Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
..... знам дека е тешка, али тука се бодовите кај вакви екипи ако сакаме да играме плејоф

[DOUBLEPOST=1412959062][/DOUBLEPOST]П.С а со СКА пред некој ден кој беше на клупа? Привремено или? Јас мислев дека имаа тогаш назначено нов тренер.
 На крајот сепак не важи голот. Штета 
 Мојот впечаток е дека ги оштетија Медвешчак и требаше да им го признаат голот ама тоа е. Замислете да ја чекаше некој оваа на ливче 

Голманите ја направија разликата. Од Медвешчак овој ништо не фати ебаго. Од Рига голманчево се искина од бранење. Мада пак ќе речам многу промашуваат медведиве, какви се не зицери поебаа.Кажа коментаторот дека од 6 утакмици (еднаш 5 рекоа) кога бранел копуков изгубиле 5.Голманов од Медвешчак е тежок шупак не ги гледав денес али од претходно кажувам тешка психа може да одбрани ненормални шутеви а прима глупи голови.
Значи денес пак не уплатив и влегоа како алва а најискрено планирав ОМСК да ги играм да губат сезонава Новокузњецк 2 пати им го изеде лебот еве и денес трет пат ги пукнаа
Проблемот со Омск е шо имаат никаква ефикасност шупците незнаат да клеат гол џабе им доминација и шутеви на гол неможат да дадат гол еве со факинг Новокузњецк губат 8 бода и во три утакмици им даваат само 1 ебан гол а имаат на трите утакмици 115 шута на гол значи реализација немаат ни 1% неспособните.Тука е нивниот проблем ако се малку поефикасни ке имаат и подобри резултати не дека се лоши али Источнава Конференција и Западната неможат да се мерат на Исток има многу послаби екипи од Запад

Можно е толку да се лоши? Уствари што прашувам глупости. Чим можеле толку да промашат изгледа дека е можно 
[DOUBLEPOST=1413048399][/DOUBLEPOST]
Е па еве гледамГледај КХЛ![]()
 Само тепањето стварно е глупостЗначи да беше против некој тим со јака одбрана и голамни да речиме Сибир,ЦСКА итн али брате против Новокузњецк па можеби најслаб тим во КХЛ се пола од бодовите освоени до сега им се со нивМожно е толку да се лоши? Уствари што прашувам глупости. Чим можеле толку да промашат изгледа дека е можно
 мислам ке им се испразнат нив утре затоа Соботка + 1,85 ке пробаме уште рано рано во 12 сатот да не освежит само ке видиме какво освежување