Fala... ke se obidamI am a bitch напиша:Мислам дека треба ТИ да го направиш првиот чекор. Ако е срамежливо момчето , а мислиш дека му се допаѓаш, мораш да го направиш првиот чекор.:wub::wub: :wub:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala... ke se obidamI am a bitch напиша:Мислам дека треба ТИ да го направиш првиот чекор. Ако е срамежливо момчето , а мислиш дека му се допаѓаш, мораш да го направиш првиот чекор.:wub::wub: :wub:
kLiNkA напиша:Fala... ke se obidam:wub::wub::wub:
divine напиша:Ваквата приказна е многу честа кај младиве ... што е работава? Прибидејќи не сум паметна да дадам совет на многу малку позната ситуација ќе кажам едно нешто за сите да си го запамтат ... не бидете лоши со партнерите без оглед колку и да не ги сакате. Раскинете на најдобар можен начин затоа што очигледно порано или покасно на сите ви се менуваат чувствата и после нормално дека нема начин да си го вратите саканиот, кога и самите не сте биле свесни колку сте го повредиле. Иако сте мали, кога веќе сте спремни за врски, однесувајте се во истите како повозрасни и со повеќе памет:star:
pa da ti kazam Divine me zaprepasti so odgovorov nema shto, alal da ti e. Vo Skopjevo 15 % od zenite da mislea kako tebe natalitetot ke beshe ehehehejjjjjj pogolem :hump:divine напиша:Ваквата приказна е многу честа кај младиве ... што е работава? Прибидејќи не сум паметна да дадам совет на многу малку позната ситуација ќе кажам едно нешто за сите да си го запамтат ... не бидете лоши со партнерите без оглед колку и да не ги сакате. Раскинете на најдобар можен начин затоа што очигледно порано или покасно на сите ви се менуваат чувствата и после нормално дека нема начин да си го вратите саканиот, кога и самите не сте биле свесни колку сте го повредиле. Иако сте мали, кога веќе сте спремни за врски, однесувајте се во истите како повозрасни и со повеќе памет:star:
divine напиша:Ваквата приказна е многу честа кај младиве ... што е работава? Прибидејќи не сум паметна да дадам совет на многу малку позната ситуација ќе кажам едно нешто за сите да си го запамтат ... не бидете лоши со партнерите без оглед колку и да не ги сакате. Раскинете на најдобар можен начин затоа што очигледно порано или покасно на сите ви се менуваат чувствата и после нормално дека нема начин да си го вратите саканиот, кога и самите не сте биле свесни колку сте го повредиле. Иако сте мали, кога веќе сте спремни за врски, однесувајте се во истите како повозрасни и со повеќе памет:star:
Sasence напиша:Сакам да прашам нешто.Имам 16 години и имам прекрасна врска.Едноставно не можам да замислам дека еден ден ке ја прекинам.Иако врската ни е детска не мора да значи дека во иднина ке биде така.Се плашам дека некој ден нема да биде покрај мене(за дечкото),бидејки сме мали.
Кажете ми (повозрасните) дали постои шанси нашата врска да успее...мислам за подолго време.Дајте некој пример што вие сте го имале на мои години и како е сега.Дали познавате некој што е во врска сега,а бил од 16 години?
Чекам одговоор
The`bItCh напиша:.. и да знаете дека во иднина ќе ви се исплати. Ќе тропнете кај нив на врата и ќе ги молите за втора шанса, бидејќи после некое време ќе сфатите дека ги сакате. Не ги повредувајте бившите. Несвесно самите се повредувате!:star: