Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?

Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2:

Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2:
Изглеа сака сексуално да те искористи за една вечер.
Батали ја.

i mene mi treba pomos :vozbud: so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help

i mene mi treba pomos :vozbud: so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help

Зашо мислам дека се заебаваш :tapp:

Нека се провери за чир на желудник :tapp:
:nesvest:

Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?
Драг Викса,

Има форум дискусија за знаци за допадливост на кајгана - прочитај таму http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48628

Заемко,

Мислам дека се е сугестивно (болките во стомакот) ... мислам дека ништо нема ... евентуално ако сте имале секс во плодни денови нејзини (од 12 до 16 ден од нејзиниот почеток на менструација) може да остане бремена. Болката може да потекнува од сексуалниот однос но повторно ке кажам мислам дека не е ништо страшно

Нишо, само те провоцира, т.е "пали",за ти да се затрчаш па да те откачи....женски, поган нарав. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom