Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Да, и после кога ќе ја шутнат од кај дечкото, она на улица нека седи.

Штом има финансиска зависност од родители, ќе ги потрпи уште некое време, па ќе си најде работа, па после нека седи со цимерки. Не мора одма од родители на дечко да се врбува, нека осети малце сама живеење и слобода. Ни прва ни последна што родителите ја замараат, па кај да одела.

Многу такви што на тие години заминаа од дома немој ќе останат без маж и после и од таму им ја опнаа клоцата и си се вратија пак кај родителите, а некои и со 2-3 деца.
Сега нека трпат и сами нека ги чуваат.
И другарки се заебаа. Мислеа тогаш тој ќе ги издржува и никој друг не им треба во животот, а они ќе студираат и додека тој е на работа тие ќе му прават јадење и ќе го чекаат со кафе на масата. [emoji3]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Здраво на сите, едно прашање до понежнио пол: Вака вашата најдобра другарка му дава комплименти на вашиот дечко, и тој ја праша што мисли она за него, како го гледа, како другар или би излегувала со него. И он после и потенцира дека ја гледа како другарка. И еден тест за неа и вели да не ви кажува чисто да види колку ви е другарка. Дали ќе му раскинете поради тоа?

Здраво на сите, едно прашање до понежнио пол: Вака вашата најдобра другарка му дава комплименти на вашиот дечко, и тој ја праша што мисли она за него, како го гледа, како другар или би излегувала со него. И он после и потенцира дека ја гледа како другарка. И еден тест за неа и вели да не ви кажува чисто да види колку ви е другарка. Дали ќе му раскинете поради тоа?

Ti si masko a imas decko? Ti da ne si peder be?

a na drugarka ti krivo I e sto ne ja opnal decko ti ili sto ne I bustal ego?

vakvi orasanja obicno na 13 godini postavuvaat lugjeto,dali da mu raskinela na deckoto oti drugarkata go bensisala.
aj ke se testirame ako ne, ko decata mali [emoji6]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Odjebi go

Заљубен сум во најдобриот другар. Не знам што да правам, не сакам да го изгубам.. А многу го сакам и ме привлекува и физички, интелектуално и сексуално. Не верувам да он ме сака. Не сакам да го повредам, за мене што ќе бидам ич не ми е гајле!
Готово е, му кажав се и се повлеков.

a na drugarka ti krivo I e sto ne ja opnal decko ti ili sto ne I bustal ego?

vakvi orasanja obicno na 13 godini postavuvaat lugjeto,dali da mu raskinela na deckoto oti drugarkata go bensisala.
aj ke se testirame ako ne, ko decata mali [emoji6]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ништо нека не те чуди дека вакви работи прават и повозрасни од 13 години. Што имам видено од маж од 30 год и девојка од 25 во шпански серии го нема тоа

Ништо нека не те чуди дека вакви работи прават и повозрасни од 13 години. Што имам видено од маж од 30 год и девојка од 25 во шпански серии го нема тоа

сите гледаме секакви примери, секојдневно.
со гајда да ги жалиш таквите...

И јас имам сличен проблем
Имавме некои караници и се доведе врската после 4 години буквално да не го познавам...
Осеќам како да нема љубов, он тоа го негира. Чувства сеуште имало..така вели. Незнам за што станува збор но ова е ужасно. Се однесува со мене како со обичен познаник барем ја така осеќам. За интимност да не зборам .. хеееллп

И јас имам сличен проблем
Имавме некои караници и се доведе врската после 4 години буквално да не го познавам...
Осеќам како да нема љубов, он тоа го негира. Чувства сеуште имало..така вели. Незнам за што станува збор но ова е ужасно. Се однесува со мене како со обичен познаник барем ја така осеќам. За интимност да не зборам .. хеееллп
Има кова друга, раскини му.

Искрено јас почнав веќе да се сомневам во тоа

Prepravaj se kako se da e ok, i i ga ke se omazis za nego i ke ti napravi dve deca spomni mu gi ovi stvari i razvedi se od nego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom