Не, никад не сум бил себичен, секад тоа што сум го имал а другите го немале, сум го делел. Нема врска тоа, остај ова, небитно ми е. Али да не ве трујам со тоа, да ви кажам дека баш се работи сега за моментална ситуација која доста ми накурчи. Значи се гледам со девојче веќе месец дена и повеќе, излегуваме заедно по барови, кафиња, доаѓа кај мене, и слични ствари. Али проблемот СЕКОГАШ кај мене е тоа што сум љубоморен кога некои други и обрнуваат внимание. Свесен сум дека е девојче, има доста машки кои се заинтересирани за нејзе, а тоа ме иритира.. А она негира.. Онака без причина на Вибер ке ми пишит дека ме сака, али не постои ваљда доказ кој ќе ми го докаже тоа. Еве до пред малку бев со нејзе и другарка, и го зедов телефонот, отворив пораки за да пишам на една нејзина другарка да дојде, и видов дека еден друг и има пишано, а она му има вратено онака, со срце анимации, тоа едноставно ме извади од такт, и го треснав телефонов од маса и станав и си отидов. Свесен сум дека имам некои проблеми, а тоа сигурно се должи на минатото кое го имам доживеано дефинитивно. Да не отварам и ваква тема, фамилии и слично, сум се изградил како доста силна личност за секакви моменти, али пред овакви ситуации сум ебано слаб. Се топам, едноставно губам контрола..