И ги триел усните и крв имало на неговиот прст? Да не имала менструација девојчето случајно? Хименот не е на усните на вагината, сепак повнатре е.
Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ги триел усните и крв имало на неговиот прст? Да не имала менструација девојчето случајно? Хименот не е на усните на вагината, сепак повнатре е.
аххм...кажав???Abe Handsome ако не сакаш да кажиш свое мислење немора никој не те тера со сила..Не си принуден да го направиш тоа...
Ја прочитав 6 пати ама џабе. Ми нема баш логика.Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...![]()
или евентуално да проверам лично... На форум, тешко дека некој ќе ти даде точен и сигурен одговор кога се работи за такви прашања.имате гинеколози нека укључи тоа ламбата на главата и нека гледе па ќе ви каже дали е скината или не
Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...![]()
епа што повеќе да се каже ... или другарка ти те лаже дека само се триеле а всушност тој ја скинал рачно, бидејки од надворешниот дел од вагината не би требало да тече крв.
Значи нешто не е како што кажуваш.
''Другарка'' најлесен изговор.
Анонимна да не се работи за тебе а?
Како и да е и ти не знаеш убаво да објасниш.
Ајт поз.
Ахам...
Постои можност, но не е до толку голема. Сепак постои.
Колку и тече на типката при прв сексуален однос?
малце или МНОГУ?
А што ќе биде потоа ако тоа се случи..?Се надевам дека не сум досадна но сепак сакам од секого мислење..:wink:
Што ќе биде потоа? Колку што разбрав, муабетот беше што ако партнерот сврши на женскиот полов орган додека те трие, така нели?
Значи, постои веројатност девојката да остане бремена...![]()
Ме мрзеше да ја барам таа темата за секс проблеми па ај тука...
Колку и тече на типката при прв сексуален однос?
малце или МНОГУ?