ThugProphet
I'ma die a hustla!
- Член од
- 14 јули 2007
- Мислења
- 468
- Поени од реакции
- 8
Не идеме долго, меѓутоа се знаеме скоро година дена, како многу добри другари бевме, сме поминале МНОГУ заедно, па еве прерасна во нешто повеќе пред извесно време....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa toa e dobra idea no da ne si napravite uste pogolemi problemi(se nadevam deka ke nema)...Zavisi i od toa kolku vreme ste zaedno...Azosto ne probas za razgovaras so nejzinite mozebi koga ke te zapoznaat ke ja oslobotat malku(ne sekogas uspeva toa) ...Вака сеа... Девојката моја е скоро полнолетна, уште некој месец и ке биде полнолетна поточно... Ама си има проблеми со нејзините дома. Неа и треба повеќе слобода, сакаме да поминуваме повеќе време заедно, меѓутоа со статусот со кој го има дома, тоа е скоро невозможно, осфен ако против волјата на нејзините таа се задржи повеќе отколку и е дозволено. Дали е добра идеја, откако ќе ги наполни 18 години, да ја поканам да живееме заедно?? Важен фактор е дека сум независен, односно не зависам од никого, посебно не од моите, ќе живеам сам за еден месец.
Ми треба совет, ако не нешто друго, како да се надмине оваа ситуација.
Благодариме од напред![]()

Вака сеа... Девојката моја е скоро полнолетна, уште некој месец и ке биде полнолетна поточно... Ама си има проблеми со нејзините дома. Неа и треба повеќе слобода, сакаме да поминуваме повеќе време заедно, меѓутоа со статусот со кој го има дома, тоа е скоро невозможно, осфен ако против волјата на нејзините таа се задржи повеќе отколку и е дозволено. Дали е добра идеја, откако ќе ги наполни 18 години, да ја поканам да живееме заедно?? Важен фактор е дека сум независен, односно не зависам од никого, посебно не од моите, ќе живеам сам за еден месец.
) i ke ima pravo na svoj zivot.. A toa dali taa ke go prifati toa.. E druga rabota.. Sepak mora da zboris so nea.. Premnogu kratko trae toa megu vas (vo ljubovna smisla) za da cuvstvuva dovolno sloboda i da moze bez problemi od okolinata sto podsvesno vlijaat na nea da se soglasi na nesto takvo.. Sepak probaj.. Najdobro e da razgovaras so nea.. Mnogu sreka.. 18ti Avgust se nablizuva.. Te sakam bro..Мислам дека доволно трае ова меѓу нас сис... Само што не знам колку е она подготвена на таков чекор.. А знам дека и треба тоа.. И сама знаеш... Си се нашла во иста ситуација... само што ми е страв да не биде тоа погрешен чекор... Да не и ги расипам сите планови што ги има... А мислам дека ако го направам тој потег... Таа нема да одбие.. Ја познавам добро.. а 18ти август.. Ете кај е.. За еден месец.. До тогаш знаеш кај ќе бидам..Brat.. Neznaev deka i ti si na forumov ama dobro.. Ja znam dobro situacijava.. Ke zborime i u zivo utre.. Ali sea za sea da ti kazam deka barem ja mislam deka treba da ja pokanis.. Koga ke napolni 18 normalno.. Togas nema da zavisi od majka (i baba i) i ke ima pravo na svoj zivot.. A toa dali taa ke go prifati toa.. E druga rabota.. Sepak mora da zboris so nea.. Premnogu kratko trae toa megu vas (vo ljubovna smisla) za da cuvstvuva dovolno sloboda i da moze bez problemi od okolinata sto podsvesno vlijaat na nea da se soglasi na nesto takvo.. Sepak probaj.. Najdobro e da razgovaras so nea.. Mnogu sreka.. 18ti Avgust se nablizuva.. Te sakam bro..
Вака сеа... Девојката моја е скоро полнолетна, уште некој месец и ке биде полнолетна поточно... Ама си има проблеми со нејзините дома. Неа и треба повеќе слобода, сакаме да поминуваме повеќе време заедно, меѓутоа со статусот со кој го има дома, тоа е скоро невозможно, осфен ако против волјата на нејзините таа се задржи повеќе отколку и е дозволено. Дали е добра идеја, откако ќе ги наполни 18 години, да ја поканам да живееме заедно?? Важен фактор е дека сум независен, односно не зависам од никого, посебно не од моите, ќе живеам сам за еден месец.
zafrknata ja znam i ja devojkata..Kaj nejzinite NEMA RAZBIRANJE.. NEMA KOMPROMIS.. Ednostavno vikaat deka ke ja zastitat ako ja ostaat megu 4 zida.. A ustvari kur gi boli za nea.. Ne im e poentata da ja zastitat nego da si gi izlecat svojte kompleksi.. Go znam slucajot.. Ne e taka ednostavno.. Ona ima POTREBA na polnoletstvo da zamine od doma..
Не е проблем како ќе се издржува... За тоа јас ќе се грижам... Ме сфаќаш?? Муабетов е нешто во смисла ``Шта би био кад би био..?``Па ваљда и дозволуваат школување или???
Ако е да нека издржи уште некоја година ако не што знам нека бега само премногу премногу проблеми ќе се има.
Се прашувам како ќе се издржува таа на 18 тешко е ова прашање не е лесно.
Не е проблем како ќе се издржува... За тоа јас ќе се грижам... Ме сфаќаш?? Муабетов е нешто во смисла ``Шта би био кад би био..?``
Не знам кој е правилен потег... Дали да ја оставам на немилост на нејзините... Или да направам СЕ што можам, како знам и умеам за да и помогнам...
А неам многу време за мислење..