- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 14.038
Само Баерн од топ 5 лигите има дадено повеќе голови.74 гола дадени на 7 кола до крајот.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Баерн од топ 5 лигите има дадено повеќе голови.74 гола дадени на 7 кола до крајот.![]()
Само Баерн од топ 5 лигите има дадено повеќе голови.
[QUOTE = "Mayavin, publicación: 9306133, miembro: 50688"]
Прегледај го приврзокот 293207
Чхохохоло.
[/ CITA]
Прегледај го приврзокот 293209Прегледај го приврзокот 293211
Не те слушам од врвот : kafence:
Нешто шо на Вокер и Нејмар нема да му е јасно и во наредните 50 години![]()
Само суперлига за васНи мене ништо не ми е јасно.
Освен брутал.
Во недостаток на трофеи, накитиле со шалови, голем успехНешто шо на Вокер и Нејмар нема да му е јасно и во наредните 50 години![]()
Синкир мене во дворот ќе ми ги донесатНешто што на Стефка нема да и е јасно и во наредните 50 години.
Кај вас во соблекувална парастос има, не знајш дали умрел некој или Барса имала натпреварВо недостаток на трофеи, накитиле со шалови, голем успех![]()
Абе за глупавите треба на нивно ниво да се спуштиш за да те разберат инаку како.Абе некогаш де чудам како може да напишеш толку глуп пост. Или го даваш акаунто на некое дете или ти си имаш некои моменти![]()
Каква врска има тоа?Замисли која иронија би било да завршиме 4то место, а шампионот во Англија да има помалце дадени голови.![]()
Каква врска има тоа?![]()
Шо не е јасно, ова е музејот со трофеите на АтлетикоНи мене ништо не ми е јасно.
Освен брутал.