Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Во секој случај, тој губи! Ама знам дека за некое време ќе се врати назад и ќе моли! Тркалото се врти :sakas_ust! е тогаш има да се одмаздам многу јако за ова :zlo: Во принцип сум многу оптимиста, па сега ќе пробам да гледам он тхе брајт сајд оф да лајф! Прво што ќе направам утре ќе земам виски, чипс, цигари и благо, ќе се изнаплачам како бебче. ќе му дааам на душата малце алкохол :party1: и ќе му ја легнам! Наредниот ден одам во поход, на некои мои неостварени сонови! А викендов има да се забавувам:party3:, ако треба и ќе смувам некој, чисто да си ја олеснам болката!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Во секој случај, тој губи! Ама знам дека за некое време ќе се врати назад и ќе моли! Тркалото се врти :sakas_ust! е тогаш има да се одмаздам многу јако за ова :zlo: Во принцип сум многу оптимиста, па сега ќе пробам да гледам он тхе брајт сајд оф да лајф! Прво што ќе направам утре ќе земам виски, чипс, цигари и благо, ќе се изнаплачам како бебче. ќе му дааам на душата малце алкохол :party1: и ќе му ја легнам! Наредниот ден одам во поход, на некои мои неостварени сонови! А викендов има да се забавувам:party3:, ако треба и ќе смувам некој, чисто да си ја олеснам болката!

GO!!! :smir:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Hahahahahahahah,LOL,ali sea ke ja smenam temata,ccccc,aman be so tie cigari i toa viski,samo da se puselo i pielo,ccc,za tebe treba kjotek za da ti doe pametot:pishtoldz:angry3::pipi:,i te poddrzuvam za zabavata,zabavuvaj se,smuvaj,pa ako sakas i legni nekoj,cisto za da si ja olesnis bolkata:):):):))):pipi:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Hahahahahahahah,LOL,ali sea ke ja smenam temata,ccccc,aman be so tie cigari i toa viski,samo da se puselo i pielo,ccc,za tebe treba kjotek za da ti doe pametot:pishtoldz:angry3::pipi:,i te poddrzuvam za zabavata,zabavuvaj se,smuvaj,pa ako sakas i legni nekoj,cisto za da si ja olesnis bolkata:):):):))):pipi:
Јагодче ти се пушта SPY , ае ќе има нешто во стил КАЈГАНА МУВАЧКО КАТЧЕ хахахахахахахахахахаахахахахаххааха шала ;) хахахахахаха :vozbud:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Јагодче ти се пушта SPY , ае ќе има нешто во стил КАЈГАНА МУВАЧКО КАТЧЕ хахахахахахахахахахаахахахахаххааха шала ;) хахахахахаха :vozbud:
Hahahaha,a be so site sum takov,ali ti ne si me primetil,pa zatoa mislis deka i se pustam na Jagod4e,u princip jas na site im se pustam:):):):pipi::eek:ftopic:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Hahahaha,a be so site sum takov,ali ti ne si me primetil,pa zatoa mislis deka i se pustam na Jagod4e,u princip jas na site im se pustam:):):):pipi::eek:ftopic:
Хахахахахахахахахахаха не бе онака шала да направиме кај на цела мака, барем на минута да се насмееме :pos2: .... нема никаква навреда хахахахахахаха ме изнасме со она во принцип јас на сите им се пуштам хахахахахахахахаха :vozbud:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Хахахахахахахахахахаха не бе онака шала да направиме кај на цела мака, барем на минута да се насмееме :pos2: .... нема никаква навреда хахахахахахаха ме изнасме со она во принцип јас на сите им се пуштам хахахахахахахахаха :vozbud:
Hahahaha,nema gajle be,ali taka,interesno e na forumov da im se pustas,ali ramnodusni se na se ovde,pa i na pustanje:):):):)))))))

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Хахаха алал да вие ме изнасмејавте! :pos2:
Абе сега кога ќе гледаш вака, во моментов сум очајна, не пребирам ништо хахахах! Дај шта даш!:pos2:
(се зезам)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Хахаха алал да вие ме изнасмејавте! :pos2:
Абе сега кога ќе гледаш вака, во моментов сум очајна, не пребирам ништо хахахах! Дај шта даш!:pos2:
(се зезам)
Aiiiiiiiiiiiii,sram da ti e:pipi:,mene me sakaat zafateni devojki:pos2:,a ti mi ja turkas cenata i me sporeduvas so sto bilo,ccc:(:(:(:nesvest::vozbud::pipi:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ајде ајде ќе се дружиме :cug:, сега имам одвишок слободно време, па ќе се активирам на форумов :3:! :vozbud: Морам да почнам од некаде :pipi:
Нека пукнат душманите :pishtoldz:violent1:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Ајде ајде ќе се дружиме :cug:, сега имам одвишок слободно време, па ќе се активирам на форумов :3:! :vozbud: Морам да почнам од некаде :pipi:
Нека пукнат душманите :pishtoldz:violent1:
Ti izglea ne poceka do utre so viskito,izglea use sea si nakrena:pos2::nesvest:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
:pos2: Не не тоа ми е план за утре....:pos2:
Во моментов сум изгубен случај, не знам дали да плачам или да се смеам!:kesa:
Пробвам да продолжам со животов, како што би рекол Цацко од К-15 .........Џубре едно.....така и јас во моментов на дотичниот тоа му го мислам, и пробвам љубовта да ја направам омраза..............Ќе ми успеее :buum::eek:jea:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
:pos2: Не не тоа ми е план за утре....:pos2:
Во моментов сум изгубен случај, не знам дали да плачам или да се смеам!:kesa:
Пробвам да продолжам со животов, како што би рекол Цацко од К-15 .........Џубре едно.....така и јас во моментов на дотичниот тоа му го мислам, и пробвам љубовта да ја направам омраза..............Ќе ми успеее :buum::eek:jea:
Hahahahaha,brao,brao,i od sea idi citiraj,a ne odgovor,vazi:)

Член од
9 декември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
1

Вака.. Момчето што мене ми се допаѓа, ја свиѓа мојата другарка, додека пак таа кон него као демек гаи чувства но не е сигурна.. А мене пак, тој навистина ми се допаѓа. Од една страна, тука е другарка ми и се разбира дека не сакам да направам ништо што би ја повредило, но од друга страна кога помеѓу мене и него нешто би се десило тоа најверојатно би останало тајно, таа не би дознала и не би ја повредило ( ако уопште ја повреди ). Незнам дали тој ме свиѓа, и тоа е проблемот.. Незнам што да правам.. Дали и како да го освојам ?
Мислам дека прво треба да дознаеш односно да почувствуваш дали и ти му се допаѓш на него, забележувај ситници, гестови, погледи, движења на телото. Ако забележиш дека му се свиѓаш тоагаш почни повеќе да го дружиш (сама) без другарка ти и можеби ќе го освоиш. А што се однесува до повредување на другарка ти, биди искрена со неа, секоја лага повеќе повредува од вистината. Можеби вистината понекогаш знае да боли, ама сепак е вистина и треба да се цени, а ти ќе можеш со мирна совест да си ја градиш врската. Воопшто не страшно ниту чудно да ви се допаѓа иста личност. Но ако забелешиш дека тој навитина не е заинтересиран за тебе - прашај се дали сакаш да освојуваш некој што воопшто не се интересира за тебе? Биди си она што си, не треба ништо посебно да направиш - самата ќе осетиш дали треба да реагираш или не. Сепак не избрзувај и разговарај со другарка ти, ако ти е витинска другарка треба би требало да те разбере ...

Kajgana Shop

На врв Bottom