Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Znam deka beshe glupo, ama morav. A prashuvav bidejki, deneska mi e posleden den da odgovoram dali sakam ili ne. :pipi:

Е така ќе е, ако не си сигурна, не се брзај. :)
Кога ќе си сигурна, тогаш ќе знаеш да си кажеш.

п.с. Многу сленгови во Македонскиов измислиле, јас ова не го знаев, ама учам брзо. :)

Абе смувајго срце, смувајго и ако не ти се бендисва , еби го...за кур ти е ако го нејќиш....еве ти битолски....:smir:

kolku pati se imate semeno?????ako e malce posemetese uste malce ne brzaj objasni mu deka ti treba poveke vreme da se zapoznaete

и тогаш тој можи да си помисли дека Нина сака да се ................... Акнат - благо кажано :vozbud:

hahau..abe go znam 4 godini..so mene od 5-to uchi..lani se tepavme...sekoj den..i posle so toa 1001 nok..pochnavme Nadidan i Burhan da se vikame..i godinava...ni muabet ne si prajme od sho ni e sram .. :)..neznam sho da pram..mn e sramezliv..vo vtorniko na 1 chas sedev so nego, vchera mi vika te sakam, ako sakash vpetok na park da se proshetame, deneska mi vika te sakam kako drugarka i sakal shema, i se mi se ispomesha...:S..i sega nezz sho da pram..izgleda kako da se zafrkava so mene..ama ..znam deka me saka..samo sho neznam sho da pram..

Na drugite znam da im podelam soveti..ama za mene..nemozam reshenie da si najdam..:(

hahau..abe go znam 4 godini..so mene od 5-to uchi..lani se tepavme...sekoj den..i posle so toa 1001 nok..pochnavme Nadidan i Burhan da se vikame..i godinava...ni muabet ne si prajme od sho ni e sram .. :)..neznam sho da pram..mn e sramezliv..vo vtorniko na 1 chas sedev so nego, vchera mi vika te sakam, ako sakash vpetok na park da se proshetame, deneska mi vika te sakam kako drugarka i sakal shema, i se mi se ispomesha...:S..i sega nezz sho da pram..izgleda kako da se zafrkava so mene..ama ..znam deka me saka..samo sho neznam sho da pram..
Купи портокали, 800грама. А тој нека донесе соковник.
Ако одбие, не те сака.
Ако прифати, те сака.

Na drugite znam da im podelam soveti..ama za mene..nemozam reshenie da si najdam..:(

Сака он ама нејќе да си дигнеш его па затоа ти рекол демек ко другарка :).

Ако го свиѓаш шемај го ако не речи му дека го сакаш ко другар и средена работа. Ако се премислиш пак ќе се смувате не мора да се брзаш :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom