Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Леле муабетов ... за да не ти се налутат другарките се мислиш да се фатиш со некој што не го гледаш како иден дечко? Абре што ви е луѓе ... ова не треба ни да го помислиш, а не па да се секираш ... кај си нашла уствари такви другарки што се на страна на дечкото, а тебе те уценуваат со другарството? Откачи си ги со време ... ц ц ц и уште не ми се верува:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

п.с. Немој да се навредиш од мојов пост, ама јас стварно неможев да не ти го пишам тоа.:kajg:
Зошто се сложувам со постов? :raz: :icon_lol:
Штом тие така ти се силат,вервај не ти се другарки. Шо не ти прајме јас и зорка така??! Башка шо не знам за кое дете се работи :) а ако те терат за некој сељо,како шо беше хххх па ние двете доброволно ќе те тераме ти нив да им се скараш,не тие тебе :)

`AnGe|4E` напиша:
Зошто се сложувам со постов? :raz: :icon_lol:
Штом тие така ти се силат,вервај не ти се другарки. Шо не ти прајме јас и зорка така??! Башка шо не знам за кое дете се работи :) а ако те терат за некој сељо,како шо беше хххх па ние двете доброволно ќе те тераме ти нив да им се скараш,не тие тебе :)

ZNajs za koe dete se raboti..za goce :) abe amann me potekoja be me molel 4meseci ne bilo fer sega da mu manam korpa ne znam sooooo abe skrenav zimi seee vecer da zboram so nego treba bla bla so da prammm be me udaja kazi ti angel:P:)Me znajs ti barem najubo

MoNa` напиша:
ZNajs za koe dete se raboti..za goce :) abe amann me potekoja be me molel 4meseci ne bilo fer sega da mu manam korpa ne znam sooooo abe skrenav zimi seee vecer da zboram so nego treba bla bla so da prammm be me udaja kazi ti angel:P:)Me znajs ti barem najubo

Ај на сред зима рашетај се по бикини низ широк сокак за мене може? Ако не ќе те банирам од форум и нема да сум ти другарка ...
Така доаѓа муабетов девојче ... аман заземи си некој твој став и не биди толку лесна ... кажи не и точка ... што се замараш толку.

Rabotata e so jas rekov NE milion pati..a tie isto pa isto..

MoNa` напиша:

Е па нареден пат кога ќе ти го спомнат тој муабет стани и оди си. Кажи им дека не сакаш да те замараат со тоа и дека навистина и најозбилно го мислиш тоа. Не те сватиле така најверојатно ако го тупат сеуште ...

MoNa` напиша:

Јас и во претходниот пост ти кажав, чим не го почитувааттвојот став не го заслужуваат да бидат твои другарки.Тури им пепел зошто утре не знаеш за каква работа ќе те уценуваат.Денес дечко утре кој знае што.Терај си филм и батали ги доколку уште не го почитуваат твоето мислење

Oki..razbrano :):) fala na sovetite osobeno na divine

Лепак, па ако мислиш така зошто воопшто пишуваш? Или за ку*ташак а? Постовите ќе ти бидат избришани и друг пат внимавај што ќе пишеш и размисли пред да постираш.

И не сакам реплика на постов. Во спротивно, ќе биде избришано.

Jo напиша:
letoto idev so eden decko 3 god postar od mene.ne idevme dolgo ali bese najubavo na cel svet.on e od drug grad i koga se vrativ vo sk izgubivme sekakov kontakt.svesna sum deka jas bev kriva za toa.ispadav kucka najgolema zasto go izvarav pred negovi oci.pricinata bese sto mislev deka ide so mene samo za da ja pravi drugarka mi ljubomorna(on e nejzin bivs decko).mene toa mn me povrdi zasto mi znacese poveke otkolku sto mozev da mu objasnam i da mu pokazam.se se sluci vaka:
ja se skarav so drugarka mi zaradi nego i nesakajki da go rasipam naseto drugarstvo(10 god sme najdobri drugarki a toa so tipot bese"greska vo moe pijanstvo") raskinav so nego.taa vecer mislam deka bese najteskata vo mojot zivot.ne mozev da sfatam deka e kraj na se sto me pravese srekna tie denovi.togas sfativ deka sum izgubila nekoj koj iskreno go sakam.ne pomiaa ni 2-3 dena toj me vikna da praime muabet da se smirime.sakav da se napravam ladna kako voopsto da ne me interesira a samo ja si znaev deka dodeka mu se smeev vo faca srceto mi placese.mu rekov deka sakam da razmislam za da ne zgresam pak.pominaa nekolku denovi dodeka jas"razmisluvav",a sekoja vecer bev so nego ili se muvavme ili se setavme a toj na site me pretstavuvase kako negova devojka.po nekolku dena pak me vikna da praime muabet.mojot odgovo bese ist a ocajno sakav pak da bidam NEGOVA DEVOJKA.mu vetiv deka slednata vecer ke mu kazam sigurno.a slednata vecer napraviv nesto za sto se kaam i posle edna god.go izvarav pred negovi oci i toa so deteto sto najmnogu go mrazi.taa vecer se vidovme uste ednas koga jas si odev nakaj doma. na liceto mu zabelezav dlaboka taga i ljubomra,ama gordosta ne mu dade da mi prozbori.slednite dva veceri nikade go nemase i nikoj ne znaese kaj e!tretata vecer se pojavi,se nacuka i dojde da mi kaze kolku sum go povredila i najinteresno bese sto mu vidov solzi u ocite.ali tie ne bea vazni pored tie zborovi sto mi gi kaza KRAJ E....
od taa vecer moze usre eden mesec se gledavme ali dvajcata navednuvavme glavi no sepak on polesno ja podnese razdelbata!!
pominaa 4 meseci kako se nemavme slusnato ni videno.jas sobrav sila i pred nova godina mu se javiv.trebase da se vidime sabajleto na 31 ali on ne mi se javi.nema veze jas pak mu se javiv da mu cestitam nova godina.posle toa dodeka bese vo sk trebase dase vidime ama on trebase da si odi negovite go vikaa doma zaso 3 meseci bese vo bosna.no neli bev jas vo prasanje i on ostana.toj den bese nesto posebno za mene cel den bevme zaedno.posle nekolku dena jas otidov tamu kaj sto zivee on i prvata gletka bese razocaruvacka za mene.on bese so druga.taa vcer cela diskoteka go vide kako placese i me molese da mu prostam mi kazuvase kolku toa mn on me saka ama neznam zasto jas ne mozev da mu poveruvam.isto taka neznam kako mu prostiv ama ne zaboraviv.slednite denovi ne mozese u oci da me pogledne.za nekolku dena jas si otidov i u sk celo vreme se slusavme i poraki i sve ostalo.
pred 1 mesec otide u bosna i sosem slucajno doznav deka zaminuva i otidov na avtobuska da go ispratam.toa sto se sluci tamu trebase da se vidi.lugeto sto stoeja na avtobuska ostanaa so okokoreni oci.tipot placese i mi maftase od busot a jas kako nekoe debice trcav po busot i placev.3 pati go soprevme avtobusot za da se iznaguskame za slednite 2 meseci.
i taka on si otide i od nego ni traga ni glas ni da pise ni butur.jas neznam sto da pravam so tipot neznam.....zbuneta sum do koska...ve molam sovet za nekoe vreme bi trebalo da se vidime a jas neznam sto da pravam so sebe i so nego a premnogu go sakam za da go povredam ili da go zaboravam.nemam sila da go zaboravam.

Јо ваква љубов не се испушта така лесно...мислам дека ако и двајцата сте свесни дека толку многу се љубите ке останете и понатаму заедно...но вакви љубови полни со страст итд или успеваат или пукааат и никогаш не зараснуваат...чекај го да се врати во Скопје ако издржиш или гитла во Босна...друго чаре негледам ...:icon_lol:

MoNa` напиша:
MEne mi treba pomosssss:( Edno dete me bendisva(saka) ne mozam da kazam tocno..moite najdobri drugarki se vo mn.dobri odnosi so nego i probvat da me ubedat so nego nesto a vo sprotivno ke mi se nalutat.:( A jas nego go smetam samo kako drugar nisto poveke ako deteto e super jas nejkam decko!!! kazete mi so da pram..

Ако едноставно дечкото не ти се допага кажи им го тоа најискрено и дека немаш намера да имаш ништо со него освен едно добро пријателство...ако го прифатат тоа како така ок...ако не нека ти се лутат колку сакаат искрено верувај ниту една од нив нема да го стори тоа...ако веке имаш некоја друга симпатија тогаш речи им дека ете овој ми се допага, па нека пробаат да ти помогнат него да го фатиш ако веке сакаат да имаш дечко...а да нејкеш дечко малку чудно ми е...може премногу си мала што знам...или друго е во прашање...:icon_lol: Зад овој муабет има уште нешто...верувам ...;)

dusicka напиша:
Si odev jas dolgo so deckomi ama iskreno bese prebogat i se malku povejke se puvase [pa site negovi drugari resija da go odbegnuvaat inace vo momentov imame raskinato ama jas premnmogu go sakam i toj mene ama ne dvoi drustvoto. sto da pravam

За ова треба дефинитивно сериозно да разговарате со дечкото...навистина нема никаков смисол муабетот...“друштвото не двои“...сепак ако вие и двајцата силно сакате да бидете заедно, никој неможе во тоа да ве спречи ....најмалку едно друштво...вистинските другари тешко се наогаат, а тоа што во моментот тој го има тоа воопшто не му се другари, бар по мое...богатството не го прави човекот...разговарај со него и ако едноставно се сакате и сакате да бидете заедно сторете го тоа...:icon_lol:

Znaas li so?ak misle oti ne te saka batali go najdi si drug koj ke bide ludo zaljuben u tebe i UZIVAJ VO MOMENTOT
:mist:

mi treba sovet olsss od site...
pred edna godina na 04.03.2005 se fativ so tip koj ne ocekuvav voopsto zaso bese najubav od site vo moja naselba i site go sakaa i trcaa po nego ali ja ne go ni femav prvo zaso sakav drug...se fativ so nego zaso drugite me molea al ja nemozam da idam so tip sto ne go sakam i mu raskinav posle edna nedela...ali nekako kako da mi falese i posle edna nedela na 19.03 .2005 se fativme pak....idevme i super bese se...najubava vrska ali neso se desi...na !april se skarav so site i duri i so nego...[ravevme moabet i tipot placese za mene zaso nekel da me izgubi zaso mnogu me sakal.....se smirivme ali posle edna nedela na 11.04 mi raskina!!!! TRI MESECI ne iskacav od doma..
Minatoto leto se smiriv so site i bese se ok...bevme na odmor celo drustvo zaedno 6 dena isto i on bese....tamu uste prviot den sakase so mene i ja zaso go sakav prifativ i togas si pominav najubavo ali on ne sakase da prodolzime vo skopje vo vrska...nema veze i ja rekov KRAJ...
Go zaboraviv i se zaljubiv vo drug (barem taka mislam) i na 2ta vecer od nova godina jhas mu bev luta i bevme pijani i dvajcata...pocna da me guska i da mi vika deka mnogu me saka i deka nikad ne me zaboravil sakada bide so mene da se GATIME...toj den se muvavme a jas sledniot go vikanav kaj mene da mi kaze se na trezno i on mi gi kaza istite raboti...mu rekov deka ke razmislam....
posle 2 meseca on mi vika toa se te lazev,pijan bev....IZVINI lele mi pukna film...
sea sme samo drugari ali pak kako da mi se pusta...neznam sto da pravam zaso MNOGU GO SAKAM a toa go neznae...da pravam moabet so nego ali nesakam da go izgubam kako drugar...plus mi vikase zavcera kazi i na majkati deka jas i ti sem fateni i sme vo vrska za da te pusta da iskacas...POMOS PLS

Dete, oladi go, odjebi go.
Ili da ga ebem, daj mu neviden sex, pa posle otkaci go, neka trcka.

Убаво ти кажа Гарфилд. Откачи го, биди малку ладна, па ако те сака ќе почне да трчка тој по тебе.

добро што ако некоја девојка незнае да те запали при сексот и неможе пенисот да ја достигне максималната големина и цврстина за да пенетрира??? што ви направиле вие???

Jas mislam deka treba da go zaboravish ( i ti imash greska shto si se fatila so nego zoshto bil najpopularen), ama posle si ja popravila greshkata, i mislam deka toj ne te zasluzuva..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom