I mene mi treba pomos

ke ima nekoj vreme da ja procita mojata prikazna???

ajdeee
Kazete mi, kako da go vratam???
Uste sme zaedno, ama ne e istiot, a toa me boli.
Godnia i nekoj den sme zaedno, preubava vrska, premnogu ljubov i od dvete strani...
Se bese najubavo se dodeka ne utnav. Se sramam da kazam kako e se, ama srekja nekoi raboti na forumov se anonimni.
Bese mn ljubomoren i eden period mn me gusese toa. Se plasev da ne mi titne nekoj drugar zoso ke imase kavga, a i posle znam ke mu bese loso celo vreme.
Ne veruva vo drugarstvo masko-zensko, mislam veruva ama ne vo moite. A mene na pr nekogas mi treba sovet ili pomos od kolega od fax, nekogas premnogu mi treba necija pomos dali vo vrska so fax ili neso dr. kako da mu go objasnam toa?
I vo toj perood se pojavi nekoj so ne go bev videla mn vreme i da se razbereme, nikogas ne sum cuvstvuvala nisto za nego, a on za mene da, ne nesto jako ama sepak postoese. mi dojde pred zgrada so cvet, me gusna i uuf go mrazam prokletiot moment- me bacna. Se sluci nesto so ne go planirav. ne planirav da go zeznam decko mi. kako da mu dokazam deka jas stoev,usnite mi se zaledija koga pocuvstvuvav tugji usni na niv,koga pocuvstvuvav deka ne se tie usni so gi sakam. i tolku. za edno viduvanje so traese 5 min jas se gusam vo solzi. ZASLUZENO, ne vikam ne. Decko mi e dusa, najdobriot covek so sum go stretnala. mi se lutese 2-3 nedeli i posle rece deka pak sme zaedno. dali me saka? bevme zaedno na odmor, bese preubavo...ama ne znam. za malce epten ke go izgubev i toa me natera da go cenam kolku sto covek moze najmnogu da se ceni. znam treba vreme da pomine. ama ajde, ako ima nekoj so pominal niz ova neka mi kaze kako da se odnesuvam. jas sum bolna

mu dzvonam na sekoj saat, znam da go iznerviram do max, sakam da si ide rano doma, ljubomoram na negoviot najdobar drugar...uzas stanav. a ne bev ni slicna na ova. ladna i bezgrizna bev dodeka nemu mu bese vaka. mn sme privrzani, mn raboti sme pominale zaedno a nekoi ke recat malku e edna godina.
Mi vika deka me saka, mu veruvam zoso znam deka ne bi lazel. Sea se najavuvase deka ke dojde moj bivsi od avstralija so porano mi znacel mn. Go otkaciv, ne sakam nikoj i nisto drugo so ne e decko mi. I on me branese, mu vikase na bivsiot deka ke sum so nego i deka ke bidam kaj nego doma dodeka on e u mkd. da se razbereme, jas sum od vnatresnosta, decko mi e od skopje.
kazete mi kako da se odnesuvam so nego, kako da mu dokazam deka se kaam za taa greska i deka se smeniv za nego i deka ziveam samo za nego. imam 20 god a neam zelba za nikoj dr. zboram so drugarki i sekoha si ima po nekoe tajno zelbice. jas nemam, moze sum vikala deka ovoj ili onoj e ubav,ama nikogas deka e poubav od mojot. nema da vi se veruva znam. specificen coek sum.
pomagajte iskusni ljubovdzii, ne sum bila u dolga vrska do sea, me saka li som e uste so mene? :nesvest: