Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки Ви благодарам на советите! :smir:
Мојата ситуација се реши!:vozbud:
Дечко ми им откажа на роднините и ќе ја поминиме НГ заедно!
Исто така ми се извини за ситуацијата и ми објасна дека бил
растргнат на две страни, но дека постапил правилно, т.е ме
одбрал мене, и дека воопшто не сакал да оди со нив, тој им
дал збор, а пошто напати е теле и многу добар не сака да
прегази збор!
Кисс до сите и фала мнооооооогу!:pipi:

Мххх убајна бе Маслин4е...ова де Јагод4е, е така, биди најрасположена оти утре е НГ :))))))))))))))))))) :smir:

Дечки Ви благодарам на советите! :smir:
Мојата ситуација се реши!:vozbud:
Дечко ми им откажа на роднините и ќе ја поминиме НГ заедно!
Исто така ми се извини за ситуацијата и ми објасна дека бил
растргнат на две страни, но дека постапил правилно, т.е ме
одбрал мене, и дека воопшто не сакал да оди со нив, тој им
дал збор, а пошто напати е теле и многу добар не сака да
прегази збор!
Кисс до сите и фала мнооооооогу!:pipi:

Не знам што толку искомплицирал дечко ти кога можел да ве спои заедно да славите но како и да е супер што ти се среди :).

Среќна нова и на тебе и убаво да си поминеш :smir:.

i jas toa prvo pomisliv :D:D:D sekako sedam na mojot stav neka ima svoj zivot bez mene :D a sto ida sprema ako sprema ne bi me pogodilo :)

Девојко со сина крв, your royal majesty, а да ги потпрашаш баба и дедо од каде ви е потеклото на вас? Сигурно не ви е од Дебар Маало нели?

Извинете за следново глупо прашање, ама морам да прашам. Што всушност е шемењето? Ве молам побрзо одговорете ми :)

Тоа прашање не е за тука, да си тркнеш на онкологија под хитно.

--- надополнето ---

Тоа прашање не е за тука, да си тркнеш на онкологија под хитно.

Prashav, sakam odgovor. Ne sum jas za na onkologija, ako si ti, togash odi.

Prashav, sakam odgovor. Ne sum jas za na onkologija, ako si ti, togash odi.
Абеее шемањеее. сме немале у речник...што е шемање??? Што значи да се шемаш со некого??? младешки збор-новотарија

Ваљда ...сТрам ми Је као постар да пишам директно па ваљда од копи пејст од други места ќе ти е јасно :)

по училиште шетаат и со женски тие се шемаат.

за неколку дена треба да се шемам со едно машко а навистина до сега се немам лапано..чс прв пат че ми биди па сакам да ми кажите како е и шо треба да се прај?
па и ко че се сретниш со него ..
па со јазико
објааснувајнее плсс

------------
Еве ти и овде девојче

http://forum.kajgana.com/showthread.php?30850-%D0%9A%D0%B0%D1%98%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3&p=3078209&viewfull=1#post3078209

Сфати што е?

Извинете за следново глупо прашање, ама морам да прашам. Што всушност е шемењето? Ве молам побрзо одговорете ми :)

шемењето или мувањето ти е еден услов за побрзо запознавање така нешто да сватиш дали ти одговара или не како пред врска нешто значи не си врзана за него и ако не ти се допаѓа слободно можеш да го откачиш или да не се фатиш со него во таа смисла нешто е сеа ако е добар ако добро се бакнува шемењето може да премине во врска

Тест - период, како Boom Tv што го даваат на 10 дена, е сега овде не е 10 дена , може да биде повеќе или помалце.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom