Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Не сум јас.

Мило ми е што го вративте форумот, јас си реков откако пишав во темава, собравте партали, тргнавте кабли од штек и си заминавте :)

На темата за тие што ве интересира, сеуште сум на иста бранова должина, посетив психијатар, продискутиравме за темава... кратко кажано исходот беше како очекуваното. Ништо не се промени, сеуште се трудам, али во еков на летово само некако повеќе разочаран станувам и се повеќе сеедно ми е некако, не знам веќе што иницијатива да поткренам.

Attention whore, потенцијална драма и нема откачување, боље издркај или дај си 100че у пуф.:D

Што ќе кажете за врска со нарциси.Тие на почетокот ви посветуваат ненормално големо внимание и лажна љубов преку љубовно бомбардирање за да за кратко време ги снема наеднаш ве оставаат конфузни како да сте вие виновни и употребуват стратегии како топло ладно.После некое време пак се враќаат како ништо да не било и пак исчезнуваат се така во круг.Целосно дистанцираер и прекин на контактот е секако единственото решение за овие врски.Жално е што овие лица се со растројство и за нивните постапки гледаат како на нешто нормално дека се треба да се врит околу нив и тие треба секогаш да бидат во центарот ан вниманието.Дијте ми мислење и искуство секако многу од нас имале врска со нарцис дали љубовна или пријателска сеедно.

Тешка будалетина е трамп. Верувам од очај дека ќе прави х10 поретардирани работи од демокративе наредниов период.

Тешка будалетина е трамп. Верувам од очај дека ќе прави х10 поретардирани работи од демокративе наредниов период.
Што има ова врска со сексот?

Што ќе кажете за врска со нарциси.Тие на почетокот ви посветуваат ненормално големо внимание и лажна љубов преку љубовно бомбардирање за да за кратко време ги снема наеднаш ве оставаат конфузни како да сте вие виновни и употребуват стратегии како топло ладно.После некое време пак се враќаат како ништо да не било и пак исчезнуваат се така во круг.Целосно дистанцираер и прекин на контактот е секако единственото решение за овие врски.Жално е што овие лица се со растројство и за нивните постапки гледаат како на нешто нормално дека се треба да се врит околу нив и тие треба секогаш да бидат во центарот ан вниманието.Дијте ми мислење и искуство секако многу од нас имале врска со нарцис дали љубовна или пријателска сеедно.
Не е жално што се со растројство нарцисите, жално е што кај жените имаат 100% учинок.....нарцис жена е веќе друга проблематика.
Автоматски споено мислење:

сум ја погрешил темата :toe:
Се зезам бе, голем кур.

И ова се љубовни проблеми...
До вчера Трамп идол им беше :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom