Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко е обострана - вечна, љубов. Ако не милион4е.
babsyy
А што ако јас бидам мажот на комшивката, ама во твојот кревет. Тогаш среќна ќе си? Ќе имаш финансиска стабилност, и ќе ладиш дупе 3 пати на одмор. Или можеби ќе имаш маж кој нема да игра во кладилница, кој кога ќе дојде од работа ќе те бакне и гушне, ќе те праша како ти прошол денот, и кој после ручекот ќе ти понуди да излезете да прошетате или да отидете некаде на кафе.
Жал ми е ако живееш во семејството како што ја опиша ситуацијата, но ако татко ти припаѓа во класа на безделничари и големи политиколози, не значи дека сите машки се такви и треба да генерализираш. И да, жал ми е што таква ситуација користиш како изговор за вистинска љубов. Не знам дали не веруваш во вистинска љубов, или бегаш од неа, затоа што значи предавање на партнерот максимално. Ретко кој е спремен за такви подвизи, така да не те судам. Ама вистинската љубов, почит и забава си трае многу долго. А за препливање океани, ти што си? Пенелопе? Ќе го чекаш на брегот? Нели вие сте нова генерација женчиња кои сте еднакви со машки и не ви треба машко кое ќе ве носи на грб, туку сте доволно способни и вие да носите цела фамилија на грб. Но да не забегувам и отварам нова тема за дискусија затоа што за такво нешто не е овде место. Како и да е, многу лошо мислење имаш со кое не се согласувам, но не те судам, има време, можеби еден ден ќе сфатиш во колкава заблуда си и ќе се смееш негде гушната со момак кој те цени како девојка, како људско биче пред све, а не украс кој ќе го шета по одмори.