Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Нели им забраниле вечерва да дерат? Затоа изгубија. УЕФА МАФИЈА! :mad:

Му се направи мерак на Malcolm van den Сабаховић вечерва. :D

Ма да Селтик ќе бидат уништени у групна фаза, последно место не им бега. :нинџ:

Мислиш за Селтик, или само за Сосиедад? Малку бавен сум, добар промил алкохол што го преплатив во капиталистички кафиќ вришти низ вениве. Доволно да сум бавен. ЗНачи, за Селтик? Оти, да, ептен сум радосен за Селтик, а плус цела недела тврдев дека ке го тепаат Шахтар анноун, иако мислам дека не оставив таква трага на жолтава кајганска позадина.

или за Сосиедад ми велиш? :D

И Реал беше неколку сезони во втор шешир кога отпаѓаше во осминафинале, но последниве три сезони игра полуфинале.

Италјанска екипа не видела полуфинале во последниве три сезони. Милан последен пат влегол во полуфинале во 2007, кога освоија.

Не е ова Балон д'Ор или тим на сезоната па субјективно УЕФА да си решава. Си има претходно утврден систем на бодување и тоа е тоа.

Сериозен си?

Мислиш за Селтик, или само за Сосиедад? Малку бавен сум, добар промил алкохол што го преплатив во капиталистички кафиќ вришти низ вениве. Доволно да сум бавен. ЗНачи, за Селтик? Оти, да, ептен сум радосен за Селтик, а плус цела недела тврдев дека ке го тепаат Шахтар анноун, иако мислам дека не оставив таква трага на жолтава кајганска позадина.

или за Сосиедад ми велиш? :D

За обете бе! Затоа пишав! :D

Сериозен си?

Дури и гуглав за Милан... :свиркам:

За обете бе! Затоа пишав! :D

Дури и гуглав за Милан... :свиркам:

Чек бре, Интер освои 2010, како тоа немало италијанска екипа во 1/2 финале...? Или збориш да стигне до полуфинале, а Интер не го рачунаш тука? :D Можно е лошо да сум те сфатил не ми замеравај. :)

Чек бре, Интер освои 2010, како тоа немало италијанска екипа во 1/2 финале...? Или збориш да стигне до полуфинале, а Интер не го рачунаш тука? :D Можно е лошо да сум те сфатил не ми замеравај. :)

1.Италјанска екипа не видела полуфинале во последниве три сезони.

2. Милан последен пат влегол во полуфинале во 2007, кога освоија.

.

Милан, не Интер Милан, не сум Џејмс Бонд. :D

Гледам денеска извлекувањето за групната фаза, веројатно денеска ќе биде церемонијата и за наградата Најдобар фудбалер во Европа.
Пренос нешто има?

Милан, не Интер Милан, не сум Џејмс Бонд. :D

Тоа е затоа што не ги дочитувам претходните постови. :D Нема везе моја грешка, дешава се. :D
П.с. Реал освојува оваа сезона :icon_lol::icon_lol: (сеа знаеш што му следува на Реал така?:D)

Џемаили:"Барселона има поголем страв да се сретне со нас отколку ние од нив".
code-08.gif

Според мене, ако би се паднале некако:

Најинтересна/најтешка група:
Баерн Минхен
ПСЖ
Манчестер Сити
Наполи

Најдосадна група:
Бенфика
ЦСКА Москва
Базел
Австрија Виена

Меси и Рибери пристигнаа во Монако. Кристијано изгледа ќе ја бојкотира и оваа манифестација, исто како Златната Топка(заедно со Жозе Мурињо) пред 2 години.

BS1oHkiCYAEft1B.jpg

BS1VJJkCAAA3fQf.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom