Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
smizlicka напиша:
mi treba ubava porakaa za rodenden ve molam pisete !
najverojatno veke e kasno ama ke ja napisam:

ПРЕД 14ГОДИНИ НА ОВОЈ ДЕН ВРНЕШЕ ДОЖД БИДЕЈЌИ СИТЕ АНГЕЛИ ПЛАЧЕА ЗАТОА ШТО ГОСПОД НАЈУБАВИОТ АНГЕЛ ГО ПРАТИ НА ЗЕМЈАТА:wub:

На сите цигли на светов ќе написам ТЕ САКАМ
и кога ќе ти падне некоја на глава можеби тогаш ќе
сватиш колку МИ НЕДОСТИГАШ

Ти ме прашуваш кого сакам
Еве да ти одговорам
Брзо прочитај ги првите букви
Ете ти го одговорот

ПС: извинете ако го имало претхоидно ме мрзеше да читам..

slatka16 напиша:
Еве да ти одговорам
Ете ти го одговорот

Не сфаќам јас...Кои се тие први букви??

Цитат:
Напишано од slatka16
Еве да ти одговорам
Ете ти го одговорот

Не сфаќам јас...Кои се тие први букви??
Pa TEBE

Затвори ја дланката, по4екај... сега можеш да ја отвориш, допри ја до усните, дали осети??? Тоа беше мојот бакнеж за добра ноќ!
-----------------------------------------------------------
Hello! Hello! Is anybody there??? I'm Mrs SMS and i come 2 ur phone because X send me 2 tell u that she loves u verry much!
Кога ќе ја кренеш главата, во оваа темна ноќ, ќе видиш една мала ѕвездичка која многу те сака, мисли на тебе и ти праќа бакнеж за Добра Ноќ!* кис4е
Secanja su najlepsi trenutci u zivotu i dolaze da nas potsete na ono najlepse. Zato mi ne zameri sto se setih tebe, jer tebi ne moze da smeta, a mene mnogo znaci!
Vecerva spijat onie koi se sakani, a budni si onie koisto sakaat. No ti mitno spij zasto ima koj da te saka!*SwEaT DrEaMs*
Ne tuguj za onim sto je nekad bilo, ne tuguj za onim sto ne moze biti, ne strahuj za onim sto ce mozda doci; jer ma koliko da boli SVE ce JEDNOM PROCI!
Ako nekogas sakas, sakaj go onoj sto saka da saka i saka da bide sakan od onoj sto go saka!
Ovaj nas zivot ima lazan sjaj, taman mislis ljubav prava a ono KRAJ, zato samo ljubi ne misli na krizu jer jedino zivot nema REPRIZU!
Nadvor e ladno i vee sneg, tvoeto telo e ladno kako led... Dojdi kaj mene ke te gusnam jas.. Ke go stoplam tvoeto telo i angelite ke pejat za dvajcata nas.. ((made by KaiTekk))

In life there are moments, when you think the whole world will crash upon your head, that all around you is black,& you're hoplelessly looking for a way out. But suddenly a smal piece of light appears in your heart & like some miraculous, generating force it helps you overcome those moments of sadness & blackness bothering your soul... LOVE. The love is that spot of light which is as magic & as strong as it is smal. Uniqe the most mysteryous feeling, that can be felt by any creature on this planet! This is from me to you, as a memory of me,& a task 4u to decide if it will be just a PAST MEMORY or SOMETHING TO BE!
(( napisana za Someone:)))

Sreka e sto sme pod isto nebo.Kade i da si nokva samo pogledni nagore kon zvezdite i tie ke ti sepnat:Ej ti nokva nekomu mu nedostasuvas

Кога БОГ сака некој му дава пријател. Замисли колку ме сака БОГ мене штом те даде тебе за мој пријател

kLiNkA напиша:
In life there are moments, when you think the whole world will crash upon your head, that all around you is black,& you're hoplelessly looking for a way out. But suddenly a smal piece of light appears in your heart & like some miraculous, generating force it helps you overcome those moments of sadness & blackness bothering your soul... LOVE. The love is that spot of light which is as magic & as strong as it is smal. Uniqe the most mysteryous feeling, that can be felt by any creature on this planet! This is from me to you, as a memory of me,& a task 4u to decide if it will be just a PAST MEMORY or SOMETHING TO BE!
(( napisana za Someone:)))
Не е ли ова малце големко за SMS порака????

Mac)) напиша:
Не е ли ова малце големко за SMS порака????
pa faka 5poraki... ali forata e sto e napisana specijalno za edna li4nost... i u porakata (t.e. 5tte poraki) e napisano se sto treba da mu se kaze........

Wherever you go, whatever you do, you know I'll always be there for
you, so if you're alone, there's no need to fear, just give me a call
and u know I'll be here!

On a silent night when friend are few, i close my eyes and think of
you, a silent night, a silent tear, a silent wish, that u were here!
Don't send any messages, I don't want to see you, hear your voice, to
think of you, to keep in touch with you!!! Coz the doctor advised me
to keep away from sweets :)

Stars have 5 ends, squares have 4 ends, triangles have 3 ends, lines
have2 ends, life has 1 end, but I hope our friendship has no end...

Although I'ts quite a statement, Well it happens to be true. The best
friend I ever had, I'm glad 2 say it's u!

Smiles 'n' Tears, Giggles 'n' Laughs, Late night calls 'n' cute
photographs, I'll be right here till the day of my death best friends
forever till my very last breath!!

The years will come, the years will go, but with each one I will
always know whichever way the road may bend u will always be my best
friend.

When it hurts to look back & you're scared to look ahead, just look
beside you & will be there.

Many people will walk in and out of your life, but only true friends
will leave footprints in your heart.

The recipe of friendship: 1 cup of sharing.2 cups of caring.3 cups of
forgiveness & hugs. Mix all of these together to make friends 4ever.

A friend gives hope when life is low. A friend is a place where you
can go. A friend is honest A friend is true. A friend is precious. A
friend is u!

A GOOD FRIEND IS LIKE A 'COMPUTER 'ENTERS' YOUR LIFE.'SAVES' YOU IN DA
HEART.'FORMATS' YOUR PROBLEMS.'SHIFTS' YOU TO OPPORUNITY & NEVER
'DELETS' YOU FROM THE HEART.

Nikoj ne moze da zivee srekno a da ne prima I da ne dava ljubov. Toa e zadovoluvanje na zakonot I na zivotot.
Mojot grev, mojot grev, mojot najgolem grev, rece Bog gledajki te tebe.
Ako e grev da sakas ubavina, togas mojot zivot I mojata sudbina neka mi bidat svedoci deka sum gresnik.
Sakaj me, sakaj me, sakaj, neka toa go znaat site, zapocnuvame nov zivot, pocnuvame ti I jas, srekata e na nasa strana, ljubovta e rodenaв?¦
Dedoto saka vino, deteto saka kino, majkata saka dete, a jas te sakam tebe.
Odvaj cekam da te slusnam, zasto bez tebe boluvam.
Ako sakas nemoj da kries, zasto ne e zabraneto da si zaljuben.
Ako me posakuvas, ti ke se boris za zivot, zasto jas ne znam da ti laskam, pesni da ti pisam, jas te posakuvam, jas za tebe disam.
Ako nekoj go sakas sakaj go poleka, zasto se sto brzo odi, odi naopaku, ljubovta koja brzo ida, brzo I se gasi, ljubovta koja tivko tece, vecno zivotot go krasi.
Ti si nekoj koj mnogu mi znaci, ti si onaa stvarna ljubov, ti si nekoj kogo go cekam, sakam, Ti si moja slatka tajna.
Cuvaj ja ljubovta nasa da ne vene, cuvaj ja srekata za mene I za tebe.

*Te sretnav bash koga ne morashe,te zasakav bash koga ne trebashe,veruvav vo ljubovta koja ne postoeshe,a sega prosti mi za zborovite shto ne trebashe da ti gi kazham i solzite koi ne gi sakam,zashto bev skreshena,no i dovolno hrabra da te sakam a sega ja nemam taa hrabrost da te zaboravam...!!!

**Lutam i patim,trzhim i molim jer sada tebe volim,volim i volecu te jer srce tako zheli josh od onog dana kada smo se sreli...

*Nikogash ne gledaj me v oci ako se shto pravishe laga.Nikogash ne veli mi zdravo ako mislish na zbogum.Nikogash ne veli te sakam ako ne ti znacam.Nikogash ne zboruvaj za custvata ako ne postojat.Nikogash ne dopirajme ako imash namera da mi go skrshish srceto!

*Ako ja procitash porakava mi dolzhish pregratka,ako ja izbegnesh baknezh,ako ja memorish sostanok,ako odgovorish seks,a ako ne odgovorish mi dolzhish se..!IZBERI!!!

*Teshko je kad si dusha neshvacena kad volish a ljubav ti nije uzvracena,kad od tvojoh snova ostaju samo zgrdishta i kad ti neko znaci sva.a ti njemu nishta!!!!

*Mozhda nisam kap,ali tiho padam.Mozhda nema nade,ali se tebi nadam.Mozhda nemam srece jer si mene sve,mozhd te ja volim,a ti mene ne!!

*Teshko e da mrazish nekogo,komu srce si mi dal,teshko e da prodolzhish,koga veke si zastanal,teshko e da pominesh pokraj nekoj shto ti bil sve,teshko e da sakash a da recesh ne!

*Ako go sakah Isus koj umrel za mladi luge,togash zohto ne me sakash mene,koga umiram samo za tebe!!!

*Nikogash ne vrakaj i se na starata ljubov,zatoa shto taa e procitana kniga i i go znaesh krajot!!!

*Ovaa poraka pratija na nekoj shto go sakash,shto go mrazish,shto ne mozhesh bez nego,shto ne go podnesuvash shto ti nedostiga,Razmisli zashto ti ja prativ tebe...!

*Koga nekoj e sakan,stanuva gord i surov,isto kako ti.Koga nekoj saka-toa e sosem sprotivno,toj strada,moli-bidi siguren deka toa mnogu boli!!!

*Znash moram ti reci...Vrlo je tazhno,prema tebi osecam nehsto snazhno,znash ono...Kad srce kuca jako ma pogadjaj,veoma e lako,rimuje se sa molim te,a znaci VOLIM TE!!!!!!

*Ako ne nekogash barem ponekogash,ako ne slucajno,barem namerno seti se na mene kako ja na tebe!!!!?

*Zaboravi deka te sakam,ne zaboravaj deka te sakam,mislive moi za tebe tonat,a solzive moi za tebe ronat.Srcevo moe iskreno ljubi,no sepak te izgubi!!!!

*Ako zaspiam ke te sonuvam,ako se razbudam ke te vidam,ako te vidam ke se vjubam kazhi mi shto da pravam so tebe???

*Ako sakash nekoja sakaj ja iskreno i nikogash za ljubov ne moli,no nemoj da ja izneverish so druga-zoshto toa-boli!!!

*Ako pozhelish da te neko voli,pazi shto govorish,jer rec zna da boli.Ako pozhelish za ljubav da se borish,razmisli jer posle mora da volish!!!

**Teshko je kad si dusha neshvacena kad volish a ljubav ti nije uzvracena,kad od tvojoh snova ostaju samo zgrdishta i kad ti neko znaci sva.a ti njemu nishta!!!!

*Mozhda nisam kap,ali tiho padam.Mozhda nema nade,ali se tebi nadam.Mozhda nemam srece jer si mene sve,mozhd te ja volim,a ti mene ne!!

*Vo dushata sum obicno dete koe ne znae da mrazi,vo srceto sum patnik koj izbira pograshni patishta,vo zhivotot sum obicna budala koja mnogu te saka !!!!

*Jas sam kao leptir shto ovom svetom luta,jas sam skitnica bez puta ,al ce naci ce put do tebe,jer znam kako rana boli,kad se neko ludo voli...!

*Mene ne mi trebash ne ako ne mi dadesh se celo srce za mene a ti nemash srca dve mene
ne mi trebash ti,ako so nea si bil,so nea ostani...!

*Kada ljubav osjeti ljubav i ludo zavoli, ta ljubav ponekad boli, ali moje srce nikad nece prestati da tebe voli, ma koliko boli, neka boli, samo neka TEBE VOLI.

*Nema da placam koga ke zamines so druga, nema da te molam da se vratis, ke bidam daleku koga ke

*Ti me pitas koga volim. Evo da ti odgovorim. Brzo citaj velika slova. Evo tebi odgovora!

*Ke se sekavam sekogas na tebe, mi bese prva ljubov. Te sakav samo tebe, a ti me ostavi.

bides sreken I uste podaleku koga ke pocnes da patis.

*Ke prestanam da te sakam, ke prestanam da te posakuvam, ke prestanam poraki da ti pisuvam. Ke prestanam ama koga ke prestanam da disam.

*Da nemam nisto na svetov, ama bas nisto, a da te imam samo tebe, bi mi bilo dovolno.

od &ana& za ace....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom