Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NeMiRnA напиша:A decki kako da se napravi refresh na vrskata na najefikasen nacin pleaseee sto mislite vie?Jas imam nekolku idei,ama sepak sakam i mislenje od nekoj drug.U sekoj slucaj ima premnogu ljubov vo vrskata,ama mnogu jasno deka ne e se kako porano i ne cvetaat rozi vo januari.

Прво , ти си одлучила дека треба да си фатиш дечко за да те заборави. Зарем , не треба да бидеш среќна , тој тоа го направил , ти си ја постигнала целта.Ако ти смета тоа што го гледаш со друга , тогаш сети се на се што си поминала со него.Инаку сега треба само да уживаш со моменталниот дечко , тој другиот сега е дел од минатото!:wink:M-I-L-A напиша:imav decko super bese ama nemozeme da prodolzime zaedno oti stvarno nogu ma zagusavse i vrskata poveke ne mi izgledase na uzivanje tuku na obvrska!!!i po edno vreme sobrav sili,i mu raskinav!!!mu bese stvarno tesko a na mene uste poveke zatoa sto nemozev da go gledam taka,i resiv za da moze polesno da me zaboravi,ke odam so nekoj,i znam deka ke go zabole i ke vidi deka mora da me zaboravi,vednas po raskinuvanjeto nekoe vreme podocna bev so druga licnost sto mi se dopagase,koga dozna,vednas si fati zenska,mene mi e malku maka ama koga ke se setam kakvi problemi imav so nego,vednas se premisluvam da se smiram so nego,samo neznam dali navistina mu se dopaga novata zenska ili e samo so nea za da mi dokaze deka moze i toj da me zaboravi kako sto misli deka i jas go zaboraviv:raz: sto mislite vie???

Кажи и да си земе кофа до неа за кога ќе ја скинат да има во што да ја собери крвта шо ќе и истече. Ич. Тури и пепел и никогаш повеќе не и викај ништо во врска со сексот. И ако почне да те пали почнува некоја предигра која не сака да ја заврши прекини ја во истиот момент и кажи и: “Еј, девојко и јас имам потребни, ако сакаш ајде да се изебиме ко луѓе, да проживееш малку, ако не сакаш не ни се обидувај да ме запалиш!“ и крај. Нека се налути, битно тебе нема да ти се дига на празно не?:wink:G e G o напиша:Фала на совет ама 3 год. и не се баш некој мал период ама најчудно кај неа ми е што таа почнува со предигра ме пали до немај каде па ко ќе дојде и тоа на ред ‘ ам не сакам‘ толку боли прв пат со не мојт да поднесит??????