Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Eko1 напиша:
Bile prvo sedni si... i citaj si so red posle diskutiraj... t.e. prvo reci OP posle skokaj ko kokoshka...:icon_lol: ...
Iskreno izvini shto se izmeshav no morav da komentiram.... mrazam nepravdi... t.e. taa te brani ti ja napadnuvash :lud:
A inace kolku shto sum informiran jas ti ic nemash potreba od pomosh ili sovet da si najdesh shvaler....:pos:

PS: Mene licno tvoite maniri bash i ne me impresionirale ic ama valjda ke se najde nekoj :raz:

Еко1...Расчистена е работата со Биле...немора да се нервираш...помагај на другиве ако можеш...:icon_lol:

Bile напиша:
Otkaj znajs ma ti dali bese za seir, mozi mene stvarno mi bese potreben sovet za svaler gospod da cuva,a i mnogu me razocara sega deka gi izbrisa site posle nego lele,lele se uplasiv.

Dan ti bese krivo ako fatam svaler,jas i poonaka so sakam ke si fatam,samo da ne se maltretiram si rekov vaka ke se prijavi nekoj....moTaro srcka ne se nerviraj za guposti te biva za psiholog se izvinjavam za 2-3 zbora nadvor od tema.

Ако може Билето да бега од темата можам и јас (т.е. нема да бегам само ќе дадам одговор и по некој совет на нејзиниот пост) и немој да бришел некој отсега.
Значи Биле, јас само претпоставив дека твојот пост беше сеир, но потоа на тоа укажаа модераторите кои го бришеа. Поради мене ти е уште тука, за да се доискажеш каков бил уствари. Сега кога си кажа дека е озбилен ќе остане сигурно.
А викаш би ми било криво ако фатиш швалер? Хммм, на толку патетична ти изгледам? Ам и ти ме знаеш мене и јас тебе ... така да знаеш и сама дека секој мој совет би ти бил корисен ... а јас од каде го знам тоа?

samo da ne se maltretiram si rekov vaka ke se prijavi nekoj

Тоа го погодив, па сигурно можам да погодам и помогнам и понатаму. Значи правилно си постапила што си пишала тука дека бараш швалер ... сигурно ќе имаш огромна листа од која што ќе можеш да избереш, па ти посакувам да си го најдеш вистинскиот за тебе.
И така ... друг пат не се плаши од мене, не јадам луѓе, особено не плавуши, па побарај совет од мене за било кој проблем во твојот живот:)

п.с. Друг пат користи друг дијалект ... тој уличарскиот на страна ... сепак е ова културен и јавен форум:)

Allita напиша:
zenskoto ego e golemo btw...stom gledas deka ima znaci na interes i seuste ste dobri prijateli probaj si ja srekata povtorno...ako imala cuvstva pred toa sekako deka ke prifati povtorno da ste zaedno, no ako si i zgresil mnogu najocigledno ke treba malku trud da vlozis...iznenadi ja so neobicen podarok...koga ste vo drustvo obrakaj i poveke vnimanie...gledaj da ja napravis srekna da i pokazes deka seuste del od nea e nekade vo tvoeto srce...nie zenive se odnesuvame ladno nekogash, toa e eden vid na shtit koj si go pravime za da nemozete da vidite shto navistina cuvstvuvame...toa nemora da znaci deka vnatre nekade ne tlee nekoe zarce...:icon_lol:
Fala mnogu na sovetot ke probam kako so velis, ako uspej ke ti bidam golem dolznik
p.s. So e toa btw

Mu$tRiK:P напиша:
Fala mnogu na sovetot ke probam kako so velis, ako uspej ke ti bidam golem dolznik
p.s. So e toa btw

Srekna ke sum ako sum ti pomognala....ako mojot sovet zavishi rabota da mi pishesh...:icon_lol: inaku btw is by the way...

дај објаснете ми како да прелажам некоја

Acid напиша:
Да ја прелажеш за што?
си знаат они ејсидиси, џабе ја и ти ќе се објаснуваме, нема да има резулат...;)

Ани, зависит колку години имаш.. ако имаш над 30 во ред е, ама подолу, богами, голема е разликата.. а и плус имат женска.. поубо е да го оставиш и да се заинтересираш за дечки од твоја возраст..

ani_bitola напиша:
nemam nad 30 imam samo 19 godini i plus ne deka ja saka zenskata taka........... I zato vikam imam sansi
Очигледно не те сака ни тебе. А чим е со женската значи ја сака барем повеќе отколку што мислиш ти!

Од толку мужишта, кај го најде баш тој. Ах што сте и вие жените, само да заебете нешто, бреее.

moTaro напиша:
Очигледно не те сака ни тебе. А чим е со женската значи ја сака барем повеќе отколку што мислиш ти!

Од толку мужишта, кај го најде баш тој. Ах што сте и вие жените, само да заебете нешто, бреее.
Бога ми така е...
Али и ова не е ново..
Ане... терај си маткај си барем на +-5.... 34 годинки.. батката размислува на фамилија, деци поминат му е живото по швалераја

ani_bitola напиша:
Sakam da ve prasam nesto " sakam eden covek pogolem e 15 god od mene mu se pustam pravam takvi raboti i mislam deka imam sansi. Pomognete kazete kako da bide moj a da znajte deka toj ima devojka

Moe mislenje e deka ako sakash ti ke go imash za edna vecer toa so sigurnost...za poveke toa neznam...godinkite ne se vo prashanje...na nego sigurno bi mu odgovaralo da si pomlada od nego,no za tebe neznam...nemash napishano kolku dolgo se poznavate, kako se odnesuva so tebe, kolku vreme e so devojkata...kazi nekoe detalce...vaka jas nemozam poveke da kazam nishto...

ани по можност прати и слика

ani_bitola напиша:
Sakam da ve prasam nesto " sakam eden covek pogolem e 15 god od mene mu se pustam pravam takvi raboti i mislam deka imam sansi. Pomognete kazete kako da bide moj a da znajte deka toj ima devojka
Какви работи праиш, мила? 19+15=34 години. Знаеш шо све тек ќе треба да праиш да му го дигнеш на чоек длабоко навлезен во четвртата деценија?

Aceva напиша:
Какви работи праиш, мила? 19+15=34 години. Знаеш шо све тек ќе треба да праиш да му го дигнеш на чоек длабоко навлезен во четвртата деценија?
имам инитуиција од муабетот дека математикава е 15+19....не знам зошто:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom