Да бацје, на скијање бев дури и изумив дека играат, в кафана пуштена беше ко ко дадоја вториот гол Барса приметив шо се дешава уствари, поарно да не видевIzlezena e ne ja gleda utakmicata,vecer ko ce dojde doma ce kaze
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Најдовте село без кучиња силете се сегаШо би рекол дн @ob1 , пропадна Барса.
Стварно копи паст хахахаххахахахаБУШИИИИИ ХАХАХАХАХ БУШИИИИИ ХАХАХАХАХАХ БУШИИИИИ ХАХАХАХАХ БУУУУУУШИИИИИИ ХАХАХАХХА
Алвес копи 2009 - пасте 2022. Сам има повеќе години од Педри и Гави заедно. Траоре е ебен факинг терминатор, ни фалеше ваква бургија за малите копилиња да даваат голови. Ќе биде убиствен тандем со Халанд.
Се враќате ајде не кукај, еве играч плусДа бацје, на скијање бев дури и изумив дека играат, в кафана пуштена беше ко ко дадоја вториот гол Барса приметив шо се дешава уствари, поарно да не видев
Автоматски споено мислење:
Најдовте село без кучиња силете се сега
Ти завидувам на социјалниот живот.Да бацје, на скијање бев дури и изумив дека играат, в кафана пуштена беше ко ко дадоја вториот гол Барса приметив шо се дешава уствари, поарно да не видев
Ако случајно не тепате денес мислете му ја, еден месец ќе ви се качвам на глаСе враќате ајде не кукај, еве играч плус
Тоа само кога не би постоел Алба, убедливо најгадниот лик во историјата на фудбалот.И на скоро 40 години Алвес е најодвратната креатура на светот.
Ѓубре лигушко, чергарско.
НемојТи завидувам на социјалниот живот.
Ресторани, кафиќи, скијање, кафани...
Против деца и пензионери играте, ало милијарда фрливте на трансфери, има да ти се качиме ние сите ако тепамеАко случајно не тепате денес мислете му ја, еден месец ќе ви се качвам на гла