Здраво дечки имам проблем па ришив да се обратам тука.Се заљубив во дете 2 год поголемо од мене и почнавме онака да се допишуваме додека тој не ми пиша дали сакам да се мувам со него и јас нормално одбив бидејќи не го сакав но после тоа почнаа да се појавуваат чувства кон него и тој повторно ми пиша да му местам некоја ако сакам можам и сама да се местам јас вечерта бев збунета и не можев ништо да му пишам.Утредента му признав дека ми се допаѓа ама тој ме праша што ако ми е мене само за мување и јас пишав океј се издоговоривме да се видиме ама ми испадна некоја неодложна работа и ништо од дејтот.После тоа му се извинив ама ми се испонаша ладно..После 3 дена пак ми пиша ама ја му лупнав корпа и сама незнам зашто после отиде на одмор и го снема..Кога се врати му пишав и се беше онака ама ја дознавам дека тој цело време идел на места ја каде што одам за мене..така ми потврди заеднички другар ама една вечер се сретнавме и ја не се поздравив се испонашав зошто бев нервозна ми имаше оставено сеен на пораката..потоа му сс извинив на чат ама пак ладно ми се понашаше и сега дознавам од една другарка дека во диско бил даска пијан им се пуштал на сите девојчиња сакал да смува некоја било која..другарка ми му рекла дека е со мене и тој рекол со неа ништо не правам мала е за мене и се обидел да смува другарка од другарка ми ама таа побегнала.Друга другарка цело време вика дека ме гледа со чувства а и неколку пати на чат ми има индиректно изјавено љубов..Незнам на што да сметам..Дали ме сака или сака да ме искористи?Незнам како да постапам..
Имаш 13-14 години..
Рано ти е за дечковци,секс и дискотеки.