- Член од
- 4 март 2014
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 18
znaci dobro sum naprail so ja bataliv 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Класично чување риба на јадица. Знаеш како викаат паметниот има резерва. Зошто би одела толку време со дечкото ако нешто не и штима во врската и зошто ти би сакал да бидеш со таква личност?нормално ли е една година да чекаш девојка да се одлучи дали ќе продужи со дечко и или со тебе, или само јас сум ненормален?бтв у тие година дена се утепавме од глеање
Па почни муабет на тема Спиритуализам или Будизам. Пробај прави муабет за Соѕвездија или Млечен Пат. Па продолжите со тоа дали сме единствени во универзумот. На крај заврши со рандом цитат од The Notebook или 9 метра изнад небо, и твоја е.Прво да се извинам што ќе поставам глупо прашање и би сакал да одговорите на истото.
Кога пишуваш со девојка на фб, што муабети најчесто се прават? Осеќам монотонија на секој разговор, исти па исто се секогаш, лудилост што би рекол Алберт Ајнштајн, правејќи го истото цело време, очекувајќи поинакви резултати. Благодарам однапред.
Па почни муабет на тема Спиритуализам или Будизам. Пробај прави муабет за Соѕвездија или Млечен Пат. Па продолжите со тоа дали сме единствени во универзумот. На крај заврши со рандом цитат од The Notebook или 9 метра изнад небо, и твоја е.
Нема да ти одговарам сериозно оти сметам дека тролаш.
Ако може малку женско толкување. Се гледам со една девојка околу 2-3 недели( кафе, граско шетање итн) и вчера бевме на кафе и направивме еден круг со мојот автомобил. Си правивме муабет и си зборевме нешто за врски дали јас сум имал девојка, дали она имала дечко и сл. По одреден период застанавме кај една трафика да земам цигари и се сретнавме со едни колеги од факултет. Кога влеговме во колата стана муабет дека сега ќе не озборуваат, дека ќе мислат дека сме пар оваа-онаа и ми рече дека нема потреба да се грижам бидејќи сите знаат дека сме само пријатели. Дали е ова корпа или сеуште има надеж ? било какво размислување би ми помогнало. благодарам однапред
Кои се тие сите? Нејзини другарки?
Ако е така, половична корпа, накај цела.
@Sikimco
Да не се мешам во експертизата на МАЈА, али веројатно сака да ти каже дека прв колоквиум за корпа си го положил, ако го поминеш и вториот, положуваш за Корпа. Така да вајда треба да одговараш УСНО, што е можно побрзо, па да знаеш дали ќе паднеш на испитот Корпа, дали ќе ти дадат да преполагаш УСНО и понатака до плус бесконечност, или ќе го положиш испитот Корпа со 10ка и веќе нема да го видиш тој испит за полагање, аналогно на тоа ќе бараш нов испит за полагање, вајда Корпа 2, 3 и колку ли таму ги има.
Крши нога и пази да не ти се плетка јазикот од трема при полагање, нормално усно.
Па според мене тоа ти е индивидуално, мислам зависи од особата. Можи само сака да види како ти ќе реагираш на таков муабет, не мора да значи дека е корпа. Немој секогаш да ја гледаш негативната страна.Ако може малку женско толкување. Се гледам со една девојка околу 2-3 недели( кафе, граско шетање итн) и вчера бевме на кафе и направивме еден круг со мојот автомобил. Си правивме муабет и си зборевме нешто за врски дали јас сум имал девојка, дали она имала дечко и сл. По одреден период застанавме кај една трафика да земам цигари и се сретнавме со едни колеги од факултет. Кога влеговме во колата стана муабет дека сега ќе не озборуваат, дека ќе мислат дека сме пар оваа-онаа и ми рече дека нема потреба да се грижам бидејќи сите знаат дека сме само пријатели. Дали е ова корпа или сеуште има надеж ? било какво размислување би ми помогнало. благодарам однапред

Мои другари
Се муабетивме со нив и после ние по наш опат, тие по нивен. Но настана муабет дека сега ние двајцата шетаме во 1 саато ноќта и дека може да ни извадат муабет( тоа го кажав јас да испитам пулс) но со нејзиниот одговор ме фати во шах-мат позиција незнаев што да кажам.Она им кажала на твои другари дека ти си и само пријател?
Имаш некој згоден другар?
Аман човек ако планираш нешто повеќе дирекно разговарај со неа, не испитувај ситуации а ако продолжиш вака уште некоја недела дефинитивно корпа.Не. Се муабетивме со нив и после ние по наш опат, тие по нивен. Но настана муабет дека сега ние двајцата шетаме во 1 саато ноќта и дека може да ни извадат муабет( тоа го гажав јас да испитам пулс) но со нејзиниот одговор ме фати во шах-мат позиција незнаев што да кажам
Проблемот не ти е што е љубоморна туку што не ти верува доволно. Прво размисли дали има причини за да не ти верува и потоа разговарај и објасни и убаво. Не е убаво да ви фали доверба во врската, но за ова треба двајцата да се вложите.Ај да ве прашам за совет. Со девојка ми одиме 2 и пол години веќе, но проблемот е тоа што во последно време е премногу љубоморна и кога ќе излезам со другари ми се лути, сака да биди само со мене, но сепак имам другари и е нормално да поминувам време и со нив,а не да бидам само со неа. Па некој нешто да советува како да се надмини ова или како да се реши, благодарам.