Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bas ti gi pratam postovite , i samo sakam da ti kazam deka ne e svo vo zivotot da imas sovrsena vrska i da bide and they lived hapily aver after , nekogas treba i zabava , strast. Curka moj sovet za tebe , ne se otkazuvaj od nego ,ama nemoj ni samo na nego da se fokusiras.Znaci ne e sam on na svetotАко има девојка, ти не требало и досега да си со него на некој таков сомнителен начин. Според тоа, ни во иднина не би требало да размислуваш на него. Што ќе ти е таков? Утре можеби ти ако си му девојка, некоја трета ќе бара да го придружува на поважни настани. Барем од тоа тргни, ако веќе немаш ништо против тоа што е зафатен.
I need some help....
Da mi kazete kako treba da se odviva edna normalna vrska..mislam vo vrska so odnesuvaneto na maskoto i na zenskoto za vreme dodeka se vo vrska? Bidejki samo poradi toa mislam deka sum taznanesto ne e Ok..
Pa ne znam kako treba da se odnesuvam so nego bidejki i toj cudno se odnesuva( i pokraj toa shto veli deka me saka)..Sakam da znam kako treba deckoto da se odnesuva so devojkata..za posle da mozam da sporedm so mojata vrska bidejki mislam deka e za nikade...Ne znam dalii e poradi toa shto se srami ( ne sum sigurna) ili nezgodno mu e..stvarno ne znam..![]()
Pa ne znam kako treba da se odnesuvam so nego bidejki i toj cudno se odnesuva( i pokraj toa shto veli deka me saka)..Sakam da znam kako treba deckoto da se odnesuva so devojkata..za posle da mozam da sporedm so mojata vrska bidejki mislam deka e za nikade...Ne znam dalii e poradi toa shto se srami ( ne sum sigurna) ili nezgodno mu e..stvarno ne znam..![]()
Колку време сте заедно?
Многу нормална е доза на страв и несигурност во почетокот.
Дали дечко ти те почитува, ти пружа внимание и грижа? Дали ја чувствуваш неговата љубов?
На сите твои прашања може да ти одговори само тој, ние воопшто не го познаваме за да ти кажеме што мисли и чувствува... разговарај со него- ќе се чувствуваш поопуштено потоа.
А нормална врска... каква е таа нормална врска? Совршена врска?
Нема такво нешто... и љубовната е иста како и сите останати ( со другар/ка, родител... ). Малце кавги, решавање на истите, љубов, почит, разбирање, внимание...тоа е тоа. Нема посебна филозофија околу тоа како треба да изгледа нормалната
врска.
Ne sum tolku iskusna ne sum imala vrski do sega zatoa baram help..Znam za vrski (mislam imam videno) decko i devojka se setaa non stop,se guskaat, baknuvaat, sami , za razlika od nas..izleguvame ali sekogas ima nekoj so nego ili pak se zavisi od nekoj.. i toa me nervira ! Sakam nekako pozblizena vrska ... eve edno masko da mi kaze kako toj se odnesuva so devojkata.. barem dajte primeri vasi...za vasite vrski...
![]()