La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хетафе пред 3 сезони не можеше 4.000 публика да собери. Лани за конец им избега ЛШ а годинава повторно играат супер а имаја млитав почеток. Имаат малце стар состав ама функционираат супер. :love:

Sega gledav highlights. Kako be dzonka bese prviot penal sviren, po koj kriterium? Znaci ova nad pike bese poveke penal od penalot sto go napravi buskets vo prvo poluvreme. Ne da e sumljivo, apla e da mu ebam mater.

Апла е за тебе бидејќи си субјективен и веројатно ја фаворизираш Барселона бидејќи нема логика она да е пенал каде напаѓачот(во случајот Пике) нема никаква предност,каде што дополнително влечи и се наоѓа меѓу двајца одбранбени фудбалери..нема теорија ова да го окарактеризираат како пенал..јас досега во животот не сум видел ваков пенал каде двајца се влечат,нема никој предност и да го послужат напаѓачот..дури ни за Јувентус не свират вакви пенали.

Додека ситуаијата на Бускетс е пенал бидејќи во случајот играчот на Сосиедат е во предност а Бускетс апла влечи...сега ако мислите дека некој е фаворииран за Барселона да не стани шампион тогаш не знам шо да ви речам.

Последно уредено:
Апла е за тебе бидејќи си субјективен и веројатно ја фаворизираш Барселона бидејќи нема логика она да е пенал каде напаѓачот(во случајот Пике) нема никаква предност,каде што дополнително влечи и се наоѓа меѓу двајца одбранбени фудбалери..нема теорија ова да го окарактеризираат како пенал..јас досега во животот не сум видел ваков пенал каде двајца се влечат,нема никој предност и да го послужат напаѓачот..дури ни за Јувентус не свират вакви пенали.

Додека ситуаијата на Бускетс е пенал бидејќи во случајот играчот на Сосиедат е во предност а Бускетс апла влечи...сега ако мислите дека некој е фаворииран за Барселона да не стани шампион тогаш не знам шо да ви речам.

Me boli stapot za barselona. Ona od buskets normalen sudija ne bi go svirel. Onakov penal ne se sviri ni na veteranski mec ne pa na vakvi natprevari.

Се отепаја од трчање и двете екипи а гол нема. Јако темпо засега, фалат само голови.

Бензема и Меси рамо до рамо со број на голови :cuc:

Трет најдобар напаѓач во декадава после Суарез и Ибрахимовиќ за мене лично :cuc: (од тие уште што играат и играле цела декада, не се рачунаат пензионирани ко Дрогба :D )

Реал го прави валверде да изгледа како Клоп :pos: одлична Валенсија, ги издоминираа, една единствена грешка им беше оваа, но имаат тим за големи цели (y)

Ццц, точно е дека Реал не одигра најдобро, ама да кажеш дека биле издоминирани е во најмала рака смешно. Прво полувреме гледавте?

Да не ја гледал некој текмава и да ве чита ќе помисли Валенсија 3 стопостотни шанси промаши и имаше 75% посед.

Освен голот, јадните шанса не направија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom