Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Druze Tito напиша:
Pa spored toa kakov karakter ima i nekoi nejzini razmisluvanja sto gi slusam doagam do takov zaklucok

Хм...
епа додека си со неа уживај.
Ако видиш натаму дека станува густо, раскини и готово.

Вака сега.. јас си совети исто ко магаре и музика.. нешто сум полош од чендлер...

Море Друже Тито.. абе таа е што треба да мисли дека ако тебе ти се укаже шанса дека че ја остајш, не ти..
Второ. колку време одите... Да не е некое арогантно самобендисано , антепатично створење(не знам за тебе ама мене по нерви ми ода таквите).. ако е таква брат батали со незе врска, или нека ти биди само без обврска.... ако не е таква... кажи и два три збора дирек влице.. или че се заебаваш или не...

Останатите членови не ме напаѓајте ама јас тоа би го направил.

Ако не,најди си и ти некоја подобра.Ке видиш ке пукне од мака

Natrudi ja, so te boli, nema ti da go ragjas ili abortiras!

А бе, опрвин кажи колку годинки си.сте, потоа колу време се занете, далчи имате редовен секс или само се гушкате и лапкате..
Како очекуваш совет ако не знаеме ништо од тоа.
Пиши, па да знам/знаеме како да ти помогнеме.

Е мој Друже Тито, нико ти се више не куне!

:wub:
anonimnaa напиша:
Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
samo uzivaj se sto e tvoe ke si dojde samo cekaj da pomine vreme
:pishtoldz :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

abe samo uzivaj se sto e tvoe ke si dojde samo pocekaj da pomine nekoe vreme pa ke trca po tebe!!!!ti kazav samo uzivaj i znaj deka krugot se vrti!!!!!

Druze Tito напиша:
Pa spored toa kakov karakter ima i nekoi nejzini razmisluvanja sto gi slusam doagam do takov zaklucok

Ako si doagash do zaklucok deka so tipkava ednostavno gubish vreme i deka te vlece za nos i deka vo sekoj moment moze da te osatvi za drug moj sovet baraj si ja srekata na drugo mesto...so razgovor mislam deka nema da postignesh nistho , bidjeki sigurno nema da priznae deka e taka...po tvoeto napishano mozam samo toa da ti odgovoram da imashe poveke detali mozebi ke mozev da ti dadam drug sovet...pozdrav :)

Druze Tito напиша:
Odam so edna zenska inace mnogu e jaka.
Mnogu ja sakam
ama i znam deka ako i se ukaze sansa da me napusti so nekoj drug ke go stori toa.
Ne znam sto da pravam.
dali da i raskinam ili ne.
ocekuvam soveti.:zid: :cry: :icon_frow

Гарф, од ова не ми изгледа дека имаат било каков секс, камоли редовен. Друже Тито, еби ја што побрзо, и раскини и . Да видиш после како ќе трча по тебе.

Не ме слушај, у ствари. Што знам јас. Одамна било.

spooky напиша:
Гарф, од ова не ми изгледа дека имаат било каков секс, камоли редовен. Друже Тито, еби ја што побрзо, и раскини и . Да видиш после како ќе трча по тебе.

Не ме слушај, у ствари. Што знам јас. Одамна било.
така е....
ако не си и го пласирал до сега, заборави ја или пласирај и го веднаш.
а ако имате пласман и мачкава ти се понаша, не и прави муабет и не и објаснувај. Стави ја на /ignore за се останато освен за лигавото здраво и ќе дознаеш на што си. Ако не и е сеедно, она ќе проба да ја среди ситуацијата. Боље сега да ја преболиш, отколку подцна и потешко.

moe mislenje

Acid напиша:
Малееее. Ами знаиш на што се палат мажите така?
Znaes so da napravis nekoj den koga negovite nema da bidat doma odete kaj nego doma i daj mu pa ke vidis dal nema da te saka/.

Nenko напиша:
Znaes so da napravis nekoj den koga negovite nema da bidat doma odete kaj nego doma i daj mu pa ke vidis dal nema da te saka/.

Shto sakashe pisatelot da kaze na temava i na kogo????:lud:

Опни ги обете, првин таа накоја и се свиѓаш, потоа нејзе речии да т ја домкне таа тебе што ти се свиѓа или ќе и се налутиш,послем имаш тројка у старт. Пууууу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom