Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
6
Повеќе самодоверба и акција. Од шо би се кочел? Од убаини? :p Дај не зезај.
И не се оптоварувај да ќариш било шо, само за да не си сам. Секоја не заслужува да ја шеташ покрај себе.
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:08 PM ---

Ме пресмеа постов сињоритке. Ќе останел ерген ако нема девојкa:ROFLMAO: Дај ако не да и понуди брак и на првата, шо ќе чека.
Бог да чува.
xaxaxaxaxaxxa ajdee ajdeee........... ke se popravimee
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:17 PM ---
i ke ideemee u akcija ima i za kogo :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Повеќе самодоверба и акција. Од шо би се кочел? Од убаини? :p Дај не зезај.
И не се оптоварувај да ќариш било шо, само за да не си сам. Секоја не заслужува да ја шеташ покрај себе.
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:08 PM ---

Ме пресмеа постов сињоритке. Ќе останел ерген ако нема девојкa:ROFLMAO: Дај ако не да и понуди брак и на првата, шо ќе чека.
Бог да чува.
кажа дека се срами, и дека се оди на "боље ништо него корпа" ..ако не го фати ....у свои раце, верувај ќе остане : )

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
кажа дека се срами, и дека се оди на "боље ништо него корпа" ..ако не го фати ....у свои раце, верувај ќе остане : )
Не знам колку години имаш за да дојдеш до ваков заклучок дека дечко од 18 години ако нема женска ќе остане вечен ерген.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Не знам колку години имаш за да дојдеш до ваков заклучок дека дечко од 18 години ако нема женска ќе остане вечен ерген.
имам јас доволно години ;) ..и не реков дека ЌЕ остане, туку дека како што е кренал, на добар пат е ..

unknown17

Born to Raise Again !
Член од
6 јуни 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Епа вака значи : Изгледа, не викам сигурно - сум се заљубил во една девојка што учи со мене у клас, и не знам - стварно сум збунет - дали е тоа само некоја си фатална привлечност или што е, едноставно која ја гледам - одма се "топам" (да го наречеме тоа така некако..). Пред да ми се случи ова, зборувавме на Фејсбук секој ден, ми кажуваше се за себе, и јас на неа, но некако ми е чудна : На Фејсбук кога разговараме, разговараме отворено, а во живо едвај и дали ќе разговараме, некако ме игнорира - да кажам... И јас не знам, за да и го привлечам некако вниманието, и кажав да не зборуваме веќе (сега моментално и не зборуваме). И сеа, - таа сеуште не знае за тоа (дека ја свиѓам), ја и спомнав за тоа - но таа не знае дека Таа е ТАА всушност, и сеа : Ве молам за совет, како некако да можам да ја извлечам на страна (некои предлози) и да и го кажам тоа што го чувствувам (на кој начин би било најдобро)... И дали прво како прво, направив добро што се скарав со неа, на некој начин - и како да продолжи оваа "игра" понатаму.. Ве молам помогнете ми - збркан сум целиот.. Поздрав !

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
mozhebi demode no eden cvet i edna zivka za na kafe i kartite na masa otvoren poker ., spored mene., iskrenosta do izvesen stepen reshava mnogu problemi., ne gubish nishto probaj ., a ako ne nta ne e kraj svet ., chekaj do 12n ima vreme;)

Г

Грејвдигер

Гостин
Супер си постапил. Сеа испцуј ја, ќе ти врзи една врела и ќе те залапа = ја ќари... NOT!

Покани ја на кафе/мафе и почнете да разговарате и in real life, може да ја покнеш и преку FB или порака на тел, ако не знаеш како да и пристапиш во живо и да ја повикаш на кафе. Можеби од прва нема да упали и нема да и кажеш дека ти се свиѓа, ама ако таа е таа ќе се опуштиш за следниот пат и ќе и се отвориш. Крај краева, ако попиеш корпа има и други... живот иде даље :)

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Фатална привлечност викаш а :D тоа може да ти помине ако најдеш друга ( а може и не) Јас не би ти порачал пошто си попален по неа а мислам дека и она по тебе. Не ја испуштај приликата никако. Девојката ти се отвора преку фб,а у живо велиш не праи многу муабет. Чека ти да превземеш чекори. Тоа што си и рекол да не зборите не ти го сфаќам баш ама го разбирам пошто праиме глупости коа се затрескуваме. Е сеа две работи можеш да напраиш,али јас ќе ти кажам само една :p У школо најди момент т.е. НАПРАЈ да бидете сами,пр.викни ја до трафика да дојде со тебе да купиш нешто и купи нешто мало слатко за неа,дај и го полека и насмевни и се,и во моментот кога ќе го дигне погледот накај тебе пред да каже фала или било што доближи ја муцката кон нејзината и бакни ја. И готово бе пријател. Само напрај момент да бидете сами ако не ти успее (ви се убацат некои) има и друг ден,само додека не го обезбедиш моментот не пробувај да зборуваш многу. И не одолговлекувај. Поздрав

unknown17

Born to Raise Again !
Член од
6 јуни 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Фатална привлечност викаш а :D тоа може да ти помине ако најдеш друга ( а може и не) Јас не би ти порачал пошто си попален по неа а мислам дека и она по тебе. Не ја испуштај приликата никако. Девојката ти се отвора преку фб,а у живо велиш не праи многу муабет. Чека ти да превземеш чекори. Тоа што си и рекол да не зборите не ти го сфаќам баш ама го разбирам пошто праиме глупости коа се затрескуваме. Е сеа две работи можеш да напраиш,али јас ќе ти кажам само една :p У школо најди момент т.е. НАПРАЈ да бидете сами,пр.викни ја до трафика да дојде со тебе да купиш нешто и купи нешто мало слатко за неа,дај и го полека и насмевни и се,и во моментот кога ќе го дигне погледот накај тебе пред да каже фала или било што доближи ја муцката кон нејзината и бакни ја. И готово бе пријател. Само напрај момент да бидете сами ако не ти успее (ви се убацат некои) има и друг ден,само додека не го обезбедиш моментот не пробувај да зборуваш многу. И не одолговлекувај. Поздрав
--- надополнето: Jun 6, 2011 4:06 PM ---
Е сеа, прво што следува е да се смирам со неа - така ?
FortuneTeller, во право си за тоа што кажа - тоа беше една чиста глупост - што сум се скарал со неа, но со тоа сакав да и привлечам внимание - Да си каже - зошто одеднаш не зборува со мене ? Заради тоа беше.. Сега, би било добро некако со благо да и се извинам, па ако добро го прифати извинувањето - да најдам некој момент на кој ќе бидеме сами - и после да и кажам - би било добро така или ? Иначе, те молам ако е нешто добар предлог, кажи ми и втората работа - те молам ..

Иначе, женскава по карактер е многу самоуверена, ако се налути - подобро бегај од неа - не знам едноставно ги има сите манири кои јас лично не ги сакам, ама кога ја гледам, - си викам со себе : Taa e TAA !

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
16? оии
кажи и се отворено, па и да не биде ништо не се секирај - ќе ти помине

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Помош од девојките:

1.Дали постојат срамежливи девојки кои и да те сакаат те одбегнуваат, ретко те гледаат и слично?

2.Колку типа на срамежливи девојки постојат?

3.Објаснение за нив?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Помош од девојките:

1.Дали постојат срамежливи девојки кои и да те сакаат те одбегнуваат, ретко те гледаат и слично?

2.Колку типа на срамежливи девојки постојат?

3.Објаснение за нив?
Не сум девојка али можам да приметам дека многу истражуваш малце дејствуваш.

1. Да.
2. ?? бесконечно, секој е свој тип, не моеш да ги генерализираш луѓе така
3. Само искусен може да ги опушти, така да бркај си друга.

Член од
6 јуни 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
luge samo so se zacleniv i gleam mn e interesno i efikasno;)pa zatoa baram pomos od vas znaci vaka ima edno dete so ke puknam ama nemozam bez nego a on znae deka go sakam i sea on niso ne kazuva luge neznam so custvuva ama jas ke umram bez nego pls helpp:place:koj e onlajn neka pomaga sto e mozno pobrzoo plss:(

Kajgana Shop

На врв Bottom