La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo sto Levante go nema kvalitetot od vremeto na Atletiko.

Ps. Realovci sto se zapalivte, do pred 14 casa ja predadovte titulata na Atletiko, od kade sega vakvi negativni raboti za Atletiko. Najgolemi sansi imaat,vi se dopagjalo toa ili ne.

А извини кој пенис фактор си ти па да кажуваш дали ние верните Реалови фанови да се запалуваме или не? Ако не грешам по никот фан си на екипа која отпадна од Лајпцинг во ЛШ и добри 10 години мизерува. Нула, компира, зеро успех имате и вие сега стигнавте тука да изигравате душебрижници? Мој клуб, мој живот, моја гордост е да се радувам. Тебе ич таквото да не те заболело и препорачливо е да не си лечиш комплекси за твоите мизерии на Реал. Реал си е Реал, најголемиот и најдобриот во историјата, а љубоморни и ситни души како тебе можат слободно да гледаат од страна што е институција за фудбал и да љубоморат. Ајт мрш таму гледај дали ќе ги избегнете во ЛЕ Антверфб, Молде и Волфсбергер, мизерии едни.

А извини кој пенис фактор си ти па да кажуваш дали ние верните Реалови фанови да се запалуваме или не? Ако не грешам по никот фан си на екипа која отпадна од Лајпцинг во ЛШ и добри 10 години мизерува. Нула, компира, зеро успех имате и вие сега стигнавте тука да изигравате душебрижници? Мој клуб, мој живот, моја гордост е да се радувам. Тебе ич таквото да не те заболело и препорачливо е да не си лечиш комплекси за твоите мизерии на Реал. Реал си е Реал, најголемиот и најдобриот во историјата, а љубоморни и ситни души како тебе можат слободно да гледаат од страна што е институција за фудбал и да љубоморат. Ајт мрш таму гледај дали ќе ги избегнете во ЛЕ Антверфб, Молде и Волфсбергер, мизерии едни.
Смири страстите ти па :pos:
ПС можи не е за Јунајтед, можи зс Лестер Јунајтед е, Вест Хем Јунајтед , Шефилд Јунајтед ...:rolleyes:

Za Seltik sum. Povekje tituli od Real. ;)

Јбг и ние еднаш да изгубиме оваа сезона :)
Ауууу кои лајна ги изедовте тука на темата,свака част наклон до земја :cuc: И тоа од членови кои мислев дека разбираат малку фудбал ај за Вокерот ќе сфатам, форсира,лечи комплекси, оваа сезона му е низ брдо ојдена, (уствари не само оваа) и единствена светла точка му е да се радува кога ќе киксни некој од Реал или Барса оти очигледно на неговата екипа шашма радување, ама другите :eek:

Атлетико изгуби заслужено денеска, не се видоја, измените на Чоло, леле мајко.
Еден пораз после не знам колку натпревари во Ла Лига и готово, не ги бива, слаби се, искомплексирани ку.иња со лопата да ги риниш.
За неупатените Атлетико е сеуште прв, три бода пред Реал и има натпревар помалце. Има време долга е нивата за орање.
@The Shadow Walker Знам дека форсаш ама добро да му се невиди како ти дава душа да се гибаш после сите дебакли на Барса ?
Кој стигна букаке ви направи во ЛШ, ве срамат, ве понижуваат, не постоите две години на ниедна мапа. Ние барем од Реал изгубивме, трикратен Европски првак, вас екипи како Кадиз топката ви ја кријат.
Дај малце чил и покажи респект спрема екипата шо е 12 бода пред вас :backa:
Чолка, имам кредит во наредниве три милениуми да се зафркавам со вас и вашето клупче. Не можеш да замислиш како е да се радуваш на 40+ трофеи освоени, затоа на 10 кола изминати ти се чини дека сте го чепнале врвот и сте прејаки. 2012 кога почна ти да гледаш фудбал поради Торес веќе си ја пропуштила најдобрата екипа Пепова, ти советувам да побараш снимки и да видиш што е фудбал, а не Чоловите шинобуси. Многу сте мали за нас и така ќе останете :backa:

Чолка, имам кредит во наредниве три милениуми да се зафркавам со вас и вашето клупче. Не можеш да замислиш како е да се радуваш на 40+ трофеи освоени, затоа на 10 кола изминати ти се чини дека сте го чепнале врвот и сте прејаки. 2012 кога почна ти да гледаш фудбал поради Торес веќе си ја пропуштила најдобрата екипа Пепова, ти советувам да побараш снимки и да видиш што е фудбал, а не Чоловите шинобуси. Многу сте мали за нас и така ќе останете :backa:
2012 ти уште млеко имаш цицано за каква Пепова екипа ми збораш бе Вокер ? Скриј се таму, ќе се стемни за некој сат ќе ве попари Леванте ќе мрачиш пак :backa:
Автоматски споено мислење:

Дај кажи ми, наброј ми ги играчите од Барса шо се за класа подобри од Атлетико, ги изумив :rolleyes:

2012 ти уште млеко имаш цицано за каква Пепова екипа ми збораш бе Вокер ? Скриј се таму, ќе се стемни за некој сат ќе ве попари Леванте ќе мрачиш пак :backa:
Кај мажите желбата за цицање :цицки:никогаш не престанува, ни во 2012 ни во 2112 ;) Не се противи и почни да бараш снимки, да научиш фудбаш што е.
Чолка и за тебе ова важи, освен една реченица поради која Бланко не доби лајк од мене, другото е дефиниција :kafence:

Кај мажите желбата за цицање :цицки:никогаш не престанува, ни во 2012 ни во 2112 ;) Не се противи и почни да бараш снимки, да научиш фудбаш што е.

Чолка и за тебе ова важи, освен една реченица поради која Бланко не доби лајк од мене, другото е дефиниција :kafence:
Подобро ќе пуштам снимки од Јанко јади бурек од колку Пеповата Фарса да ја гледам :)
Автоматски споено мислење:

Го цицате вие од кој ќе стигните оваа сезона :rolleyes:

Ништо ново, пеницилин за Атлетико, кога и да се понадеваат на титула тука е Реал да ги мавне од земја и да ги врати во реалноста. Све је то нормално.

Мојот човек @blanco без пардон влага клизачи и решета се и свашта хахах. :love:

Никој не кажа дека ова е најдобриот Атлетико во нивната историја, туку дека е најдобриот во последниве 3-4 сезони. ИИИ, дека фудбалот од годинава со ланскиот нема допирна точка. Како прво.

Како второ. Колку и да има Атлетико титули, колку и да е мизерен мене ме прави горд навивач. Кога почнав да гледам фудбал пред 13-14 години мене баш тој клуб ме освои. Ете видов нешто посебно. Како и мнозина мои врсници можев и јас да почнам да навивам за Барса, Реал, Манчестер, Милан, ама мене не ми беше битно колку клубот има титули и дали е на врвот во фудбалот во тоа време. За мене секогаш поголем респект ќе има некој што навива за помал клуб. Зошто мнооогу поголема тежина има кога помал клуб ќе освои лига, куп, или кога ќе игра финале во ЛШ без разлика дали го добил или не наспрема клуб кој може да освои и освојува се што може да се освои.

Јас во овие скоро 10 години на форумов не ве имам олку напалени видено како вчера и денес.Како што кажаа неколку членови погоре, вие бевте тие што до вчера им ја препишавте титулата на Атлетико и дека Атлетико е фаворит и има најдобар ростер од сите. Ја добивте битката но не и војната.Реално Барса и Реал се катастрофа за разлика од Атлетико оваа сезона и то е факт кој не го менува една утакмица. 27 натпревари без пораз се дечките. Меѓудругото, со две раце потпишувам пораз од Барса и Реал одколку со послаби екипи. Зошто многу добро знајме со какви победи се освојува титула. :)

А јас како доблесен навивач на помал клуб како и секогаш ви честитам, како за титула така и за добиен натпревар. За разлика од мнозина тука кои немаат грам Респект. :)

Имаше закажана денес прослава од балкони со викање: ,,атлети атлети атлетико де мадрид" за прво место после 13-то коло, како и истовремено за најак тим во историјата, кој на 12 од 17-те утакмици имал лош ден, ама Сосиедад со ремито заеба работа. Наводно се жалела управата на Атлетико до лигата за да бидат први и тие и Сосиедад за да не пропадне прославата, но правилата се јасни тука.

Имаше закажана денес прослава од балкони со викање: ,,атлети атлети атлетико де мадрид" за прво место после 13-то коло, како и истовремено за најак тим во историјата, кој на 12 од 17-те утакмици имал лош ден, ама Сосиедад со ремито заеба работа. Наводно се жалела управата на Атлетико до лигата за да бидат први и тие и Сосиедад за да не пропадне прославата, но правилата се јасни тука.
Јас мислам на Реал да му ја дадат треба после 13 коло оти го тепаа најјакиот Атлетико во историјата и не им дозволија шут во рамките на гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom