Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Со ваков однос кон понежниот пол цел живот ќе си останеш со КУРОТ во раце.
Јас не му должам ништо на "Алекс" и не ви должам ништо на вас. Ова е мојот живот и јас ќе имам однос со кого сакам.
А откако размислив малку подобро мислам дека токму Алекс е тој што треба мене да ми се извини затоа што грубо постапи со мене и не ми даде никакво објаснување за неговото дрско понашање.
Требало да го побара на сајто то другио шо те клецнал за да те клецнат заедно, не те испоштовал ко шо треба.

Мислев дека ќе добијам корисен совет, дека барем еден од вас ќе се согласи со мене...

Мислев дека ќе добијам корисен совет, дека барем еден од вас ќе се согласи со мене...
А ти не сметаш дека си напраила грешка шо си му дала на некој нешто шо не заслужува а тој шо требало да го добие не го добил? И зошто ти е потребно согласување од некого за тоа шо си го напраила?

Коа Алекс не се согласил, нема ни ние :pipi:

А ти не сметаш дека си напраила грешка шо си му дала на некој нешто шо не заслужува а тој шо требало да го добие не го добил? И зошто ти е потребно согласување од некого за тоа шо си го напраила?

Знаеш што не е битно, не требаше тука да го поставувам ова прашање. Луѓето на овој форум се полни со предрасуди и воопшто не се обидуваат да помислат мене како ми е

Пријатно

Знаеш што не е битно, не требаше тука да го поставувам ова прашање. Луѓето на овој форум се полни со предрасуди и воопшто не се обидуваат да помислат мене како ми е
Еми мораш да научиш дека не се седи на две столици оти ке падниш, се работи за принцип кој гласи: не изневерувам ама и не простувам неверство.
Друг совет не очекувај за ова шо си го напрајла

Се напнавте бре ко врел костсен :D
Шише, ако бараш афирмација некој тука да ти даде дека го имаш направено вистинскиот избор, ако ти е потребно тапшање на рамо, ако ти треба медал да ти закачи некој тука, тоа го правиш на сосема погрешен начин. Самиот тек на дискусијава за твојот проблем и потенцирањето на клучните потточки кои повеќето тука би се напнале доведува до заклучокот дека ти всушност си некој кој сака да си игра курташак, така да фино би те замолил кога веќе тролаш, прави го тоа попрофесионално.
Од друга стана ако не си трол, секако веќе го знаеш одговорот и прифати ја реалноста - дечкото отсега многу тешко дека ќе успееш да го вратиш.

Пријатно

Јас да сум како тој алекс, земам пола кило од магичниот напиток(ракија) и има сите предходни ебачи да ги заборајш ,

Облечисе и оди си ?? Ах бер лелеее :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас да сум како тој алекс, земам пола кило од магичниот напиток(ракија) и има сите предходни ебачи да ги заборајш ,

Облечисе и оди си ?? Ах бер лелеее :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чим дава на секој втор,можеш да замислиш колку курови имаат влезено кај неа..Ти ја мислиш нема видено,се срами а сирота таа од кур на кур оди..Т.е се вденува како конец

Пријатно

Абе сигурно ти е тешко. Грижа на совест мора да те гризе, со ноќи не спиеш, апетит немаш, се црно ти се гледа.
Али ништо не е тешко кога имаш бујна фантазија.
Почекај бар месец за да смислиш ново сценарио, премногу и онака иаме на темава во последно време.

Чим дава на секој втор,можеш да замислиш колку курови имаат влезено кај неа..Ти ја мислиш нема видено,се срами а сирота таа од кур на кур оди..Т.е се вденува како конец
то таја не го кажа, не знајме, кажала дека била пијана( претпоставувам од шо била запечена) легнала со некој типац, шо не мора да значи дека секоја вечер ко пчелка одела од цвет на цвет, па да ја сметаме за курва...проблемо е шо имала дечко и го украсила со пар рокчиња.
Кажи ми шише оти поќе нема да прајш така и дека подобро се чуствуваш, за да можам мирно да спиам.

Океј вака јас имам 24 години и запознав еден тип од 25 години ете да го наречеме Алекс на еден наш сајт за запознавање пред околу месец дена и од тогаш се гледаме. На нашиот прв состанок завршив во неговиот кревет со него но му кажав дека не сакам да имам секс на првиот состанок и тој беше многу поштен и си ги држеше рацете понастрана од мене.
Се гледаме веќе цел месец но сеуште сме немале секс му кажав дека ми се допаѓа и дека сакам да одиме пополека. Признавам немаме зборувано за ексклузивна врска сеуште па затоа продолжив да излегувам со луѓе од истиот сајт но ништо не излезе од тие состаноци а знам дека тој не се гледаше со други девојки.
Начинот на кој зафркнав работа е со тоа што излегов со еден друг тип од истиот сајт последниот петок и бевме малку поднапиени и завршив кај него во кревет веројатно најлошиот секс што некогаш сум го имала. Во саботата се видов со Алекс кај него дома он живее под кирија и нештата почнаа да водат накај секс кога му кажав за состанокот од петокот. Стана многу тивок и рече само дека треба да си одам.
Си ги облеков алиштата и тој сеуште не ми кажа ништо додека ме испрати до вратата и потоа само ја затвори откако го прејдов прагот. Досега секогаш ќе се симнеше доле пред зграда и ќе ме испратеше до кола. Немам слушнато ништо за него одтогаш и несака да ми одговори на пораките или да ми крене телефон. Се логирав на сајтот и знам дека се нема логирано таму скоро три недели но сега покажува дека се логирал завчера.
Дали постои начин да го исправам сево ова? Тој е многу добар човек и јас мислев дека можевме да имаме нешто.
Шише, слободно еби си се со кого сакаш, колку сакаш. Млада си, уживај си, ич кур да не те боли. Давај додека си млада, ко ќе остареш на никој нема да му се дига на тебе, ќе ти биде криво после зошто не си се ебела додека можеш, додека си помлада.
Батали го тој мисирот, не е само тој во државава, има милион други. Секако цел живот само со еден ќе бидеш.
Животот ни е даден да го живееме to the fullest. А не само учи 20 години, најди работа, омажи се и дреми цел живот пред телевизор со Ѕвезде Гранда и Сељак Величенствени.

Океј вака јас имам 24 години и запознав еден тип од 25 години ете да го наречеме Алекс на еден наш сајт за запознавање пред околу месец дена и од тогаш се гледаме. На нашиот прв состанок завршив во неговиот кревет со него но му кажав дека не сакам да имам секс на првиот состанок и тој беше многу поштен и си ги држеше рацете понастрана од мене.
Се гледаме веќе цел месец но сеуште сме немале секс му кажав дека ми се допаѓа и дека сакам да одиме пополека. Признавам немаме зборувано за ексклузивна врска сеуште па затоа продолжив да излегувам со луѓе од истиот сајт но ништо не излезе од тие состаноци а знам дека тој не се гледаше со други девојки.
Начинот на кој зафркнав работа е со тоа што излегов со еден друг тип од истиот сајт последниот петок и бевме малку поднапиени и завршив кај него во кревет веројатно најлошиот секс што некогаш сум го имала. Во саботата се видов со Алекс кај него дома он живее под кирија и нештата почнаа да водат накај секс кога му кажав за состанокот од петокот. Стана многу тивок и рече само дека треба да си одам.
Си ги облеков алиштата и тој сеуште не ми кажа ништо додека ме испрати до вратата и потоа само ја затвори откако го прејдов прагот. Досега секогаш ќе се симнеше доле пред зграда и ќе ме испратеше до кола. Немам слушнато ништо за него одтогаш и несака да ми одговори на пораките или да ми крене телефон. Се логирав на сајтот и знам дека се нема логирано таму скоро три недели но сега покажува дека се логирал завчера.
Дали постои начин да го исправам сево ова? Тој е многу добар човек и јас мислев дека можевме да имаме нешто.
Требало да му дадеш првиот пат, ти си заебала работа. (n) Така да знаете сите девојки што не им давате на машките, ќе останете сами, стари моми цел живот.

Се согласуваме дека си луда ако ти е друг крив а себеси се гледаш како *права* ...

Дупи си се со кој сакаш, ама како ти е дечкото во кој што си затрескана крив што те избркал на клоци кога почињаш да се гледаш со него а успут се дупиш со други и тоа нив им даваш од прва а него не.

Си му рекла дека сакаш пополека да движите а се пембаш(авторски права иам на зборов) со некој рандом тип на прв состанок ?

Или тролаш, или си наивна или слепа чим други ти се криви а ти не се осеќаш криво .....

Мада ќе да си трол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom