Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Многу мрзам ко ќе рече не знам, ми иде да пукнам, да или не у к*рац.

I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS :)

M@Ce напиша:
I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
Да не го замараш типот. Очигледно не те сака повеќе.

Најди си друг и сите ќе бидат среќни.

Каков проблем имаше бај д веј? Можеби ако тоа го објаснеше, ќе ти дадев некое по разумно решение.

M@Ce напиша:

Oчигледно поминал тој период кога дечкото бил јако загреан за тебе и можеби имал и некој чуства НО сеа веке тоа е доцна поминало и време.
ТИ сакаш да се вратиш на него и нешто да се случува мегу вас.
МОжеби доколку си му го објаснела твојот проблем во кратки црти или мегу редови и некако заеднички Ке сте се обиделе да најдете одредена солуција можеби и уште малку ке те почекал
Најубаво е да не се измачуваш непотребно НЕ велем ни да не се обидеш повторно да допреш до него..
Но времето е неминовно веке можеби среката ти е пред очи ..
Во секој случај срекно што и да решиш:smir:

M@Ce напиша:
Па треба ако не друго да седните и да зборувате во 4 очи. Да знаеш на што си. А мислам дека ако е за тебе ке знае да те сослуша (ако си имала добра причина за да не се фатиш кога тој сакал) а можеби ке има и нешто? Којзнае? Во секој случај нема што да изгубиш така да пробај.

Ne e vazno so bese problemo sega toj e resen....Ama ne pomina mnogu vreme...pred 1 mesec bese to....Ne svakam....Ne mi izgleda na zainteresiran...ne ni me poglednuva poke a pred 1 mesec ne gi trgavme pogledite,si se smeskavme....Mozi podobro e da go zaboram a?Na kraj kraeva ne go sakam pa ...
Your opinion? :O

Најубаво е да го заборавиш. Штом не го сакаш тоа полесно ќе ти е. Можеби некогаш ќе сте заедно, можеби не.. остави на случајност и не мисли на него.

M@Ce напиша:

vo moreto ima i drugi ribi:back:

Almighty Nane напиша:
vo moreto ima i drugi ribi:back:

Точно е дека има Риби али колку сНе ние добри рибари...
А и плитките риби пливаат на површина од морето
А тоа што е поубафко и попримамливо плива доле длабоко во морето
Од нас зависи каков плен ке бараме и каде и како ке ловиме нели ?!:back:

Хехе Скорпио, повторно со твоите споредби на работите со флора, фауна и слично.

Инаку што кур е совет - има други риби во морето? WTFF?

Bada Bing! напиша:
Хехе Скорпио, повторно со твоите споредби на работите со флора, фауна и слично.

Инаку што кур е совет - има други риби во морето? WTFF?

pa jas seuste nemam sretnato covek sto ceeeellll zivot e so eden covek. i sovetot mi bese kako sto dosol ovoj, taka ke dojde i drug. :toe:

Луѓе мене ми треба помош!!!
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?

luge eden sovet od mene...cenete se poveke za poveke da ve sakaat...go uvidov toa pred nekoe vreme,pa se osekam najubavo na svet...pomina vremeto koga ljubovta bese nesto sveto i vozviseno..vo dvaeset i prvi vek retko mozes da najdes covek so srce koe znae da ljubi..

coekot напиша:
Луѓе мене ми треба помош!!!
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?
Сакаш искрено или да не те боли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom