Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сакам сега да ми дојде таа редхед милфицата од ГОТ, ама нема. Старите рекле: "Трпение- спасение." И не покажуј слабост. Ако покажеш слабост пред жена, готов си, ќе те изеде. :D

Ќе те изеде, пошто која жена сака слаб маж покрај неа? :D[DOUBLEPOST=1429866549][/DOUBLEPOST]:icon_lol:

Pametno lie da pocnam jas dda se pravam naludnicav, da ja ignoriram po malku iako edvaj ke mozam posho nemozam a da ne zvonam bar nekolku pati dnevno ili da pisam, posho neli imase edna vika na zena umilkuvaj i se ke te odbiva svrtii grb ke te bara!!!

Pametno lie da pocnam jas dda se pravam naludnicav, da ja ignoriram po malku iako edvaj ke mozam posho nemozam a da ne zvonam bar nekolku pati dnevno ili da pisam, posho neli imase edna vika na zena umilkuvaj i se ke te odbiva svrtii grb ke te bara!!!
Зависи од девојката. Јас да приметам некој дека ми игра вакви игри, одма кревам раце од него. Али знам и женски кај кои пали таа финта. Така да, сам процени дали е паметно така да постапиш. :)

Epa dajte be devojki nekoj predlog kako da postapuvam natamu, mnoogu sum zagrean za neaa.

Epa dajte be devojki nekoj predlog kako da postapuvam natamu, mnoogu sum zagrean za neaa.

Најдобар совет е да ја слушаш. Ако побарала од тебе да олабавиш треба да го направиш тоа. Со сила убавина не бидува, може ти не можеш да си ги контролираш емоциите ама ако не се воздржиш може да има и спротивен ефект.
И сам си свесен дека сте на почеток на врска или како и да го нарекувате она меѓу вас. Ако има впечаток дека ја гушиш може лесно да ја изгубиш. Бил ти љубоморен или не, ако она сака да прави нешто со други луѓе ти не можеш да го спречиш.
Мој совет ти е да се повлечеш малку. Не да ја избегнуваш, ама оставај ја она да те побара. Дали го прави тоа и колку често ќе ти даде одговор на тоа дали сака да биде со тебе.

Ќе те изеде, пошто која жена сака слаб маж покрај неа? :D[DOUBLEPOST=1429866549][/DOUBLEPOST]:icon_lol:
Зависи. Многу тинејџерки не сакаат јаки мажи, ама они и сами не знаат што сакаат. А тука не ми стои баш дека се работи за тинејџерска љубов. :)

Зависи. Многу тинејџерки не сакаат јаки мажи, ама они и сами не знаат што сакаат. А тука не ми стои баш дека се работи за тинејџерска љубов. :)

Збориме за жени, не за девојчиња, односно тинејџерки :)

Мада, се сомневам дека тинејџерки не сакаат јаки (не мора тепачи да бидат, туку супериорни, мажествени, моќни) мажи/момци. Не знам колку години имаш али ако си поминал средно, кога и да било тоа, сети се колку средношколки се гледале со 20 годишни момци во одреден период од 14 до 18 години :)

Мада, се сомневам дека тинејџерки не сакаат јаки (не мора тепачи да бидат, туку супериорни, мажествени, моќни) мажи/момци. Не знам колку години имаш али ако си поминал средно, кога и да било тоа, сети се колку средношколки се гледале со 20 годишни момци во одреден период од 14 до 18 години :)
Мислам дека повеќето одеа со повозрасни заради што беа постари и поискусни и покажуваа поголема самодоверба и почит према нив , а не затоа што беа мажествени/моќни/супериорни.

Мада, се сомневам дека тинејџерки не сакаат јаки (не мора да значи тепачи да бидат, туку супериорни, мажествени, моќни) мажи. Не знам колку години имаш али ако си поминал средно, кога и да било тоа, сети се колку средношколки се гледале со 20 годишни момци во одреден период од 14 до 18 години :)
Одамна го поминав тој тинејџерски период и завршив со нив, засекогаш. :D И да, во право си, постоеа такви, ама кај нив проаѓаа тие финтите, прави ја љубоморна, избегавај ја, бла бла и такви игрици. Сеуште им лета нив умот, не на сите, ама на повеќето.

Ако добро го разбрав членот, а најверојатно е така, девојката е веќе зрела и во години за такви работи,па нејќе некој да се влече по неа секој ден и да ја бара на телефон 10 пати во денот. Ако проба со такви игри, само ќе ја изгуби.

Мислам дека повеќето одеа со повозрасни заради што беа постари и поискусни и покажуваа поголема самодоверба и почит према нив , а не затоа што беа мажествени/моќни/супериорни.

Добро, не сакав да набројувам до 101 и назад. И твоите причини се во право. Муабетот е дека и девојчињата (секоја од своја причина) гледа кон поворзасен маж, без разлика дали има 15 или 30 години, во принцип :D

А повозрасен значи појак, поискусен, помажествен, постабилен и се „по“ :D

Добро, не сакав да набројувам до 101 и назад. И твоите причини се во право. Муабетот е дека и девојчињата (секоја од своја причина) гледа кон поворзасен маж, без разлика дали има 15 или 30 години, во принцип :D

Освен оние теткиците, тие гледаат да закачат некое младо мевце :icon_lol:

Ти ја разбирам поентата само ти ептен ги испофали овие.
Кога некој ќе зборови како ти одма на ум ми се ствара слика на некој кој успеал во животот, кој е стабилен и таквите мислам дека не би се нафатиле да одат со недозреана личност.
А и ретко која тинејџерка би била доволно храбра и отворена да оди со таков маж.

Ове што ни ги земаа тогаш девојчињата:icon_mrgr: се мулиња во споредба со таков човек ама во секој случај поискусни и се по по од средношколците.

Ok e jas da ja ostavam da dishi malku, na primer vcera samo mi posaka dobra nokj i nekolku zbora nisto fazla. Deneska ostaviv da vidam dali ke se javi ke pise ja nema mie strav samo dane sigo misli i ona istoto :-(, a od druga strana pak mislam ako pisam pak jas prv, pa dane mise nakurci daja fatam vo nekoj moment da raboti neso ili slicno pa da rece aman covek rabotam nikako ne sym :-(

Ok e jas da ja ostavam da dishi malku, na primer vcera samo mi posaka dobra nokj i nekolku zbora nisto fazla. Deneska ostaviv da vidam dali ke se javi ke pise ja nema mie strav samo dane sigo misli i ona istoto :-(, a od druga strana pak mislam ako pisam pak jas prv, pa dane mise nakurci daja fatam vo nekoj moment da raboti neso ili slicno pa da rece aman covek rabotam nikako ne sym :-(
Ти изгледа имаш премногу слободно време штом се замараш со такви глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom