Љубовни колумни и статии

• Креатор на темата Креатор на темата Ангела23
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Одамна се прашувам нешто и затоа би сакала да слушнам и ваше мислење.Сите знаеме дека во последниве неколку години сме преокупирани со колумни и статии што треба да се прави во една врска,колку често да се гледате,како да постапувате,што мислел/а кога кажал/а нешто и слично.Сакам да прашам,дали мислите дека поради многу такви статии повеќето врски не успеваат? Дали премногу се потпираме на тие напишани работи,кои според мене 99% си немаат врска,а не на нашите чувства и довербата во партнерот? :rolleyes:

„Дизни“ и гага порничите се криви за се.
Женско:Сакам принц на бел коњ(или по модерно црно БМВ)
Машко:Сакам ненаситна ку*ва (Ама само на мене да ми дава)

:vozbud::pos:

Најглупаво нешто е да читаш што треба да правиш во врска и како треба да се однесуваш спрема него или неа ...:facepalm: Тоа тие врв на глупост !

Се стана тешка комерцијала во право си,на секој сајт има безброј начини на водење љубов,омилени подароци,кој хороскопски знаци си одговараат и младината си влага у филм

Да се потпирам на статии за мојот љубовен живот?

Да да, ќе имаш проблеми ако се потпираш на статии, а се потпираш ако не знаеш да донесеш одлука кога треба т.е. не си дорасната за донесување одлуки и самата си свесна за тоа и затоа бараш решенија по статии.

Не е до верувањето во тие статии, колку до битанги и принцези (или обратно).
Иако првиот дел од реченицава има удел. Цурите за да фатат некоја битанга/принц се повинуваат на ваквите тестови, колумни, статии од Тин Шема. Као да одат по некоја шема на причинско последични реакции. Прочитале некаде „ако момчето прави ова, ти ќе ја повлечеш онаа полуга и типот е твој“. А убаво звучи тоа - кога некој е нечиј. Само колку егото е свесно дека тие постапки си немаат врска со реалноста..

ne ti trebaaat statiii da citas ako imas iskustva se ke ti e skolo od samiot sebe i od sekojdnevnite kucki :D

Па тоа и јас мислам,очајно е да се бара одговор на проблеми во некои глупости што некој ги напишал.Сметам дека прво самите треба да ја процениме ситуацијата,и ние да се покажеме во таква ситуација,без разлика каква е.Со тоа ние ќе имаме искуство плус,уште една пречка плус што сме ја поминале :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom