Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Марко Марин играше во Вердер,како и Арнаутовиќ,Мертезакер,Визе,Силвестре,Налдо,Фриц.... тогаш ми беа една од најомилените екипи во Германија.... дури и Пизаро што го даде голот за Лига на Шампиони

Фриц остана само од старата гарда :)

Марко Марин играше во Вердер,како и Арнаутовиќ,Мертезакер,Визе,Силвестре,Налдо,Фриц.... тогаш ми беа една од најомилените екипи во Германија.... дури и Пизаро што го даде голот за Лига на Шампиони

И Озил бе дечко, кинеше во Вердер тогаш со грдата фризура, ми беше омилен. :D

Вердер - Сампдорија квалификации за ЛШ. Вердер помина тогаш. Колку за потсетување колку добри беа тогаш играчи како Марко Марин и Пацини во Сампдорија заедно со Касано.
и наместо да ја гледаме утакмицава на Канал 5, гледавме Партизан Андерлехт па дури и Смирчевски не удостои со неговото присуство на форум.

Кој се сеќава на телевизијава Премиере.... колку само ми фали телевизија,една телевизија за спорт,све и свашта имаше,сите лиги,лига на шампиони,ја имаше на кабловските.... што се деси зашто ја укинаа,никад не разбрав,а кога видов дека веќе ја нема почнав да плачам...

Кој се сеќава на телевизијава Премиере.... колку само ми фали телевизија,една телевизија за спорт,све и свашта имаше,сите лиги,лига на шампиони,ја имаше на кабловските.... што се деси зашто ја укинаа,никад не разбрав,а кога видов дека веќе ја нема почнав да плачам...
Premiere e sega Skysport[emoji6]

Знам ама оди најди го сеа на кабловска ахахахаа
Сега го имаш спортклуб,арена покрини се сите големи и помали лиги
Иначе Премиере беше германски а кај нас на диво се емитуваше

Сега го имаш спортклуб,арена покрини се сите големи и помали лиги
Иначе Премиере беше германски а кај нас на диво се емитуваше
Абе да ама иди ти давај им по 400-500 денари месечно,оваа ем беспари ем сите лиги ги имаше плус симулкаст од Лига на Шампиони и Сабота 15:30 германците :D

и наместо да ја гледаме утакмицава на Канал 5, гледавме Партизан Андерлехт па дури и Смирчевски не удостои со неговото присуство на форум.

Леле ова сМирчевски е уствари порана верзија на сРеал мРеал. :D

*знам дека се вика Иван С. Мирчевски, али ипак. :нинџ:

Vo 2005 gi izgubile vo Germanija pravata na Bundesligata na konkurencijata koja se vikashe ARENA. Posle toa im se sluci vistinsko fiasko padnale na bersata okolu 40% pa golem broj na gledaci koj davaa pari samo radi Bundesligata izbegaa. Sega se del od SKY

Lazio_Rom_Bayer04_1.jpg

11891004_971625266212081_5570367673944966230_n.jpg

11181280_971625279545413_3213213354265670155_n.jpg

Ќе биде интересно утре. :)

Екипата од Казахстан има изгледни шанси за пласман во групите на ЛШ . :eek:

Манчестер у Лш
Лацио у Лш
Другиве апсолутно се небитни

Каква бомба упати Бендер,ја потресе стативата!Потоа Лацио во контра и тие погодија статива.:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom