Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе ај помогнете и на мојата друшка...
Значи вака, девојчето е заљубено у едно копиле до уши. Уште од 1ва година средно. Сега се 4 година и се во исти клас. Таа цело време го сака, а мисли дека и тој има чувства спрема неа, само се праи многу фраер, као демек кој сум јас кој сум јас..... А другарка ми е мн откачена, многу друзељубива но незнае како да му каже. Тие во тие 3-4 години повеќе пати се имаат карано. Дури ми рече евдај чекав да се скарам со него, само да му ги погледнам очите. А инаку незнам типот што чека. Нема девојла, а другарка ми нонсоп го гледала, му се смеела, тој никако не сака да збори со неа...
Решение? Начин?
Луѓе ај помогнете и на мојата друшка...
Значи вака, девојчето е заљубено у едно копиле до уши. Уште од 1ва година средно. Сега се 4 година и се во исти клас. Таа цело време го сака, а мисли дека и тој има чувства спрема неа, само се праи многу фраер, као демек кој сум јас кој сум јас..... А другарка ми е мн откачена, многу друзељубива но незнае како да му каже. Тие во тие 3-4 години повеќе пати се имаат карано. Дури ми рече евдај чекав да се скарам со него, само да му ги погледнам очите. А инаку незнам типот што чека. Нема девојла, а другарка ми нонсоп го гледала, му се смеела, тој никако не сака да збори со неа...
Решение? Начин?
Ако тој за 4 години не покажал никаков интерес значи повеќе од јасно е!! Едноставно другарка ти не му фаќа окоЛуѓе ај помогнете и на мојата друшка...
Решение? Начин?
Сакам да направам садо мазо со лопата ? добро е или не баш?
направи ама врз тебе нека биде ебате будалатаСакам да направам садо мазо со лопата ? добро е или не баш?
mene mi treba malku golema pomos...neznam so da praam... sakam edno devojce t.e. toa devojce mi bese zenska i raskinavme i nemozam nikako da ja prebolam i nikako nemozam da ja vratam ako saka nekoj i ako moze da pomogne nekako neso sovet ili bilo kakva pomos neka pise...:S
Знаеш дека можеш да смениш ама незнаеш какоpa zatoa sho "sakala" da bide malku sama i se zdosadilo od de4ko i sakala da bide sama i mi kaza deka nikako ne sum mozel niso da smenam ali znam deka moze da se smeni toa samo nz kako a ona vika deka nemoze....
Ако продолжиш да ја убедуваш да биде со тебе,уште повеќе ќе се зезнеш.Најдобро ти е што побрзо да сфатиш дека веќе не сте заедно и да ја бараш среќата кај друга девојка.pa zatoa sho "sakala" da bide malku sama i se zdosadilo od de4ko i sakala da bide sama i mi kaza deka nikako ne sum mozel niso da smenam ali znam deka moze da se smeni toa samo nz kako a ona vika deka nemoze....
fala luge ali sepak mislam deka ke ja brkam t.e. molam use nekoe vreme...a posle sho bide neka bide fala use ednas....:S
ina4e iam 16 god pogodi ali tolku mnogu ja sakam sho nemozam da zasakam druga sho vikas ti toa deka se menuvaat toa e tocno znam ali...ina4e i da idam so druga nema da ja sakam kako ovaa ali fala ipak mi pomognavte kolku tolku![]()