сега како ќе се развива понатака ќе видиме.
Досега има 8 голови и 1 асистенција, од кои два гола против Барселона и еден против Атлетико, има само 19 години дечкото.

Инаку го гледав прееска стартот над Роке и стварно од прва личи како з џабе да заработи жолт,ама после го видов ова видео кај шо се гледа кристално дека играчот на Алавес играше на топка и Роке го закачи убаво со отворен ѓон, несмасно и не со намера ама дупка му отвори на овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom