Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
има еден со мене што учи, се знаеме 100 год. не комуницираме баш овој период ама долга приказна. е сега во последно време тој како да сака повторно да комуницираме, барем едно здраво, ти реков-ми рече. тоа се е во ред ама проблемот е неговата девојка. се познавам со девојката и ми вика јас воопшто не го сакам, сакам да сум со тебе и спремна сум уште сега да му се јавам и да го оставам. и сега има две варијанти:
1. ако го остави и кога ќе дознае дека јас одам со неа, односите меѓу него и мене ќе се расипат т.е. лом ќе се направиме наместо да се подобрат или
2. може и да си останеме како што бевме оти тој навистина е горделив дечко и демек ќе се прави “не ми е гајле дека со тебе излегува, јас ќе најдам подобра’’

дали да прифатам и да ризикувам за односите со “другарот’’ или да се обидам да се смириме па после некое време да почнам да излегувам со неа?

инаку пак да напоменам многу ГОРДЕЛИВ е човеков.
ај кажете ваше мислење :smir:

абе брат од кога и ти вакви проблеми :nenene: јас еве како другар, ти викам да ги баталиш и двајцата ќе најдеш и нова девојка, а за другари ехеее имаш дал господ :smir: уживај дур си младичок

za kratko vreme se zacapav :D, ne znam zosto ama mnogu silno e....iako devojkata ne ja znam mnogu dolgo vreme. E sega mi treba da rascistam sto taa misli za mene. Sekako seuste nemam hrabrost da ja prasam, mislam e prerano. Zatoa baram sovet kako bi doznal. Znam deka nisto ne e sigurno duri taa ne kaze,ama sakam da znam na sto sum! Blagodaram odnapred
Очекуваш некој од форумџиите да ти каже што мисли таа за тебе?:геј:

Оди и напрај муабет со девојката наместо да дремеш на форум и пред компјутер. Викни ја на кафе и одоколу распрашај ја за врска, па ќе знаеш на што си. :helou:

za kratko vreme se zacapav :D, ne znam zosto ama mnogu silno e....iako devojkata ne ja znam mnogu dolgo vreme. E sega mi treba da rascistam sto taa misli za mene. Sekako seuste nemam hrabrost da ja prasam, mislam e prerano. Zatoa baram sovet kako bi doznal. Znam deka nisto ne e sigurno duri taa ne kaze,ama sakam da znam na sto sum! Blagodaram odnapred

Ако ти е за да ја ќариш за врска, тогаш распрашај се за неа низ другарите/другарките нејзини, што сака во животот, каква музика сака, какви книги чита, каде излегува... после поканија на кафе и влези и со теми кои за неа би биле интересни за да девојката си каже - Мој тип дечко, сакаме исти работи, као такви се жените. Не претерувај да не те осети дека си буричкал и не навалувај. Ќе осетиш дали е заинтересирана за нешто повеќе, немора да прашуваш па и ти, какво прашување, сељачки и детски е тоа. Ке ти кажат очите дали после кафето работата е до степен да и се пуштиш. Ако неможеш тоа да го осетиш незнам шо да ти кажам.

^HITMAN^ toa mi trebase, sovet od nekoj poiskusen.makedonka1985 totalno vo pravo si.DENES trgnuvam vo akcija, pa ke pisam ako ima nesto.BLAGODARAM LUGE

ух мака ми е ми треба совет само последниот пат некој ми се изнасмеја на мојте маки ама ај и такви има:tapp: Значи вака во врска сум со една девојка и некако се е многу сложено и не ја разбирам воопшто имено се договивме коа ќе титне повеќе пати да се вклучам на фб за да збориме и сае ја и пишувам она ме игнорира ја прашувам што е работа и пак не ми врати се изнервирав и се исклучив од фб го исклучив моб за да видам дали ќе има реакција а неа мува не ја лази понекогаш во вакви моменти ми доаѓа да ја блокирам на фб да ја избришам од скајп и да си сменам број и да продолжам понатаму ко ништо да не се случило. Што мислите вие што да правам:toe:

ух мака ми е ми треба совет само последниот пат некој ми се изнасмеја на мојте маки ама ај и такви има:tapp: Значи вака во врска сум со една девојка и некако се е многу сложено и не ја разбирам воопшто имено се договивме коа ќе титне повеќе пати да се вклучам на фб за да збориме и сае ја и пишувам она ме игнорира ја прашувам што е работа и пак не ми врати се изнервирав и се исклучив од фб го исклучив моб за да видам дали ќе има реакција а неа мува не ја лази понекогаш во вакви моменти ми доаѓа да ја блокирам на фб да ја избришам од скајп и да си сменам број и да продолжам понатаму ко ништо да не се случило. Што мислите вие што да правам:toe:
Да не се замараш со глупости... по жени и по автобуси не се трча.

добро бе, не можела да ти одговори, се десило нешо
прашај ја утре зашо ти титнала а не била на фејсбук и крај
аман

Избришете го фејсбукот и двајцата под итно. Со тоа сигурен сум дека ќе ви се подобрат односите. И у недела у црква литро зејтин и два пешкира.

Батали ја те заебава.

Зшто два пешкира, а само литро зејтин?

И, да, интернет генерацијо, излезете бе, ебете се, шетајте, а не да дркате пред монитори...

Ти немаш мака со девојката, туку со себе. :мочко:
Си слушнал ли некогаш за зборот самодоверба? Или ја имаш само за пред компјутер.:uvo: Да не случајно ко ќе и титнеш на момичката, она треба и да се соблече за да лижнеш путе преку монитор, на ФБ.
А бе излезете надвор у реален свет, ќе заболите од рахитис пред компјутер.
п.с. Додека ти ја чекаш на ФБ да ти пише, нејзе ја шета некој МУЖ у реален свет.

Дај ама искрено кажи дали ти е интернет романса т.е. вебкам љубов или нормална врска со гледање очи в очи, разговори, гибања итн...
Многу е битно во целата приказна ради сево ова твое понашање. Македонка е во право во врска со самодовербата. Не биди затворен во себе, кажи ги негативните страни шо ти сметет во врската, ама не биди ни премногу горделив и не се понашај детски. За да си горделив во врска со сето ова ко шо гледам немаш ни многу простор.

И не барај другпат совет на форум, барај совет... не е убо да изнаслушаш миљон совети и уш толку да се збуниш или недајбоже да измешаш неколку различни мислења од сиве и да испадниш тотален сељак пред нејзе. Ајт со среќа.

Те откачува,зарем толку е тешко да се сфати тоа?Имаш убава опција,блокирај ја од се и смени број.Тешко е да се преболи но ќе помине.
Баш денес се смеев на слично откачување (парафризирам)„меѓу нас нема ни привлечност,ниту можам да те гледам...заборави го и мојот број!“ и типот и вика:Е добро кажи ми што да направам за да ти се допаднам :pos2: Алоо,направи пластична операција и врати се!

Те откачува,зарем толку е тешко да се сфати тоа?Имаш убава опција,блокирај ја од се и смени број.Тешко е да се преболи но ќе помине.
Баш денес се смеев на слично откачување (парафризирам)„меѓу нас нема ни привлечност,ниту можам да те гледам...заборави го и мојот број!“ и типот и вика:Е добро кажи ми што да направам за да ти се допаднам :pos2: Алоо,направи пластична операција и врати се!

типични скопски кремчовци (не за сите де), што да направам за да ти се допаднам?

1. оди пријави се за работа у Црна Гора, па врати се после две години.

2. пробај да најдеш друга, не слична со претходната, за да не те мава депресија ко ќе ја гледаш

:tapp::tapp:

типични скопски кремчовци (не за сите де), што да направам за да ти се допаднам?

Достоинство,што беше тоа?:)
Ако на некој не му се допаѓаш,на друг ќе му бидеш најубав и најдобар на свет.Крени глава и побарај друга...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom