Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
И ги триел усните и крв имало на неговиот прст? Да не имала менструација девојчето случајно? Хименот не е на усните на вагината, сепак повнатре е.

Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после... :)

Abe Handsome ако не сакаш да кажиш свое мислење немора никој не те тера со сила..Не си принуден да го направиш тоа...
аххм...кажав???:tapp:
одете на гинеколог ако ве интересира толку па ќе ви кажат дали е скината или па нека му даде на фраерот...оти ќе има втор прв:pos2::pos2:

Ја прочитав 6 пати ама џабе. Ми нема баш логика.
Башка, handsome ви даде добар предлог
имате гинеколози нека укључи тоа ламбата на главата и нека гледе па ќе ви каже дали е скината или не
или евентуално да проверам лично... На форум, тешко дека некој ќе ти даде точен и сигурен одговор кога се работи за такви прашања.

епа што повеќе да се каже ... или другарка ти те лаже дека само се триеле а всушност тој ја скинал рачно, бидејки од надворешниот дел од вагината не би требало да тече крв.
Значи нешто не е како што кажуваш.

епа што повеќе да се каже ... или другарка ти те лаже дека само се триеле а всушност тој ја скинал рачно, бидејки од надворешниот дел од вагината не би требало да тече крв.
Значи нешто не е како што кажуваш.

Aх,...од триењето потоа истечило малку крв а не знае зошто..а не онака многу..((А ако и го пикнал тој повеќе прстот сигурно и ќе ја боли малку(ако ја скинал како што велиш ти..))

''Другарка'' најлесен изговор.
Анонимна да не се работи за тебе а?
Како и да е и ти не знаеш убаво да објасниш.
Ајт поз.

Се ебеле, ама срам и е да ти кажит. Јасно е сега?

''Другарка'' најлесен изговор.
Анонимна да не се работи за тебе а?
Како и да е и ти не знаеш убаво да објасниш.
Ајт поз.

Хахаха.... сепак не знаеш за некој од форумиве кој е и што е ...Така да ако беше за мене ќе кажев немаше причина да не кажам.

Ме мрзеше да ја барам таа темата за секс проблеми па ај тука...

Колку и тече на типката при прв сексуален однос?

малце или МНОГУ?

Постои можност, но не е до толку голема. Сепак постои.

А што ќе биде потоа ако тоа се случи..?Се надевам дека не сум досадна но сепак сакам од секого мислење..:):wink:

малце или МНОГУ?

Зависи од типката, на некоја малце на некоја многу.Сеа ова многу не да го ссфатите како мнооогу, како релативен поим.:)

А што ќе биде потоа ако тоа се случи..?Се надевам дека не сум досадна но сепак сакам од секого мислење..:):wink:

Што ќе биде потоа? Колку што разбрав, муабетот беше што ако партнерот сврши на женскиот полов орган додека те трие, така нели?
Значи, постои веројатност девојката да остане бремена...:toe:

Што ќе биде потоа? Колку што разбрав, муабетот беше што ако партнерот сврши на женскиот полов орган додека те трие, така нели?
Значи, постои веројатност девојката да остане бремена...:toe:

Да...ама девојката да биде невина?

Ме мрзеше да ја барам таа темата за секс проблеми па ај тука...

малце или МНОГУ?

Да зависи до типката на некоја многу малце,на некоја повеќе а на некои девојчина ич.:baeh:

Abe vidi cuce neka ne te lazat zlobnite cickovci :) znaci za da potece krv treba malku da go ima potpiknato prstenceto inace ne veruvam da e krv od himenot, a ako drugarceto na drugarkati go potpiknal malce prsteto paposle pak imalo krv ne e niso cudno,ako bese prasanjeto dali ja skinal prviot ili vtoriot pat se desava po nekogas da tece i vtoriot pat krv. A za bremenosta ne e tolku lesno da se zabremeni kako so se misli, ama za maler bas koga nesakas se desava da fati nekoe ludo spermatozoidce pa da zabremeni curata. Neznam so praele drugarot i drugarkata ama sepak najdobro e da odi momiceto da odi na ginekolog nema da ja kara tamu nikoj taa tetkata/cickoto tamu najubo ke i kaze dali e bremena ili ne ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom