Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
А што е ако не изненадување?
Дај те молам објасни барем тоа. Што е ако не изненадување?

Ако репрезентација/тим дупло послаб победи, тогаш што е тоа?

Па и тој Исланд изигра 10тина добри утакмици и почна да тоне...

Тој Миленкович игра сеуште у Фиорентина. Дур Милитао од Бразил фатил авион до Португалија и на крај го земале во Реал Мадрид. Ваљда покажал нешто штом го земале.

ама ај, тури му пепел.
Маркињос? Габриел во Арсенал сезонава е ПРЕДОБАР, Тиаго Силва?

Океј, квалитетен играч е Миленкович, ама има уште МНОГУ фурни леб за јадење пред да моеш ти да го ставаш во компарација со бразилците.
Иначе ти се смеев за Радоњич.

овој е тој Радоњич?
Што на 5 натпревари само влегол на терен? Што има неверојатни 120тина минути изиграни во Португалска лига?
Миленкович најверојатно ќе потпиши за Атлетико.
За Радоњич кога веќе си отворил статистики да бараш зирни и во Марсеј какви бројки имал и во Звезда.
Јас го имам гледано во Марсеј дури играше, во Бенфика не.

До утре можиме да се тегниме за муабетот и компарации да правиме, прво не ми го сфати ти муабетот, друго Србија не е ниту Македонија ниту Исланд да ги ставаш во таков кош, оти поседуваат квалитетни играчи, не за џабе ја посраа Португалија на домашен терен , или и тоа беше изненадување :D

За Радоњич кога веќе си отворил статистики да бараш зирни и во Марсеј какви бројки имал и во Звезда.

До утре можиме да се тегниме за муабетот и компарации да правиме, прво не ми го сфати ти муабетот, друго Србија не е ниту Македонија ниту Исланд да ги ставаш во таков кош, оти поседуваат квалитетни играчи, не за џабе ја посраа Португалија на домашен терен , или и тоа беше изненадување :D
Screenshot_20220403-200019_Rezultati.jpg

Страшни бројки :ROFLMAO: гол секоја престапна година

Mакедонија ја елиминираше Италија во сред Палермо.
Македонија ја еба Германија у сред Германија.

Што ти е со болдот?Што се бе србите толку битни или јаки во фудбалскиот свет дај кажи ни и на нас да знаеме?
вовово не ти е Македонија. Океј не е. Ама и 1000 години фудбал ќе и требаат да стигне до нивото на Бразил или некоја друга асална и КВАЛИТЕТНА репрезентација.

Муабетов ми делува на фатил урда на курот и ќе отвара млекара... :D

И ДА, ИЗНЕНАДУВАЊЕ БЕШЕ.
ИЗНЕНАДУВАЊЕ Е ПРОСЕЦИ ОД ЕВРОПА ДА ПОБЕДАТ ТИМ СО 8-9 ЗВЕЗДИ ВО ПРВ ТИМ.

И ги споредуваш Атлетико и Реал по големина и престиж? :D
Автоматски споено мислење:

И пак подобра статистика од вашиот Фабињо :kafence:Прегледај го приврзокот 327554
Фабињо е дефанзивец. Заден везњи.

Ама ако, убаво е да споредуваш лево крило со заден везњи.:D

Mакедонија ја елиминираше Италија во сред Палермо.
Македонија ја еба Германија у сред Германија.

Што ти е со болдот?Што се бе србите толку битни или јаки во фудбалскиот свет дај кажи ни и на нас да знаеме?
вовово не ти е Македонија. Океј не е. Ама и 1000 години фудбал ќе и требаат да стигне до нивото на Бразил или некоја друга асална и КВАЛИТЕТНА репрезентација.

Муабетов ми делува на фатил урда на курот и ќе отвара млекара... :D

И ДА, ИЗНЕНАДУВАЊЕ БЕШЕ.
ИЗНЕНАДУВАЊЕ Е ПРОСЕЦИ ОД ЕВРОПА ДА ПОБЕДАТ ТИМ СО 8-9 ЗВЕЗДИ ВО ПРВ ТИМ.

И ги споредуваш Атлетико и Реал по големина и престиж? :D
Престижот не игра на терен играат играчите, и 10 звезди нека имаат во репрезентацијата и клубот ако на терен изгледаат како шарлатани.
Затоа и Италија изгуби оти влегоја самоуверено на терен со мисла дека ќе не изгазат и си правеле планови навивачите и медиумите со кој состав ќе излезеле против Португалија, ете затоа изгубија.
Денешно време секоја репрезентација е напредната, сите знаат фудбал да играат.
И Псж имаше звезди ама го изеде од децата од Јунајтед.
Нема везе јас мислам дека Србија има потенцијал за висок дострел, сега имаат и добар тренер и тоа им е плус.
Ти ако не мислиш така си е твое право, секој за себе си кажува мислење.

И 1/4 финале е висок дострел за таква репрезентација.
Последен пат те цитирам за ова :D

Па чекај, нели може да се носи со еден од главните конкуренти за титула? Како и четврт финале е висок дострел за оваа репрезентација? нели беа квалитетни? Или Бразил се слаби... :D

Последен пат те цитирам за ова :D

Па чекај, нели може да се носи со еден од главните конкуренти за титула? Како и четврт финале е висок дострел за оваа репрезентација? нели беа квалитетни? Или Бразил се слаби... :D
Кикса дај бе, напушен си шо е работата, или досадно ти е во Недела па ај ќе си прам муабет.
Да слаби се Бразил, ќе испаднат во групи, Митровиќ златна копачка, Пикси ќе ги измоча сите и ќе ја крени титулата во Катар, задоволен ?

Шпанија од 2010 е најкултна бидејќи таа репрезентација се смета за најдобра во историјата и генерација која го смена фудбалот ...тоа е чист факт според резултатите и начинот на кој стигаа до победите....unplayable беше таа екипа на Шпанија за разлика од Бразил во 2002 кој стигна до тронот против смешни и осакатени екипи.
Со по 1-0 и бескрајно пимплање на центар во обид да се биде Барселона. :icon_lol:

да де. ама не ги прави поквалитетни тоа.
А што ги прави поквалитетни ПСЖ од Бенфика еве на пример да речеме? ПСЖ испадна ЛШ, Бенфика е во 1/4 финале.

Бенфика е поквалитетен клуб на играчки кадар од ПСЖ?

Значи некогаш не ги читате тука постовите и само терај магарето.
Никој не рече дека Србија има поквалитетни играчи од Бразил, туку дека Србија има капацитет да победи на таков натпревар.
Значи да се разбереме тоа што Кикса вика изненадување држи муабет за репрезентација како Јужна Кореја, Канада, Саудиска Арабија и такви репрезентации.
Изненадување беше резултатот на Иран кога му скина бодови на Шпанија и ги исфрли од групата, ако Србија земи бодови со Бразил тоа нема да е некое вау изненадување, едноставно имаат капацитет да се држат на теренот.
Србија не зависи од еден играч, има повеќе играчи во репрезентацијата кои се со потенцијал да направат нешто на терен.
На вакво натпреварување се е можно, коефициенти и такви срања ич не играат улога, барем тоа го знаеме од искуство низ годините.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom