Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Богами треба да се доживее ова. :D

Anyway, честитки за Турново.

Оваа победа ќе има голем импакт врз нашиот клубски фудбалски рејтинг :)

Витаминка спонзор на Хоризонт Турново...кај сте Прилепчани? :facepalm:

A Пелистерка на Тетекс, aма битолчани ќутат :icon_lol:

Имам реагирано јас ве некои мои постови...исти курац ти е
само шо ние предначиме шо имаме барем каков таков прволигаш тие ептен заостанаа...

Имам реагирано јас ве некои мои постови...исти курац ти е
само шо ние предначиме шо имаме барем каков таков прволигаш тие ептен заостанаа...
Не е оправдување тоа што Битола имаат каков таков прволигаш.
Претпоставувам мака мачи Пелистер со финансии и не им е така розево. Да им беше ќе имаа некакви амбиции у домашно првенство, а тие амбиции да не бидат опстанок.

Не е оправдување тоа што Битола имаат каков таков прволигаш.
Претпоставувам мака мачи Пелистер со финансии и не им е така розево. Да им беше ќе имаа некакви амбиции у домашно првенство, а тие амбиции да не бидат опстанок.

Си најдовме спонзор за годинава ние.. :)
А убо велиш не само Пелистерка, туку и неколку други да неречам гиганти што ги има во Битола доколку би спонзорирале сигурно дека има многу потенцијал.
А за Витаминка напишав зашто едноставно поим е за Прилеп...секогаш кога победа нешто значела ја имала Витаминка на дресовите...исто беше и пред неколку години со 11 октомври додека беше Витаминка издржа две сезони, после се распадна.

Оваа победа ќе има голем импакт врз нашиот клубски фудбалски рејтинг :)

Абе еден импакт, што да ти кажувам. Еден клуб од три помина. 2>1. Кој импакт? :D

Импакт ќе има ако Вардар направи чудо или ако овие го поминат Хајдук.

И мислам дека годинава сме најслаби со местава, минативе барем победникот на купот почнуваше од второ коло во ЛЕ, годинава сите три клуба од прво.

И мислам дека годинава сме најслаби со местава, минативе барем победникот на купот почнуваше од второ коло во ЛЕ, годинава сите три клуба од прво.

Исто, сите 3 почнаа од прво коло.
Ренова и Металург продолжија до 2-ро, а Шкендија испадна во 1-во.

Срамови живи сме. Бар и Тетекс да поминеше. Го гледав 80% натпреварот, и можам да кажам дека Тетекс цело време напаѓаше ама немаше ич среќа... Тие Пјуник подобро играа кај нас у Скопје, него во Ереван. Металург не ги ни рачунам, понеамбициозен тим не сум сретнал.

Срамови живи сме. Бар и Тетекс да поминеше. Го гледав 80% натпреварот, и можам да кажам дека Тетекс цело време напаѓаше ама немаше ич среќа... Тие Пјуник подобро играа кај нас у Скопје, него во Ереван. Металург не ги ни рачунам, понеамбициозен тим не сум сретнал.

И јас ги гледав Тетекс, не беа така лоши, а Металург....по мртва игра од нив не сум гледал ни во трета лига, кога игра Вардар со нив, најдосадна утакмица ми е во првенството, заедно со Силекс, ама посебно Металург, како умрени се, крв нема во нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom