Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Kako da mi zakrepne skrsenoto srce, seriozni odgovori molam bidejki ne mi e bas najnaj..
Срцето не е кршлив орган само разумот и егото ти се повредени...ќе ти пројде што и да е, само трпение, спасение:)

Срцето не е кршлив орган само разумот и егото ти се повредени...ќе ти пројде што и да е, само трпение, спасение:)

Hmm.. a moze li vaka. Rabotata e sto toa "povreduvanje" na razumot i egoto se' uste trae, nemam hrabrost da ja otkacam iako sum svesen deka mi steti i deka me povreduva. Od edna strana se plasam da ne ja izgubam zasto nikogas do sea ne sum osetil nesto vakvo kako sto imam oseteno so nea, i mislam deka i taa na nekoj nacin.. pff dolga prikazna, ednostavno ne znam sto da pravam, nemam hrabrost za da kazam dosta e iako mi steti.

Hmm.. a moze li vaka. Rabotata e sto toa "povreduvanje" na razumot i egoto se' uste trae, nemam hrabrost da ja otkacam iako sum svesen deka mi steti i deka me povreduva. Od edna strana se plasam da ne ja izgubam zasto nikogas do sea ne sum osetil nesto vakvo kako sto imam oseteno so nea, i mislam deka i taa na nekoj nacin.. pff dolga prikazna, ednostavno ne znam sto da pravam, nemam hrabrost za da kazam dosta e iako mi steti.

извини, но не разбирам како тоа ти штети?

Некој човек седел во соба и имало промаја и го дувала, арно ама го мрзело да стане да ја затворе вратата и покрај тоа шо му сметала. У себе си викал: Е да има некој да ја затворе вратата.
Нареднио ден пак си седел така и пак го шибало промаја, ама го мрзело и си мислел како нема некој да ја затворе вратата да не го шиба промајата. И така 3-4 дена го шибала и кога почнало да го боле се живо едноставно станал и ја затворил вратата.

Добро напиша овој Говинда. Уште немаш доста. И да се разделите и најдеш некоја друга и немаш сеуште доста од драми пак ќе дозволуваш некој да те повредува или влечи за нос и ќе мислиш дека само со него си се осетил некако посебно, некоја љубов толку силна, а нема врска. Ако си паметан некогаш стварно ќе ја затвориш таа врата и ќе дојдеш до некој за кој си велиш е нема шанси јас со ваква личност. Ќе се прашуваш нови прашања како е возможно да е се ок и ќе се сомневаш така испечен од претходните врски. И верувај тоа е поокеј варијанта. Полоша можност е постојано да бараш нешто со си имал со некого, некакво чуство на неизвесност и ќе налетуваш на такви енергетски вампири и или ќе се затвориш скроз или пак од лоша во полоша врска ќе одиш.
Ама изгледа дека треба да те издува уште малку.

mnogu e losho koga znaesh deka ne go biva ama sepak go sakash zaljuben si. moj sovet kolku mozesh pobrzo soberi sili i begaj dodeka ne si skros unisten. greshki se slucuvaat smetaj go taka i begaj. upravo se clenovite pogore sto ti kazaa deka si mrzliv i deka ke se unistish psihicki i fizicki. pamet vo glava i cuvaj se.

Буразеру, прво колку години имаш?
И второ бирај или си кур@ц или пичк@, или имаш храброст или немаш. Храброста и иницијативата се двете главни улоги кои ти го креираат животот понатаму.

П.с Запомни никој не е незаменлив.:anco:

Некој човек седел во соба и имало промаја и го дувала, арно ама го мрзело да стане да ја затворе вратата и покрај тоа шо му сметала. У себе си викал: Е да има некој да ја затворе вратата.
Нареднио ден пак си седел така и пак го шибало промаја, ама го мрзело и си мислел како нема некој да ја затворе вратата да не го шиба промајата. И така 3-4 дена го шибала и кога почнало да го боле се живо едноставно станал и ја затворил вратата.
odakle si ti?

Kako da mi zakrepne skrsenoto srce, seriozni odgovori molam bidejki ne mi e bas najnaj..
Не е ниту лесно ниту брзо... Важно е да не се повлечеш, да бидеш со луѓе, да шеташ... Имај активности, времето ќе си го направи своето.

Ете дечко за тебе. [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Дечки, може еден совет? Конкретно се работи за еден форум - кајгана и пишав ЛП на една особа со женски ник, ама таа не ми врати. И сеа немам мира из простог разлога питајучи се сам себе, дали ја прочитала пораката, дали не ја прочитала, дали несака да врати, дали незнае да врати...! У краткоме Хиљаду зашто, ниједно зато!
Па дајте некој совет, шо да праам, шо како, зашо? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom