Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Neznaev da i dokazam deka ja sakam! hahaha..Mi raskina, so da napravam da ja vratam? LOL.Sve probav ali nekako ne ide! POMAGAJTE! :baeh::jaj:

Престани да гледаш до толку фудбал и посвети и малку внимание.
Никогаш не сум можел да разберам што гледате интересно во група на луѓе кои бркаат топка на зелена правоаголна површина.
Не сте деца бе.

Neznaev da i dokazam deka ja sakam! hahaha..Mi raskina, so da napravam da ja vratam? LOL.Sve probav ali nekako ne ide! POMAGAJTE! :baeh::jaj:
Не го разбирам ова :baeh: ама изгледа и затоа ти раскинала :toe: па пробај да и докажеш дека не си толку зелен можеби ќе сфати

Lugje pomagajte !!! Imam decko godina ipol, i super mi e so nego... Go sakam , me saka... No! Vekje 2 - 3 godini mi se dopagja drugar mi, so kogo otsekogas sme bile mnogu bliski,pola grad bese uveren deka sme par, iako megju nas osven guskanje nemase nisto povekje. Mozebi i kje imase ( sigurno ), ama jas ja zeznav rabotata, 'trgnav' so decko mi, i ottogas eve so nego sum... I ne se zalam, so nego mi e super, preubavo, ama dovolno e samo da se setam na "drugar mi" ili da go vidam i mi se rusi se... Vcera, posle tolku vreme se vidovme povtorno, i za malku kje napravev belja, kje go izneverev decko mi :kesa: koj vo nikoj slucaj ne go zasluzuva toa. Imam slusano od drugi, deka i toj cuvstvuva nesto za mene, deka voopsto ne mu e milo sto sum vo vrska so ovoj,no licno od nego, do sega nisto, iako koga mi e vo blizina go cuvstvuvam toa... Mislev deka so decko mi kje zaboravam na se, no TOJ e sekogas tuka, kako nekoja senka, sto ne mi dozvoluva vo celost da si uzivam vo vrskata...Dali da se muvam so nego, mozebi so toa kje mi pomine zelbata za nego, no od druga strana e decko mi koj sekoj den mi povtoruva kolku me saka i kolku mu znacam... Navistina ne znam sto da pravam :toe:?!?

И зашо да се измачуваш....Изварај го. Пробај и стај ги работите на вага...кое ке тежи поише бирај го ;)

Размисли убаво.
Размисли дали е фер да го изневериш човекот кој навистина те сака и му значиш, а со тоа и ако/кога ќе дознае да му ги повредиш чувствата.

Јас на твое место, ќе си продолжам со дечкото, а другарот ќе ми остане другар. Барем додека одам со дечкото.

Јас на твое место,ќе си продолжам со дечкото,а другарот ќе ми остане другар.Барем додека одам со дечкото.
Ја би обратно.

Повеќе од очигледно е дека ти не го сакаш дечко ти. Што барате заедно година и пол, за кое време ти цело време си заљубена во другаров, е друга работа.
Стај на вага, ама не со варање, ко што ти предложи Армин. :)
Јас однапред те уверувам дека повеќе си наклонета кон другарот отколку кон дечкото.
Тоа што дечко ти те сака и не сакаш да го повредиш е само отежнувачка околност, а не и пречка. Ако сакаш да поднесуваш жртви и да си патиш во себе, продолжи со дечкото. Ако сакаш возбуда и конечно задоволување на желба што ја имаш веќе 2 години, прекини со дечкото и дај му шанса на другарот.

Е сега, ризик јак, мила душа, ништо не е совршено. Имаш 2 можни ризик исходи:

1. Ќе собереш сили да му раскинеш на дечко ти, и конечно му се отвараш на другарот за се што си му мислела. Но, тој е изненаден и те гледа само како другарка; гласините не биле точно. Бившиот нема шанси да те врати назад зошто има барем трошка гордост, и ти остануваш сама, без дечко и без другар.

2. По раскинувањето со сегашниот дечко, се сплеткуваш конечно со другарот. Двајцата задоволни, бившиот повреден. Ама по некое време нешто ќе почне да ти пречи и ќе воочиш дека врската со новиот не ти чини и дека сакаш да му се вратиш на стариот. Му раскинуваш на другарот, сакаш да се смириш со бившиот, ама тој не сака да те прими назад. Остануваш сама, без дечко и без другар.

Искрено се надевам дека ниеден од овие исходи нема да ти се исполни.

Ти размисли си со твоја глава, батали не нас тука што си трачариме туѓи проблеми. Гледаш, Крејзи едно, јас друго, Армин трето... Сама мораш да си ги решиш проблемите.

И извести не` за исходот, откако ќе завршиш работа :helou: (се плашам да не испадне некои од моиве, па на душа да те носам :pos: )

мислам дека бившата сака да се смириме...или погрешно ги толкувам стварите...еве дешавки од мсн...земете во предвид дека ми се лутеше...

02:51 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] ej vidi go ova --> ;P
02:51 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] kako da jadelo lizhavche sho go farba plav jazikot :S
02:51 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) LOL lizelo od onie lizavcinjata sto go fatbaat jazikot
02:51 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) ahaha...same opinion...
02:51 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) farbaat*
02:52 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] haha:)
02:52 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] lele isto mislime :S
02:56 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] hh :)
02:56 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] aj si maftame od terasa :S
02:56 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] :)
04:06 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] lele vchera koa vrneshe ko ludi sme trchale po kej :)
04:07 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) haha
04:06 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] mi tekna na nas koga ne fati dozdot...
04:13 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) aaahh....zevam...
04:13 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) mi se spie
04:13 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) ke si legnam
04:15 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] aj i ja ke si legnam :)
04:15 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] bub
04:15 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) sweet dreams...
04:15 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] mwah
04:15 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] blagodaram
04:15 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] i na tebe:)
04:15 [c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) blagodaraaaam...
04:16 (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c] sonuvaj ne nas kako praime muabet za polnata mesechina
(еднаш, во поубавите наши денови поминати заедно, дискутиравме дали е месечината полна или не)...

јас не сум сигурна дали сватив кој е кој пошто на едниот е (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c]
а на другиот
[c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) напишано

ама валда она ти рекла да ја сонуваш чим бараш совет.рајт?

мај совет-испровоцирај ја некако да ти спомне нешто вакво,или едноставно речи и дека си ја сонувал како зборите за полната месечина или некоја таква романтика и малце навлези у муабет и после отворено прашај ја дали сака да се смирите или само така и текнало на времето шо го поминала со тебе!
не и симињај ѕвезди одма,прај се малце неодолив,остај ја да чека.
само не претерувај
и не се смирувај со нејзе ако сакаш да и вратиш или нешто слично!!!!!!!

искреноста делува(во најголем дел од случаите)
:smir:

јас не сум сигурна дали сватив кој е кој пошто на едниот е (R)Симонче(R) [c=48]Mario[/c]
а на другиот
[c=48]Mario[/c] (R)Симонче(R) напишано
епа пошто е од History од MSN...кој е од левата тој пишал...десната тој примил порака...
мај совет-испровоцирај ја некако да ти спомне нешто вакво,или едноставно речи и дека си ја сонувал како зборите за полната месечина или некоја таква романтика и малце навлези у муабет и после отворено прашај ја дали сака да се смирите или само така и текнало на времето шо го поминала со тебе!
не и симињај ѕвезди одма,прај се малце неодолив,остај ја да чека.
само не претерувај
и не се смирувај со нејзе ако сакаш да и вратиш или нешто слично!!!!!!!

искреноста делува(во најголем дел од случаите)
бев искрен, и сеа ми е бивша...

епа пошто е од History од MSN...кој е од левата тој пишал...десната тој примил порака...

бев искрен, и сеа ми е бивша...

и кажа те сакам too soon колку што се сеќавам,рајт?

тоа малце ги плаши женските,а и да ја сакаш по кратка врска...шо знам...
енивеј!
прашај ја некако уз ваков сличен муабет дали сака да се смирите?
само остај ја она прва да почне како сеа,немој пак да навалуваш ти!
значи биди подискретен енд стаф.
зашо може ние ќе ти кажеме дека сака да се смирите а она не сакала, или обратно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom