La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
За Анчелоти ако имаш нешто лошо да кажеш...
Па кај напишав нешто лошо за Карло, човекот беше синоним за господин, голем и во пораз и во победа и јас се уште го почитувам, ама факт е дека во последниве години има попримано од циганаријата. Кога и да ги гледам Реал стои на линија и се расправа со судии, тренери, играчи. Нешто што беше непоимливо за него.

Ga2CVYUXcAAZUOL.jpg

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Де Брујне е на една нога последните 2 сезони, секоја година повреден по неколку месеци.
И со една нога е подобар од Бруно, лани кога се врати од повреда им ја сврте сезоната на Сити.
Реал сезонава има проблем со креативноста во средина, ни Анчелоти сам не знае кој што му игра, Чуа копач, Кама дриблер у место а другите двајца трчаат ко мува без глава. Многу не организирано и бледо.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.387
Па кај напишав нешто лошо за Карло, човекот беше синоним за господин, голем и во пораз и во победа и јас се уште го почитувам, ама факт е дека во последниве години има попримано од циганаријата. Кога и да ги гледам Реал стои на линија и се расправа со судии, тренери, играчи. Нешто што беше непоимливо за него.

Прегледај го приврзокот 433290
Па провоцираше тој помошникот на Флик. Се извини и Флик на крај убаво се виде. Не знам што треба да ти значи сликава.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Па провоцираше тој помошникот на Флик. Се извини и Флик на крај убаво се виде. Не знам што треба да ти значи сликава.
Tochno, ama ne go prifati izvinuvanjeto i ushte jadeshe gomna so vperen prst.

Lesno e da si gospodin koga pobeduvash, malku poteshko koga gubish.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Реал си има проблеми и се виде од старт сезона.

Галатикоси да праиш се тоа супер ама со чамуги пуни со его и не изгледа баш така лесно да ги склопиш.

Реал има друг притисок и несмее бантер ера да јаде затоа колку сакаат млади перспективни играчи нека имаат никогаш нема да протнат прв тим зашто грешките и таа не ефикасност нема да им ги простат.

Го кажувам ова без сарказам, Вини да не беше сезонава Реал и те како ќе се мачеше. Златната топка мора кај него. Колку и да несакам пошто е гнасно копиле си заслужи.

Можеа чиста петарда да испијат мада и со ова сум задоволен. Браво за сите до еден. Флик е просто врвна класа тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom