- Член од
 - 5 јуни 2011

- Мислења
 - 11

- Поени од реакции
 - 6

Повеќе самодоверба и акција. Од шо би се кочел? Од убаини? :p Дај не зезај.
И не се оптоварувај да ќариш било шо, само за да не си сам. Секоја не заслужува да ја шеташ покрај себе.
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:08 PM ---
Ме пресмеа постов сињоритке. Ќе останел ерген ако нема девојкaДај ако не да и понуди брак и на првата, шо ќе чека.
Бог да чува.
xaxaxaxaxaxxa ajdee ajdeee........... ke se popravimee
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:17 PM ---
i ke ideemee u akcija ima i za kogo

Дај ако не да и понуди брак и на првата, шо ќе чека.
 ..и не реков дека ЌЕ остане, туку дека како што е кренал, на добар пат е ..
 тоа може да ти помине ако најдеш друга ( а може и не) Јас не би ти порачал пошто си попален по неа а  мислам дека и она по тебе. Не ја испуштај приликата никако. Девојката ти се отвора преку фб,а у живо велиш не праи многу муабет. Чека ти да превземеш чекори. Тоа што си и рекол да не зборите не ти го сфаќам баш ама го разбирам пошто праиме глупости коа се затрескуваме. Е сеа две работи можеш да напраиш,али јас ќе ти кажам само една :p У школо најди момент т.е. НАПРАЈ да бидете сами,пр.викни ја до трафика да дојде со тебе да купиш нешто и купи нешто мало слатко за неа,дај и го полека и насмевни и се,и во моментот кога ќе го дигне погледот накај тебе пред да каже фала или било што доближи ја муцката кон нејзината и бакни ја. И готово бе пријател. Само напрај момент да бидете сами ако не ти успее (ви се убацат некои) има и друг ден,само додека не го обезбедиш моментот не пробувај да зборуваш многу. И не одолговлекувај. Поздрав
koj e onlajn neka pomaga sto e mozno pobrzoo plss