La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашањето е зашо не гледаше ВАР?

Бидејќи има судии што се професионалци и што ја видоа ситуацијата едно 10 пати сите заедно каде во меѓувреме се консултираа со главниот судија (бидејќи комуницираат константно и сихрнонизирано преку телефонска мрежа каде користат соодветни направи таканаречени слушалки и микрофон) и заклучија дека нема доволно елементи за пенал.

Доколку е сомнителна ситуација или некаков чист пенал како што вие сакате да прикажете тогаш ќе го викнеа со сигурност за самиот тој да ја оцени ситуацијата и да донесе одлука..вака ова беше смешно.

Тоа на Барса ако беше пенал ова на Осасуна незнам шо е :pos::pos:

Чими Авила играчиште за ситни пари. :love:

Атлетико последниве 4 натпревари игра екстра офанзивно и убав фудбал за око. Реализацијата е приказна сама за себе....

Чими Авила играчиште за ситни пари. :love:

Атлетико последниве 4 натпревари игра екстра офанзивно и убав фудбал за око. Реализацијата е приказна сама за себе....
Голманот на Осасуна чуда прави вечерва не е толку до реализацијата, да не беше тој 5ка не им бегаше на овие

Голманот на Осасуна чуда прави вечерва не е толку до реализацијата, да не беше тој 5ка не им бегаше на овие
Зборувам за реализацијата и од претходните натпревари на кој немаше вака добри голмани (Тер Штеген исклучок)

Иначе голманов сигурно ќе биди играч на колото. Уште стојам на тоа дека во Ла Лига има едно 25 екстра голмани.

Прегледајте ја ситуацијата утре, со ладни глави и ќе забележите сите дека воопшто не беше иста ситуацијата како што сакате да прикажете. Во првата ситуација кај пеналот на Сосиедад имаше влечење само од страна на Бускетс, играчот на Сосиедад во ниту еден момент немаше ставено рака врз Бускетс, додека во втората ситуација имаше ВЗАЕМНО влечење и од страна на играчот на Сосиедад и од страна на Пике. Воопшто не беше иста ситуацијата и тотално оправдана одлука на судијата.
еден бе да се најдеше да каже нешто поинаку...види ги, како животите да им зависат, како некој скрипти да им дал за што да пишуваат...чудесија се Барка Кидс...

И Итуралде Гонзалез и аналитичарите на мадридските Ас и Марка да не се од Барса Кидс? Пошто и тие тврдат дека ситуацијата беше спорна. Ама не, Кајгана експертите секогаш знаат повеќе.

Конечно и нас " сонце не огреа малце " :)
Редно време беше да се види ваков Атлетико, растрчани сите, шанси на сите страни, макар шо Осасуна и не е некое мерило ама сме играле оваа сезона и со полоши од Осасуна па на гол не шутнаа.
Сите до еден беа на ниво, ама ќе издвојам неколкумина, Лемар, Саул ( и покрај две три грешки изигра одлична партија, насекаде го имаше на теренот, Фелипе (коска играч е, ептен стабилен делува назад, ме потсеќа на Годин, добар е и на нафрлени топки), Мората одличен, мен оф д меч за мене, искина манекенот, реално најдобар играч ни е моментално заедно со Томас, Томас пак, овој во каква играчина прерасна, абе топка не му се зема на средина, не знае грешен пас да даде, разигрува, кради топки, шутира, нека менуваат клаузула оти гарант ќе ни го прибери некој.
Дебитантот од школата исто добар впечаток ми остави, можеше и асистенција да има да не се разбранеше лудакот на гол.
Се на се одличен натпревар (y)
:D
И да имаше пенал за Осасуна
Автоматски споено мислење:

Заборавив да напишам, Мората 8 гола оваа сезона Гризман 7, :kuracc:едниот платен 100 милиони а другиот половина едниот има убава жена другиот нема:kezec:

Последно уредено:
Според онда серо, Касемиро ќе игра вечерва на Местаља. Со оглед на тоа што веќе има 4 жолти картони, лично мислам дека Зидан нема да ризикува.

Одегард играње еј..ме изненади искрено..мислев дека пропаднал како играч а тој си игра солидно во Сосиедат..ме изненади искрено неговиот перформанс.

Иначе не е пенал она на Пике..не знам што се губите..во ситуацијата кај Сосиедат Бускетс апла влечеше..овде двата се влечеа и тотално различна ситуација бидејќи Пике е меѓу двајца одбранбени фудбалери и нема никаква предност , јас разбирам дека сте фанови и си гледате субјективно но реално она никогаш немаше да биди свирнато без разлика кои екипи се на теренот.

Sega gledav highlights. Kako be dzonka bese prviot penal sviren, po koj kriterium? Znaci ova nad pike bese poveke penal od penalot sto go napravi buskets vo prvo poluvreme. Ne da e sumljivo, apla e da mu ebam mater.

Конечно и нас " сонце не огреа малце " :)
Редно време беше да се види ваков Атлетико, растрчани сите, шанси на сите страни, макар шо Осасуна и не е некое мерило ама сме играле оваа сезона и со полоши од Осасуна па на гол не шутнаа.
Сите до еден беа на ниво, ама ќе издвојам неколкумина, Лемар, Саул ( и покрај две три грешки изигра одлична партија, насекаде го имаше на теренот, Фелипе (коска играч е, ептен стабилен делува назад, ме потсеќа на Годин, добар е и на нафрлени топки), Мората одличен, мен оф д меч за мене, искина манекенот, реално најдобар играч ни е моментално заедно со Томас, Томас пак, овој во каква играчина прерасна, абе топка не му се зема на средина, не знае грешен пас да даде, разигрува, кради топки, шутира, нека менуваат клаузула оти гарант ќе ни го прибери некој.
Дебитантот од школата исто добар впечаток ми остави, можеше и асистенција да има да не се разбранеше лудакот на гол.
Се на се одличен натпревар (y)
:D
И да имаше пенал за Осасуна

Заборавив да напишам, Мората 8 гола оваа сезона Гризман 7, :kuracc:едниот платен 100 милиони а другиот половина едниот има убава жена другиот нема:kezec:
Феликс колку има сто милионскиот :icon_lol: се разигра Гризман, се повеќе ќе те нервира, тек е почеток :D

Sega gledav highlights. Kako be dzonka bese prviot penal sviren, po koj kriterium? Znaci ova nad pike bese poveke penal od penalot sto go napravi buskets vo prvo poluvreme. Ne da e sumljivo, apla e da mu ebam mater.
Абе што го цитирате не разбирам, едноставно игнорирај, истите неколку членови со години мелат против Барса и нема што да се дискутира со нив.

Според онда серо, Касемиро ќе игра вечерва на Местаља. Со оглед на тоа што веќе има 4 жолти картони, лично мислам дека Зидан нема да ризикува.

Уште не ми е јасно зошто не се исчисти пред Еспањол дома, вака ќе мора да пропушти една од Валенсија, Барса, Билбао или Хетафе. Незамислив е Реал без Касемиро, друг тим е

Феликс колку има сто милионскиот :icon_lol: се разигра Гризман, се повеќе ќе те нервира, тек е почеток :D

Абе што го цитирате не разбирам, едноставно игнорирај, истите неколку членови со години мелат против Барса и нема што да се дискутира со нив.
Нека продолжи Мората со вакви перформанси како синоќа, на Гризман ќе се сеќаваме само на лошата фризура :)

Со ваква игра, Феликс ќе се распука кога и да е. Проблемот до сега беше дефанзивната игра и неможеше да шутни кон гол. Сега има по 2-3 добри шанси за гол ама не ги користи за жал.

Феликс лани ова време почна фудбал да игра дечки! Не можите да оспорувате играч ко него. Смени лига, смени клуб кој игра дефанзивно, млад е и една година професионален фудбал нема во него. Гризман беше анонимус на 19 години. Годините и искуството го направија играчиште, истото се очекува и од Феликс. Се смеете за него а вие потрошивте 250 милиони за двајца играчи кои никаков придонес не дадоја за клубот.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom