Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
А шо мора баш тука да си фатиш женска??? Не ти е поарно да си фатиш негде во кафич,во диско,на училиште/факултет???

Kaficot e ogranicen kako del od nekoja sema i zenskite sto se tamu reagiraat samo na sema fintite, a toa mi e mnogu pateticno.
Saq toa mora da se pobara edna po golema i po seopfatna okolina .

Честитки маарко, најглуп пост на денот.

Да не се повтори.

Како да ја заборавам ? :pipi:

Поминувај повеќе време со другарите тоа ќе ти помогне да не се замараш со неа а најубо е : Фати нова женска :smir:

И плус мал си за да се замараш
......

Поминувај повеќе време со другарите тоа ќе ти помогне да не се замараш со неа а најубо е : Фати нова женска :smir:

И плус мал си за да се замараш
......

Ми ја нема таа кандитатката за девојка. На зимовање е. А се дружам со другарите мои. Ама во тоа друштво се и нивните девојки, а и мојата бивша. :)

А за тоа дека сум мал, па знам, ама што да праам коа цело време ми се врти у глава. :toe:

Кандидатка за девојка бе :uvo:
Не си мал, те лаже овој GeGo. Оди некаде, запознај некоја нова девојка..еееее многу девојчиња има освен таа што ја сакаш и таа кандидатката :)

Не реков дека е мал за женска :) .... мал е за да се замара ( заљуби во некоја )
jbg shit hapends а тој на тие години да се впушта во сериозна врска не му треба

Па не му збори дека е мал, може комплекси ќе си набие:pos:
И не ти треба сериозна врска, шетај, уживај знаеш ли колку имаш пред тебе.:)

За мене се карате бе ? :pos:

Него, фала на советите.

Овај, таа кандитатката, ја меркам оддамна, ама сеа сум слободен и можам да се пуштам во акција. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom